Návšteva festivalu v tehotenstve
Čo si myslíte o návšteve festivalu v tehotenstve?
@merteuil3 tak to ste mali stastie 😅 co sme boli my a nasi znami - dokopy asi 15 ludi, tak DVAJA to nechytili, takze moja statistika je velmi zla... 🙄 a teda aj potom co som od ostatnych ludi pocuvala, tak fakt vacsina aspon den dva "liala" zhora zdola 😅
a teda my sme ani tak velmi festivalovo nezili, ze by sme boli ruka hore do rana, byvali sme ako vzdy v penzione, nie v stanoch, len teda sme pili tu vodu a kupovali si jedlo samozrejme.. Ja netusim, kde a ako sme to chytili, ale ono sa to siri vzduchom ta infekcia ci viroza, tak holt sa nam podarilo 😅
@trish31 no bola dost dramaticka, priamo na mieste to doslo na desiatky ludi, ale v ramci inkubacnej doby to potom vacsinu caplo v nedelu/pondelok 🙄
to bolo aj v spravach vsade aj FB toho bol plny... 🙄
akoze nic vazne, len proste hnacky, vracanie a niektori aj teploty mali par dni - hygienici povedali, ze to bol "norovirus" alias choroba spinavych ruk, siri sa aj podanim ruky s "infikovanym", blizkym kontaktom atd..

@merteuil3 ja by som urcite isla - pohodu som nevynechala 12 rokov, no teraz zial moj muz o tom nechce ani pocut... a kedze chodim na pohodu s nim, tak teda nejdeme a ja zurim 😠 jeho argumentom je zial ta minulorocna viroza, ktoru chytilo snad 70% navstevnikov - hnacky a zvracanie... a teda aj nas, to boli 4 dni pekla 🙄 keby nemal tento tromf v rukave, tak sa odhovorit nenecham! 😅
ale na koncerty chodime - dnes ideme na Nohavicu na Cerveny Kamen napriklad a pred mesiacom som tiez bola na 2 koncertoch a v poho 😉