Môžem v 5. týždni letieť?
V marci bolo mimomaternicove. Mam 35 rokov
mas 35r, v marci mimomaternicove tehu?! A co riesis teda??? Ak chces babo, tak neriskuj let. 😉
Pri lietani je clovek blizsie ku kozmu a viac je ozarovany. Si v ranom stadiu tehotenstva. Let nie je bez rizika.
ja by som nesla 😝
Chces babo alebo par dni dovolenky? Mas za sebou mimomaternicove, mas viac rokov, si len v 5tt.... Neviem, co riesis.... Moja odpoved je NIE.... Neletela by som.... Babo ma pre mna vasciu hodnotu ako par dni na dovolenke a potom mi ostanu len oci pre plac... 🙂
Podľa mna kludne chod, let ti neublíži ani bábatku, ved tehotné ženy bežne lietajú, ja som letela ako tehotná niekoľkokrát, na začiatku aj v nejakom 25tt a nič sa nestalo, ani som nepočula taký prípad, žeby to niektorej nejak uškodilo.
ja by som sla...v 5.tt som ani nevedela, ze som tehotna.....
jasne že chod! kopec žien v 5tt nevedia že sú tehotné, ak nie si riziková pacientka ktorá musí byť sledovaná nie je dôvod si isť neoddychnuť a načerpať energie na náročné mesiace ktoré ťa čakajú 🙂 nerozumiem prečo ti tu niektoré píšu že by bolo nezodpovedné ísť, nechápem to.
podla mňa relevantnú odpoveď na túto otázku by ti mal dať hlavne tvoj gynekológ. On pozná tvoj zdravotný stav, vie zhodnotiť možné riziká. Ja by som sa na tvojom mieste riadila podľa toho, čo mi on poradí, predsa len je to vyštudovaný odborník, my nie 😉
milion ludi ide a nic sa nestane.. znama si zaplatila dopredu dovolenku a v case odchodu zistila ze je tehotna.. na zaciatku, bez predchadzajucich problemov.. isla.. potratila.. stat sa moze kedykolvek cokolvek.. ale ja keby som isla a stalo by sa, asi by som si vycitala, ze som mohla zostat doma.. pravdaze, aj tam sa mi to moze stat, ale aspon by som si povedala, ze ja som spravila vsetko pre to, aby som neriskovala..
Ja by som šla po porade s gynekológom 😉
samotny let zas take riziko neni, zvazila by som ale podla destinacie ci je bezpecna v pripade problemov (kvalita zdravotnej starostlivosti)
chod, ja som letela a nebol problém :D
ja som letela a nevedela som o tom ze som tehu a potom som sa pytala gyndosa a vravel ze je to ok
jasné že áno
Samozrejme,je to povolene tusm do 6mesiaca...🙂

Spytaj sa svojho lekara. Tu Ti nikto odborne neporadi.