MUDr. Schwarz. Kedy mám ku nemu prísť, aby som nečakala dlho?
caute, buduci tyzden mam ist k tomuto lekarovi na nejake testy a vraj aj amnio, lebo mi vysiel zly AFP na downa 1:130.....mam tam prist rano o 9.00, ale caka sa vraj aj 4 hodiny...vie mi niekto povedat, kedy tam teda mam prist, aby som nebola posledna? ci sa zapisuje, alebo ako sa budem evidovat? ak mi bude brat krv a robit testy, budu hned aj vysledky, aby mi vedel odporucit amnio?....som z toho straasne vystresovana, nemam sajnu, co mam od toho cakat...
dik
tak ta neposlal hned na amnio ze? tak vidis...lebo sa mu to zda zbytocne...hovorim ti, je zdraveee🙂
ved urcite, ale ti hovorim, tie testy strasne skresluju
Po dnesnej skusenosti odporucam k Schwarzovi vobec neist!!!! Je to neskutocne arogantny k....!
no aj ja by som rada vedela ze aky je pan doktor Schwarz, mnohí mi tiez povedali ze je velmi arogantny. Ale podla mojich skusenosti nie je lepsí ani Bauer ani Wagnerova ☹ ☹ ☹
No zienky, ako som nechcela ist k p. dr. Schwarz, napokon utorok už som sedela v ambulancii a musim povedať, ze som bola príjemne a milo prekvapena. Pán doktor je velký srandista, ma trosku cudny humor ale v celku je super a výborný endokrinolog. Vysetril, vysvetlil a aj krv odomna zobrali (2 týzdne musim cakat na vysledky), dufam že bude vsetko ok. Koniec - koncom ked ma dobru naladu tak dobre a ked nie, tak si 😀 😀 😀 😀
Zienky ktore ste boli nedavno vv bb na amnio kedy rano treba ist na vysetenie a v ktory den a ak mate niektora kontakt budem rada dakujem

no ako?