icon

MUDr. Slezák - 35 eur za morfologické sono

babulkovo
10. júl 2014

Moja doktorka mi na výmenný lístok napísala meno a kontakt na p. Slezáka, u ktorého sa mám objednať na morfo. Cena za vyšetrenie je vraj 35 €. Viete mi niektorá povedať, čo táto suma obsahuje? Ako dlho u Vás prebiehalo vyšetrenie? Ďakujem

Strana
z2
m3693
30. sep 2014

@81katy netrap sa o ublizi babu skor neboj viem o com hovorim ja som si prela doteraz len stresom ale nema to vyznam. Ved tie nase deticky budeme milovat nadovsetko aj keby boli chore. A poznam viac pripadov ked na100% malo mat babo DS a narodilo sa zdrave. Mam kamosku ktorej mala ma razstep pery po mame a tolko veci jej nnarozpravali ze ake problemy a tak bude mat mala ma rok a pol a nic jej nieje a razstep ani nevidno 🙂 musime len verit ze vsetko dobre dopadne . Ak na tom budeme my psychicky dobre tak aj babu bude v brusku dobre . Dam vediet ak nezabudnem. Drzim vam palceky 😉

m3693
2. okt 2014

@81katy ahoj tak sme po sone. Máme 1471 gramov stále sme dievčatko ako zaostavame O týždeň vo veľkosti, čísla ukážkové, prietoky presne ako majú byť, máme veľa vláskov A zrovna sme mali aj plný žalúdok takže napapana 🙂 ani náznak po razstepe ale downov syndrom našťastie 🙂 akurát máme uzsiu hlavičku čo vraj zdedila po rodičoch dostali sme fotku A doktorka hneď Že čisty tato no pozerám na fotku A mala pravdu 🙂

81katy
3. okt 2014

@m3693 tak super, my este musime dorast, v 18 tyzdni mame 245g akurat si vie tak ruckami zakryt tvar aby ho nebolo vidno 😉 tak nech len dalej pekne rastiete. Uvidim co o 3 tyzdne uvdime my na sone, ideme na dalsiu kontrolu.

m3693
3. okt 2014

@81katy tak vam drzim palceky nech to dobehnete cim skor , hlavne nech ste obaja zdrvucky 🙂

kvietok89
11. mar 2015

Ahojte, ta suma 35 eur u Dr Slezáka je stále aktuálna? Ďakujem

margaretka
11. mar 2015

@kvietok89 myslim ze stale je ja som bola v novembri, tak ano. Ale odstupom castu a inych uzv. mozem povedat, ze najlepsi dr. a sono ake som kedy pocas cele tehot. mala bolo u dr. Slezaka, vrelo odpoucam, pomeria vsetko je dosledny,vsevetli okomentuje poukazuje dokladne, sktucone vidiet ze je profik a aj ludska stranka fakt skvely !

kvietok89
11. mar 2015

@margaretka Ďakujem ja idem dnes po 17 tak dufam ze to dobre dopadne 🙂

womanica
11. mar 2015

@kvietok89 ja som tam bola na konci januára...a platili sme 35 🙂

kvietok89
11. mar 2015

@womanica Ďakujem a dostala si aj nejake foto v cene? alebo videjko?

womanica
11. mar 2015

@kvietok89 jednu fotku 🙂

margaretka
11. mar 2015

ja som bola u neho koli genetickym vyvojov. vadam nie koli fotkam takze toto vam bohuzial neviem poradit, skuse zavolat sestricke cirobi 3-4d a aj dved z uzv...je velmi mila urcie vam odpovie

nuttelka
14. mar 2015

Baby, neviete, či dr. Slezák robí aj prenatálny skríning v trimestri (11-13tt) kvôli prenatálnym vadám? Zoberie ma aj bez odporúčania môjho gynekológa, lebo tam chem ísť preto, lebo mám pocit, že môj lekár niečo zanedbal a rada by som mala istotu. Mohla by som vás poprosiť o tel. kontakt a ordinačné hodiny, či stránku, kde to nájdem. ďakujem 🙂

kvietok89
14. mar 2015

@nuttelkahttp://sono-is.sk/kontakt/ tu je ich stranka, je tam mila sestricka, v klude by som si zavolala o informacie 🙂

nuttelka
14. mar 2015

@kvietok89 dakujem velmi pekne,v pondelok zavolam, cim skor tym lepsie

nuttelka
18. mar 2015

babuľky zajtra idem k dr. Slezákovi, nie som z Bratislavy, takže prídem buď vlakom alebo busom, ako sa dostanem na Strečnianskú zo stanice prípadne z Nív, a skade je to vlastne vhodnejšie. ďakujem za odpoveď 😉

berylia
1. júl 2015

tak ja som objednana na jul a uz pytaju 50eur tak to by ma zaujimalo kedy zdrazeli :(

scorpion82
3. aug 2015

kolegyna bola pred tyzdnom a pytal 60 eur. 🙂

kivuska
18. dec 2015

@sunday1 ahoj môžem sa opýtať prosím ako nájdem na neho číslo lebo už asi hodinu to hľadám a stále nič.

sunday1
18. dec 2015

@kivuska Ahoj, ja som ho mala od mojej gynekologičky, ale neuložila som si ho ☹

kivuska
18. dec 2015

@sunday1 nevadí už ho mam ale dakijem pekne

Strana
z2