icon

Návšteva festivalu v tehotenstve

merteuil3
3. júl 2013

Čo si myslíte o návšteve festivalu v tehotenstve?

Strana
z2
usacek79
4. júl 2013

@merteuil3 ja by som urcite isla - pohodu som nevynechala 12 rokov, no teraz zial moj muz o tom nechce ani pocut... a kedze chodim na pohodu s nim, tak teda nejdeme a ja zurim 😠 jeho argumentom je zial ta minulorocna viroza, ktoru chytilo snad 70% navstevnikov - hnacky a zvracanie... a teda aj nas, to boli 4 dni pekla 🙄 keby nemal tento tromf v rukave, tak sa odhovorit nenecham! 😅
ale na koncerty chodime - dnes ideme na Nohavicu na Cerveny Kamen napriklad a pred mesiacom som tiez bola na 2 koncertoch a v poho 😉

merteuil3
autor
4. júl 2013

@dazdovka @trish31 Písala som mail na pohodu, že či môžem ísť do sektoru aj bez detí, "iba" ako tehotná. Odpísali mi, že nech si zoberiem tehotenskú knižku na základe tej ma tam pustia 😀 Tak sa teším. Dáme si tam stan na prípadný oddych 🙂

merteuil3
autor
4. júl 2013

@lenkaks No v podstate už ani nerozmýšľam 😀 Lístky sme kupovali ešte ako netehu 🙂 Len som chcela vedieť názory ostatných 🙂 Tak ako hovoríš, pozor si budem dávať aj ja veľký a vkľude v pohode si to užijem 🙂

merteuil3
autor
4. júl 2013

@usacek79 My sme tam tiež boli minulý rok. Celá rodina, aj švagroví s 3 deťmi. Nikto z nás tú virózu nechytil. A to sme pili aj z tých cisterien s pitnou vodou, žili normálnym festivalovým životom a v pohode 🙂

usacek79
4. júl 2013

@merteuil3 tak to ste mali stastie 😅 co sme boli my a nasi znami - dokopy asi 15 ludi, tak DVAJA to nechytili, takze moja statistika je velmi zla... 🙄 a teda aj potom co som od ostatnych ludi pocuvala, tak fakt vacsina aspon den dva "liala" zhora zdola 😅
a teda my sme ani tak velmi festivalovo nezili, ze by sme boli ruka hore do rana, byvali sme ako vzdy v penzione, nie v stanoch, len teda sme pili tu vodu a kupovali si jedlo samozrejme.. Ja netusim, kde a ako sme to chytili, ale ono sa to siri vzduchom ta infekcia ci viroza, tak holt sa nam podarilo 😅

merteuil3
autor
4. júl 2013

@usacek79 Tak len pevne verím, že tento rok tam takéto niečo "strašiť" nebude 🙂 A ak by náhodou, tak dúfam, že nás to zďaleka obíde 😅

trish31
4. júl 2013

@usacek79 coze?Minuly rok bola nejaka viroza?JA ani neviem a to som pila vodu z cisterny....

usacek79
4. júl 2013

@trish31 no bola dost dramaticka, priamo na mieste to doslo na desiatky ludi, ale v ramci inkubacnej doby to potom vacsinu caplo v nedelu/pondelok 🙄
to bolo aj v spravach vsade aj FB toho bol plny... 🙄
akoze nic vazne, len proste hnacky, vracanie a niektori aj teploty mali par dni - hygienici povedali, ze to bol "norovirus" alias choroba spinavych ruk, siri sa aj podanim ruky s "infikovanym", blizkym kontaktom atd..

demonique
4. júl 2013

@merteuil3 je to na tebe ako sa budes citit. Babatku to neublizi, je dostatocne chranene. ty vies aky je to festival. Ak tam budu zachody na pravidelne cikanie... :D Hlavne aby si sa ty citila fajn a uzila si to. Ale preco nie.podla mna, ziaden problem.

Strana
z2