icon

Namiesto štvrtého bábätka dvojičky

petka1989
24. máj 2016

Ahojte,
idem baby, prednedávnom som tu písala o tom, že som nečakane otehotnela so štvrtým babätkom. Už sme sa s tým vyrovnali, prijali sme to a tešili sme sa, dnes my môj gynekológ oznámil, že tam nie je jedna, ale hneď 2 fazuľky. Muž o tom ešte netuší, chystám sa mu to oznámiť v piatok, keď nebude vystresovaní z práce. Maminky ste tu niektorá, čo má dvojky a ešte jedno dieťa alebo aj viac? Dajú sa zvládnuť 2 naraz, moja najmladšia má teraz 5 mesiacov, to bude skoro ako trojičky. Znama, čo má dvojičky to veľmi nezvláda nevie ku ktorej skôr, ked začnú plakať tak obi dve naraz, bojím sa že nebudem mať čas na staršie a nechcem ich odsúvať na druhú koľaj...
Ďakujem za každé povzbudenie, a každý "ukľudňujúci" príspevok. 😒

Strana
z2
kristinka86
25. máj 2016

@petka1989 Aký krásny príspevok si pridala. 😵 Mám z Vás radosť - z Teba aj Tvojho muža. Pre mňa by to bol teda riadny šok. 😅 😉 Držte sa!

dominika6
25. máj 2016

@petka1989
Dojala si ma....vlastne tvoj chlap...
Toho si drz a nikdy nepust..
U teba plati ...milujte sa a mnozte sa...😀.
Ps:: sharan staci...

4stanka4
25. máj 2016

@petka1989 Máš úžasného manžela a určite to všetci spolu zvládnete 🙂 prajem hlavne veľa zdravia lebo keď bude to, bude všetko 🙂 Držkajte sa 🙂

magimary
25. máj 2016

@petka1989 paráda, paráda, paráda!!! 😵 😵 😵
dostali ste PRESNE nadelené tak, ako to iste zvládnete,
ste na to obaja ako stvorení 🙂
Sharan stačí, nás je tiež 7 /teda bude/ a máme ešte menšiu sedmičku (Ford S-max) 🙂

anjelicek26
25. máj 2016

@petka1989 my mame 7 miestny sharan a staci len tak tak no ked vyklopis dve zadne sedadla, mas mizerne maly kufor na batozinu a dvojkocik. Muz ma 7 miestnu T6ku a to je viac fajn... aj pre deti sa lepsie cestuje... ja by som sla do niecoho takeho

petka1989
autor
25. máj 2016

@anjelicek26 prosím ťa môžem ti napísať IP? 🙂

anjelicek26
25. máj 2016

@petka1989 jj kludne, my mame napr. aj integrovane sedacky vzadu, setri to cas pri zapasavani starsich deti, na vajicko mame bazu, nech to len naklikavas, proste ked s nimi idem autom nech su dnu co najrychlejsie a nepobehuju ako banda vevericiek pri ceste 😀

anickabasnicka
25. máj 2016

..držím pěstičky, at jste hlavně všichni zdraví, to ostatní se vyřeší až to nastane...😎

emilia25
25. máj 2016

Gratulujem a prajem hlavne vela zdravicka.a treba mysliet len pozitivne.ja som tiez miesto 4 cakala dvojicky a tiez som bola uplnom soku ale u nas to nedopadlo vtedy dobre.ale az neskor o par mesiacov sa nam zadarilo 4 vytuzene.a tak po 3 chalanov mame uz skoro 3 mesacnu princeznu.tak sa drzkajte a hlavne ziadne zle myslienky.

alenkaorava
Autor odpoveď zmazal
robin30
25. máj 2016

@petka1989 ahoj ja ti gratulujem my sme si kupili renaußlt grand espace 2.0dci sharan je oproti nemu velmi maly v tejto triede je nas Renault najvacsi

fidka79
Odpoveď bola odstránená
petka1989
autor
25. máj 2016

@fidka27 tak stalo sa nám, to zalezi kto to ako berie niekto ma jedno dieta take ktore mu da zabrat za 4, je tu dost mamiciek co maju viacej deti, ale nechapem tomu, co si myslela tym ze na dochodky robit. Niektori sa na mna pozeraju ako na chuderu ze 3 deti ma, ale ja si to uzivam tie deti su moj zivot, nie vzdy to je s nimi lahke mala som aj chvile ked som si poplakala ale stoja mi za to.

stastnablcha
26. máj 2016

tak po tomto tvojom príspevku som si uplne ista ze to zvladnete 🙂 drzim palce

xevulax
26. máj 2016

@petka1989 ty mas akeho skveleho.muza. len si ho vaz. Vidiet ze vo vasej rodinke vladne harmonia a laska . My mame ford galaxy (vlastne to iste ako sharan a alhambra) 3 autosedacky sa nam zmesitia v pohode, mame 7 moestne takze 2 sedacky plus sa daju dat do kufra- len neviem ako by sa ti tam potom zmestil.kocik

luciferkax
26. máj 2016

@petka1989 AHoj :D
ste super rodinka, zvládnete to!
hlavne, že máte kde bývať a máš obrovskú oporu v manželovi.. ja mám síce "iba" dve deti a tretie na ceste 😀 😀 ale veľkú rodinku by som brala, prvý rok bude určite trochu ťažšie, ale potom to bude už iba lepšie a lepšie :D :D
a čo sa týka auta, ufff :P to by som videla asi ako najvačší problém, u nás poznám jednu takúto rodinu, majú 6 detí a majú akoby dodávku, menší autobus .. vždy mi to bolo smiešne :D :D
kým som nepochopila praktickosť :D

petka1989
autor
26. máj 2016

@alenkaorava s dievčatami som nemala problém s donosením, hádam ani teraz nebude, keby sa dostanem do nemocnice bol by dosť problém, pretože s dievčatami by nemal kto byť takú dlhú dobu, že 8 týždňov, keby bolo najhoršie tak asi mm alebo by musela mamina pricestovať.

@xevulax mám aj si ho vážim, ale harmónia, mala si vidieť naše začiatky čo sme sa mi nahádali a narozchádzali, až pri druhej sme sa hádať prestali, akosi sa to ustálilo, ale malé hádky sú aj teraz, aj to občas treba 🙂 Ale kočík pre tri deti sa mi tam nezmestí, a to sme kupovali sharan týždeň dozadu, že budeme mať pre 4 deti akurát. 😀 ale tak auto je to najmenej, to sa dá vyriešiť za chvílu.

@luciferkax bývať máme kde, dom máme naštastie dosť veľký 😀 Aj ja som počítala s tým že 3 deti maximálne, ale tak asi nám bolo málo veselo lebo baby mám všetky tri kludné a dobré, občas povystrajajú, akurát táto tretia vyzerá byť že bude pekný kvietok už teraz musí stále trepať alebo sa prekacovať, takže to budem mať zaujimavé, ale ja som mala dievčatá s 3 ročným rozdielom takže nejako zle my s nimi nemalo byť ani prerčo, ale toto bude zaberák ten prvý rok 😀 aj ja som sa na tom zabávala, sestranica majú tiež 5 detí, a takú staršiu dodávku ale ona má aj nezbedné decká, keď ich vypustí z toho auta jak šelmy 😀 😀

xevulax
26. máj 2016

@petka1989 v kazdom.manzeltve su hadky aj u nas a to si myslim,ze my mame manzelstvo fakt super. Ale hadky k tomu patria. Auto poriesite isto k vadej spokojnosti. Pre nas je to akurat ked sme 5 ti vas bude 7 a clovek potrebuje aj ulozny priestor. A pri takom.pocte clebov domacnosti uz duplom. Drzim palce,nech ti vsetko dobre dopadne a dvojicky nech sa narodia v termine a zdrave.

majdus
24. jún 2016

@petka1989 vaaaaau, vy ste ale krasna rodinka 🙂 to vyznanie manzel.... .cista krasa toto! pripajam sa k povzbudzujucim slovam a vdaka za tvoje krasne svedectvo. To je taka radost toto citat... Velmi vam drzim palce aj ja. Nech ste teda dvakrat taki stastni a zdravi 🙂

natalym
24. jún 2016

@petka1989 Tak s takým by bol hriech nemať deti. S takým ich mať musíš. 😀
Prajem všetko dobré.

nyky23
7. júl 2016

boubatko má dvojičky a asi po roku a pol dalšie .. môžeš sa jej spýtať : )

arasidka123
3. feb 2022

@alby2014 klobúk dole pred babkou

Strana
z2