Nechcené tehotenstvo
ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??
@irriss čítala som to tu celé,nedalo mi to,napínavosti je tu dosť 😀 ...len sim myslím že keď bude mocť,tak určite napíše,či už pravdu alebo výmysel 😉 .ale skor si myslím že má zo všetkeho zmatok.... :-
mne ale nesedí len tá jedna vec,že pracuje iba v noci/jedine v pekárni/....tak čo tu potom robila o 22- 23h..... 😕 😕
@sirinka zakladna skola:
1.rocnik - 6 rokov, 2.rocnik - 7 rokov, 3.rocnik - 8 rokov, 4.rocnik - 9 r., 5.rocnik-10 r., 6.rocnik-11rokov, 7. rocnik-12rokov, 8.rocnik - 13 rokov, 9.rocnik - 14 rokov,
stredna skola: 1.rocnik -15 rokov, 2.rocnik - 16 rokov, 3. rocnik -17 rokov, 4.rocnik -18 rokov
@sirinka a zle vychadzaju roky tym, co sa narodili medzi septembrom az januarom - pretoze napr. ked sa dieta narodi 5.7. tak v septembri ide do skoly ako 6 rocne, lenze ak sa dieta narodi ako ja 27.10. tak v septembri nema este 6 rokov, ale az v oktorbi, tak caka a ide do skoly buduci rok, kedy ma v septemrbi sice este stale 6 rokov, ale v oktobri ma uz 7 a je starsie od ostatnych...
Ježiš baby vy to ešte riešite, ved nič čo tu napísala do seba nezapadá. Tak najskôr že partner dieťa chce dokonca ho podozrievala že ju naschvál oplodnil 😀 a potom zahlási že išiel kľudne spať a nezaujímalo ho či je tehotná, tak druhý muž keby túžil po dieťati tak sa nevie dočkať kedy sa to dozvie a nie že on ide spať a sere na to. Ďalšia vec pracuje v noci ale chodi na pc zásadne len večer a v noci tak to je zaujímava práca ešte aj psa pri tom vyvenči 😀 akože je totálne komické ako sa to dievča zamotáva do vlastných klamstiev lebo už sama nevie čo kedy napísala...
@ela2710 V 18 sa maturovalo ked bola 8 rocna zakladka,teraz ak ti dobre vychadzaju roky maturujes v 19 ak zle tak v 20-to bude pripad mojho st.syna. Ono totiž ak nastupis do skoly v 6 rokoch ,tak este v priebehu prveho rocnika takmer vsetky deti dosiahnu vek 7 rokov-takže ak je maturita na konci 4 rocnika ,tak takmer vsetci už maju 19. 😉 Ja som majova,chodila som na 8 rocnu zakladku a maturovala som v 18-nie v 17.
inak pozerám-včera som dočítala po nejakú str. 20-a dnes-vy ste ale plodné 😀
už ani nedočítam
hlavne,ak to teda vraj vyzerá, že niekto si vymýšľa 😕
vy ste ešte stále tu ? :D
@briana ty niesi zla baba si len zmatena v soku. V klude to treba predychat a necakat ze sa nieco vyriesi samo. Budes musiet pozbierat sily a pozriet sa pravde do oci. Pravda ktora uplne zmeni tvoj zivot aj zivoty tvojich blizkych. Pravda ktoru nemozes utajit. Pravda ktora ta za rok a pol bude volat mama. Pravda ktorej das najkrajsie meno. Pravda ktora ti urobi tvoj zivot ovela krajsim. Nebran sa prijmi ju a nezabudni ju lubit.

@ela2710 a ako je to mozne, ja som maturovala 18 rocna a chodila som len do 8rocnej zakladnej skoly a teraz maju predsa o rok dlhsie...9 rocnu...?