Môžem byť otcom?
Ahojte, tretieho augusta som mal styk s jednou ženou pár minút bol nechraneny a potom som si vzal prezervatív ale k vyvrcholeniu som nedošiel... Ona predomnou mala nechraneny styk s iným mužom nejaké dva tri týždne.. Potom sa okolo dvadsiateho augusta čo je cca 17 dní od nášho spoločného sexu začala sťažovať že jej je zle a robila si srandu že je zrejme v tom... Nakoľko to to neustupovalo tak si dvadsiateho šiesteho augusta 23. Deň od styku urobila test a bol pozitívny.. Preto by som sa chcel spýtať má váš názor či je tu nejaká možnosť aby som bol otcom ja.. Či je možné cítiť príznaky tehotenstva už trinásť dní od styku a dvadsaťtri dní po styku mať potvrdený test... Za každú rozumnú odpoveď vopred ďakujem..
@linda4444 Neviem, ake sono mate na SK a hlavne kedy si bola na prehliadke, no v 4.tt vyzera plod inak ako napr. v 6.tt Preto pisem, ze treba ist cim skor k lekarovi. Ja som od 6.tt chodila kazde dva tyzdne a do cca.3. mesiaca vyzeral moj maly teda uplne inak 🙂
@charlie1980 a tie TT sa počítajú teda až pár dní od sexu áno?
@codda tie tyzdne tehotenstva sa pocitaju od posledneho menzesu. Na 100% ti nikaky lekar nepovie, ktory den prislo k oplodneniu, no ten rozdiel 2-3 tyzdnov ( styk s roznymi partnermi) sa da vidiet na sone, ako priblizne plod stary (mlady 😀 ) je.
Hh tak to teda radšej uzatvoríme S tým že ja otec Niesom lebo každých cca desať minút si buď myslím že som alebo sa cítim byť za vodou 🙂 každopádne vám pekne ďakujem za ochotu dámy a samozrejme aj za cenné rady postrehy a vlastne skúsenosti 🙂
@charlie1980 mam kamosku ktora mala periodu do 5teho mesiaca tehotenstva, tak ani to nie je iste
@charlie1980 v 4tt je tazko identifikovatelne tehotenstvo na akomkolvek sone...zvacsa je vidiet len zvysena sliznica..a k tym druhom ultrazvukom na SK...nasi lekari su vo vacsine pripadov vybaveni lepsie nez v zahranici...a to mam skusenosti s lekarmi z nemecka, rakuska a japonska..vsetko ohladom urcenia otcovstva na zaklade velkosti plodu su domnienky ako ala jedna baba povedala alebo vyvestila..a aj kazdy sudca pri urcovani otcovstva by to bral ako bezpredmetne bez stipky verity..a po dalsie plod moze byt v oneskoreni vyvoja..ak nie je geneticky nieco v poriadku..mam za sebou 3 tehotenstva..v druhom pripade som patrala tak ako codda po datume oplodnenia..co mi doktor vysvetlil ze sa to neda zistit hlavne v skorom stadiu..a tretie sucasne mam velmi kontrolovane viacerymi lekarmi..cize na sone som viac ako doma..
@lola911 Dobre, zato uz ho nezavadzajme. A ani mna. Vychadzam z toho, ze Periodu ma pravidelnu. A aj neprisla. Pise, ze mala 1,5 dna.
@linda4444 No neviem...ten 4.tt bol samozrejme priklad a v 6.tt som mala prvu kontrolu. A ten plod cuduj sa svete stale inak vyzeral. O dalsie dva tyzdne sa dali vidiet rucky atd, atd..
Ja nehovorim, ze by s tym uspel na sude, ja hovorim, ze sa da zistit priblizny vek plodu a 2-3 tyzdnovy rozdiel je Fakt viditelny. Za predpokladu ziadnych anomalii 😀 Hotovo toto 😀
😀 mozno chalan by mal najprv skusit nech ocura ten clear blue lebo neni ani iste ci je tehula 😀 mozno mala na ranajky privela varenych vajicok a bolo jej s toho zle 😀 a nepije preto lebo bola na mol den pred tym 😀 a ze jej ms zahaprovat? to sa stane kazdej z nas 😀
@codda No vidíš, možno pôjde na potrat a ty si svojím stresovaním zbytočne uberáš svoje vzácne roky života 😉 Teraz na tejto situácii už aj tak nič nezmeníš, ale nabudúce bacha na štetky, čo striedajú milencov a ani sa tým netaja... Takúto matku pre svoje deti by asi nechcel žiadny chlap 😀
@libka1 😀
@sisi077 Niesom zástancom potratov ale v tejto situácii by som asi iné riešenie asi ani nevedel predstaviť.. Len keby už konečne šla na gyndu.. Nech je aspoň potvrdené či teda je alebo nieje tehotná.. Lebo stále to je len O tom že skúsila jeden test a je jej zle.. Tak po tejto facke si už budem dávať neskutočný pozor... Ale ani predtým som jednorázový sex nevyhľadával... Tam by to ozaj bola irónia keby sa mi to teraz vypomsti..

@codda my sme s prerusovanym stykom fungovali dlho predlho len..a ked sa spytas hociktoreho lekara tak ti odpovie rovnako..da sa otehotniet aj pri sexe bez vyvrcholenia ak nie je kondom ..aj ked riziko je minimalne..ale ja by som to byt tebou neriesila..kludne mohla mat aj inych..spolahlivost budes mat ako vravim az po urceni otcovstva testom...tak klud..aj tak nic s tym teraz nenarobis ani nezistis...