icon

Môžem ísť na 7 dňovú dovču na jachtu v 6. mesiaci tehotenstva?

lara26
8. jún 2016

Ahojte,

chcela by som sa spytat, ci nema nahodou volakto skusenosti s viacdnovou plavbou na mori pocas tehotenstva? Byvanie by bolo na lodi tiez v kajutach.. Teraz som vo 4. mesiaci a tehotenstvo prebieha bez problemov, plavbu dobre znasam, ale predsa je tam zvysene riziko, tak by som chcela vediet ake skusenosti mate vy s tym.

Dakujem vopred,

L.

sissy27
8. jún 2016

každé tehotenstvo je iné... niektoré baby ti napíšu, žeby išli v pohode, iné ti napíšu, že nešli by ani náhodou... a si tam kde si bola...
predebatuj to so svojím gynekológom, pozisťuj si, ako rýchlo sa vieš dostať do nemocnice v prípade potreby... ty sama musíš vedieť ako sa cítiš... a okrem toho - to čo je dnes, o dva mesiace už platiť nemusí...

seahorse27
8. jún 2016

No ja by som sa pozvracala aj ako netehotna, nie este ako tehula 😀 Je to na tebe, osobne by som nesla. Nerada riskujem, hlavne ak sa nejedna len o mna...ale je to na tebe. Ak to citis tak, ze o nieco velkolepe prides a nedokazes sa s tym vyrovnat, tak chod.

bubinko1506
8. jún 2016

ja osobne by som v 6. mesiaci na jachtu nesla. preber to so svojim gynekologom, co ti povie - ale zostala by som skor na pevnine a dopredu by som si zistila, kde sa nachadza najblizsia nemocnica pre pripad potreby. teraz sa mozes citit fajn, ale o 2 mesiace ti uz nemusi byt dobre. kazdopadne by som to konzultovala s gynekologom, ktory najlepsie pozna tvoj zdravotny stav.

alexanotbad
8. jún 2016

Ja som bola a ako pise @seahorse27 pozvracala som aj ako netehotna 😀 . V zasade to problem nie je, ak nemas komplikovane tehotenstvo a ak budete mat normalneho kapitana, ktory bude pocuvat predpovede a varovania a nevytrepe vas na otvorene more, ked budu brutal vlny alebo hrozit burka. Lebo to nie je bohvieco zazit - jednak stres a potom ta ide vyklopit pomaly z jachty a dole v podpalubi je to este viac k pobliti 😀 . Ak sa rozhodnes ist, zelam stastnu plavbu 🙂

janinah
8. jún 2016

tehotenstvo nie je choroba,ale zas trepať sa do teremtete preto,lebo nevieme vyčkať na "netehotenský čas" ? to má aký význam? nevraviac o možných rizikách.....

albao
8. jún 2016

Bola som v 4 mesiaci na tyzden. V pohode. Jedine riziko je, ak bude silny vietor, ze by vas kolisalo a mohla by si spadnut na brucho. Ale pokial idete v auguste, vtedy vietor skoro vobec nefuka, pojdete na motor a bude sa to len mierne kolisat. Pokial nemas problemy, je to ok, ale ak by som mala len naznak roblemu nesla by som.