Na sone mi povedali iné pohlavie bábätka aké som túžila
Strááášne som chcela mať babu, ale na sone sa ukázal chlapček. Viem, že ma za to mnohé odsúdia...hlavne snažilky....ale mám z toho rozporuplné pocity. Tešila som sa, že sa budem konečne hrať s babikami, obliekať svoju princezničku do ružových šatočiek a česať copíky. Jedného chlapčeka už mám, tak sa obávam, že druhý mi už nebude taký vzácny.
@hornet @sevzus podla mna ked babenko naozaj pride,tak nebudete riesit ci je s pipikom ci bez 😉 ono ak rodic tuzi po istom pohlavi a toho pohlavia sa nakoniec nedocka,tak tam moze byt isty pocit sklamania.no po porode to iste opadne.to miminko je take uzasne a krehunke a vonave a dokaze tolko lasky dat,ze je jedno co ma ci nema medzi nozkami 🙂 ja mam synceka a dufamz,e coskoro zamiesime babenko cislo 2. ja by som kludne brala chlapca,s nimi je strasna sranda 😀 .dievcatka su jemnejsie,neznejsie,no chalanisko furt vyvadza a ja to na mojom milujem.nikdy sa s nim nenudim.no koli manzelovi by som chcela bambulku,on by chcel mat dcerku.no zas cim blizsie sme realne k druhemu miminku,tym mu to pohlavie zacina byt jedno.on chce aby hlavne miminko k nam prislo a aby zdrave bolo 😉 a v konecnom dosledku na tom predsa asi najviac zalezi 🙂
@bobocka no s tym mojim synom si tiez uzijem ale poviem ti ze mne to uz zabavne ani nepride ako stale vymysla a ja musim byt v kuse v strehu, ked si predstavim, ze aj tento druhy bude taky zbojnik tak to sa veru do patdesiatky nezastavim, ako ma budu super zamestnavat 😀 😀 😀 , si ani nespomeniem, ze som chcela dievcatko 😝
@sevzuz ale ved to je super 🙂 o tom je to.ja som stastna,ze moj drobec ma tak zamestnava.teda on je velmi dobre dieta,no je spolocensky a vela sa pyta a rad sa hra.proste cas s nim straveny je uzasny.nemenila by som za nic 😉 som stastna,ze prave ja som jeho maminkou 🙂
ale zas mat doma dvoch chlapcekov ma svoje vyhody.usetris na vybavicke a hrackach( a ze su to nemale peniazky) a chalani sa ti potom krasne spolu vyhraju,budu mat iste podobne zaujmy 🙂 vo vsetkom "zlom" treba najst aj to dobre. a ked k tebe pride a postiska ta,da pusku na licko-ani si nespomensie,ze si dievcatko chcela 🙂 teraz je to pre teba ine,lebo este pri tebe nie je.citis ho ked kopka,no nevidis ho.ale akonahle bude na svete,tak uvidis ako velmi ho budes lubit a nebudes riesit ci je chlapcek alebo dievcatko.je to tvoje milovane dietatko. 🙂
@hornet
@sevzuz
Moj syn mal byť Melánia. Ja som velmi chcela druhú babu a ten šok, čo prišiel po sone, kde som už aj ja videla pipíka, ten bol hrozný. Ja som sa z toho spamätávala asi mesiac. Už tie hlášky čo som dávala vtedy zo seba, že čo ja budem robiť, veď on bude mať pipiša, to nebudem vedieť ani umyť, no normálne na cajlu som nou. Ale mne vtedy velmi pomohlo, že som sa z toho vyrozprávala, písala som si tu na fore a tak to postupne opadalo, že som si na tú myšlienku zvykla a začala sa tešiť. Určite to treba zo seba dostať tie pocity. A potom keď som ho držala na rukách, tak som bola velmi šťastná. Bol taký drobunký (aj keď váha tomu nenasvädčovala) a krásny, že mi už bolo úplne jedno, že je chlapec. Určite to prejde aj vás.
ja v duchu kazdy den myslim na to, ze v brusku je Nelka 🙂 a tiez by som asi par dni rozdychavala Mateja 🙂))
@sevzuz prepac, ale ako pises, si na verejnom fore, takze kazdy sa moze verejne vyjadrit...a ja ako cakatekla na adopciu ta naozaj neviem pochopit a inak dakujem, ale rady nepotrebujem
nezufaj si, ja som chcela aj druhe dievcatko a mala som synceka a teraz je to pre mna obrovsky pokladik. Ved pockaj,staci, ze ho uvidis a zamilujes si ho na prvy pohlad.
@hornet ahoj... no tak moje zmierovanie sa s chlapcom bolo o čosi dlhšie.... pretože moje očakávania boli, že mm sa strašne poteší... .a aj dievčatá.... a MM reakcia bola.... Ahá... teda Margarétka nebude?.... mi bolo až do plaču.... a baby .... ahá.... a my sme chceli dievčatko.... No a potom sme si postupne zvykali na to, že to teda bude chlapec.... vyberali sme meno.... takže také postupné to bolo... Nič v štýle "supermama".... 😅
@hornet Nechápem prečo by ťa niekto mal odsudzovať. Tak si túžila po dievčatku, nič čudné. Jasné, že pre niekoho, komu sa bábätko nedarí je toto úplne smiešne. Ale to je v živote v rôznych situáciách tak. To by potom nikto, kto býva v paneláku nemohol túžiť po rodinnom dome a vyjadriť to nahlas, lebo všetci, čo nemajú bývanie by ním opovrhovali, aký je nespokojný. Síce blbý príklad, ale je to tak. Ja mám prvého chlapca a keď sme čakali druhé, tak som veľmi chcela dievčatko a našťastie to vyšlo. Ale keby nie, tak by asi u mňa stále bola úvaha o treťom dieťati. Takto už neriešim. Tak možno pouvažuješ neskôr aj ty s mm a vyjde vám to. Chlapci budú parťáci, ponosia aj veci po sebe, nemusíš kupovať dievčenské a čo ja viem, aké ešte výhody to má🙂 určite ho budeš ľúbiť nadovšetko, to mi ver 🙂
Ja mám už dvoch synov, a keď sa mi po dlhom čase podarilo otehotnieť, tajne som dúfala, že to bude dievčatko. Na ultrazvuku mi 3krát doktor potvrdil moje tušenie, ale v 30.týždni na 3D mi povedal, že je to chlapček. Ale vôbec ma to nezarmútilo, hlavne že je všetko v poriadku. Už sa neviem dočkať, kedy bude medzi nami, počítame dni a všetci sa veľmi tešíme. Veď príchod nového a hlavne zdravého človiečika na svet je obrovský zázrak a preto sa treba tešiť....
ja mam uz dievcatko,Dorotku a teraz by sme chcely mat chlapceka velmi. 🙂 dufam ze sa nam to podari,bola by som sklamana ked nie....pri prvom tehu som chcela dievcatko a mala som,vobec som si nepripustila chlapca!od zaciatku a este pred tehu som chcela stale babu! 😀 a teraz je to podobne ale teraz mam v hlave iba chlapca od zaciatku a etse aj pred tehu....tak som zvedava.....onedlho sa dozviem.dam vediet. 😎
@hornet no, evidentne tebe asi niečo v detstve chýbalo a chceš to dobehnúť prostredníctvom dcéry... sa trochu spamätaj, zabudni na MALICHERNOSTI a teš sa na zdravého syna. nikde nie je napísané, že tretie nebude baba...
Ak ti chýba hrať sa s bábikami, tak sa trochu pohraj a hajde do sveta dospelých...nič v zlom, ale riešiš fakt blbosti, lebo tvoj syn za to nemôže a snáď nebude trpieť nedostatkom lásky len preto, lebo nie je dievča, takých (ale opačne orientovaných) prípadov je aj v dnešnom svete vééééééééľa.
Dopraj synovi to, čo by si dopriala dcére, veľa lásky ti želám 😉
@kobrtko
@sevzuz
ked to tu teda po roku vytahujete....mam uzasneho, nadherneho chlapceka, ktory je mojim obravskym stastim a laskou a nedala by som ho za nic na svete....ani za styri baby.....mozno este niekedy zvladnem aj tretie babo a mozno to bude dievcatko...ale vobec a ani nahodou nelutujem, ze mam Filipka. Je zvlastne ako sa porodom vsetky pochybnosti rozplynu, prajem aj vam vela stastia.... 🙂
My sme boli v tom,že budeme mať dievčatko,mala som také tušenie,veľmi sme dievčatko chceli a na USG sa vždy potvrdil chlapček-priznávam 2dni som bola sklamaná,aj slzy mi vyšli ale teraz sa strašne tešíme na nášho princa už nech je pri nás.Viem,že je tam chlapček a ani za 10 dievčatiek by som ho nevymenila lásku moju 🙂
@hornet presne presne aj u mna to tak plati, adamko je uzasny, usmievavy tulkavy dobrucky, fakt radost rodit taketo deticky🙂
ale vtedajsie pocity pripisujem hormonom a tiez nevylucujem ze to skusim aj do tretice a ked raz mozno aj stvrtykrat, lebo to piate to bude urcite dievcatko 😀 😀 😀
@sevzuz hihi, neviem, čo to splietaš, ale ja homofóbiou netrpím (pri jednej dobrej kamarátke bisexuálke a známon transsexuálovi 😀 )...si ma možno zle pochopila..som len chcela povedať, že mnohé maminy vedome či úplne nevedome si plnia sny a túžby z detstva prostredníctvom svojich detí, nič viac 😠
@kobrtko vyprosujem si osocovanie typu "co tu splietas"! ja ta neosocujem!!! 😠
reagovala som na nasledujuci tvoj text: "takých (ale opačne orientovaných) prípadov je aj v dnešnom svete vééééééééľa."
o com si hovorila len to ma zaujimalo?
vytehnes temu po vyse roku a pises niekomu "sa spamataj" a podobne zvasty, co si ty za osobu, preboha? nauc sa komunikovat!
jaj, som nevedela, že sa už hádame... 😖 tak prepáč, opačne orientovaných som myslela, že vo svete je mnoho matiek, ktoré pod vplyvom spoločenských konvencií sa musia zbavovať ešte nenarodených dievčat- fakt inak som to nemyslela, ak ma niekto zle pochopil (som to mala rozpísať), sa ospravedlňujem... vieš ja som jedna z posledných, komu by homosexualita prekážala, dokonca nemám problém aj synovi nalakovať na červeno nechty, keď si to želá... takže si musíš pohľadať iného homofobika, u mňa si netrafila 😎
vždy som tuzila po dievcatku a o chvilu pride na svet treti chlapcek vobec to neriesim tesime sa nan rovnako

@sevzuz prepac, nechcela som sa ta dotknut, nemyslela som to zle, naozaj. pisala som len to, co som citila na zaklade tvojich prispevkov. este raz prepac a prajem vsetko dobre