Musí nosiť tehotenský preukaz stále pri sebe?
Baby... musím tehotenský preukaz nosiť stále pri sebe? Aj keď idem len niekam do mesta?
Neviem či musíš, ja som nosila, miesto mi to nezabralo 🙂
Nemusíš. Nie je to občiansky preukaz, ale je to pre tvoje dobro, napríklad ak by ti prislo zle, tak by hned vedeli, že si tehotná, v ktorom týždni...
Ďakujem vám veľmi pekne baby! 🙂
je to v tvoj prospech, keby si niekde odpadla, ine lieky sa smu nasadit v roznych trimestroch, od pohladu sa da tazko zistit v ktorom si mesiaci...
Radsej to maj pri sebe ked ides von...
Aj mne kedysi sestrička na poradni povedala že musím ísť aj smeti s tým vysypať
Áno, lebo v prípade, že ti príde zle, alebo nebodaj odpadnes vonku, aby záchranka vedela, že si tehotná, a v akom štádiu a podľa toho aj trebárs v nemocnici dajú liečbu.Zase ta kartička tak veľa miesta nezaberie v kabelke,a radšej ju mat, ako nemať a potrebovať. Ja, som sa smiala, že to je občiansky preukaz drobca v bruchu a mala som ju vždy pri sebe
Ja som to mala vždy pri sebe hneď automacitky aj z vyšetrení všetko som to mala zložené pekne a v pohode aj keď ma policajti stopli a nemala som pás náhodou tak v pohode sa s tým preukáže to tolerujú ...
mala by si ho nosiť pri sebe, pokiaľ to nie je viditeľné a odpadla by si, mohli by ti dať niečo čo tehotné nemôžu. ja som ho nosila stále v kabelke
mne lekar prizvukoval ze to je ako druhy obciansky....
mala by si... ja som raz v tehu odpadla a museli volat zdravotníkov... nikdy nezabudem ako ma sprdli, ze ho so sebou nemam 🤭🤭🤭
Je to tvoja ako keby kartička poistenca. Kebyže sa stane niečo máš tam všetky potrebné údaje aj o bábätku. Ja som vždy nosila so sebou

musis ako musis.. mala by si, keby sa nahodou niekde mimo domu nieco stalo a brali by ta do nemocnice 🤷♀️😊