Môžem jesť langoše v tehotenstve?
Neuškodí jest langoše bábätku v brušku? Robila som včera langoše, dnes zjedla 2 a včera 2. Tak ma to mrzí ze také vysmazané, ale keď chuť je veľká. Som v treťom trimestri
@asia83 ako by povedal klasik - ľudia otupejévjajú! 😅
Pre autorku - ak ťa to poteší, ja som celé tehotenstvo mala slinu na langoše a furt som ich tlačila...dieťa živé, zdravé 😁 len tie kilčá potom z nich nič moc no 😁
@elizabet173 áno naozaj pár dní dozadu 😂
Nesmies langose v tehotenstbe? Ty si necitala ziadnu prirucku?? Langos je nr. 1 pred cim vystrihaju!!!
Ja som jedla pocas tehu a urcite neuskodilo 😁
Môžeš ale dôsledne vyberaj kde a s čím ich ješ🤪u mňa bola chuť rýchlejšia ako mozog a tak som v ôsmom mesiaci v Štúrove na kúpalisku zjedla langoš so smotanou a potom som vracala celú noc a môj chudák manžel v nedeľu večer po Šturove Fatru a Pancreolan zháňal🙈
@len_nig tak to je sila. Predstav si, že tie ženy budú vychovávať budúcu generáciu. 😲
A tebe sa narodí dieťa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Holky ďakujem pekne všetkym s normálnymi odpoveďami... Viem ze otázka je smiešna, nie som ten typ ktorý jedáva takéto veci, vysmazané všeobecne. Dala som ju sem narocky, chcela som vidieť vaše reakcie a je pekne vedieť, že existujú ľudia, ktorý sú ľudský a nie plný zloby, posmeskov a zhadzovania. Pre Vás mám odkaz aby ste sa nad sebou tiež zamysleli, neviete komu čo píšete, a možno ten langoš je ta najjednoduchšia vec, ktorú človeka v živote postretne. Takže trosku viac lasky k ľuďom Vám prajem.
Nikdy, lebo potratis 🤦♀️😭😄
Zlatko, trosku si zopakuj plural. Lebo to sa neda citat. Dufam, ze mas po tych smazencoch zdravych potomkov
🐷🐷

🙄🙈🦧 to sa tu už ozaj nedá čítať. Volakto by nemal ani vlastnit OP, nie to ešte rozmnožovat sa.