icon

Nechcené tehotenstvo

briana
23. okt 2011

ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??

Strana
z39
julianka777
25. okt 2011

tak takto ma naposledy zaujala len kniha Pustny kvet 😀 som to docitaa na jeden dych 😀

macamac
25. okt 2011

@irriss mica-chápem 😉
každá máme iný názor a to je ok, nie? nemôžme byť všetci rovnakí 🙂
a aj matka, ktorá si ho dá "zobrať" naň myslí každý deň, nemyslíš? vždy,keď vidí jeho "rovesníkov", keď príde dátum jeho "narodenia" -keby žilo,.....a tak donekonečna
nechajme to tak 😉

habibi78
25. okt 2011

@briana bolo by fajn, keby si nam dala vediet ako si sa rozhodla.... 😉

katka888
25. okt 2011

@winipega
ak ti treba varit a prat, tak necitaj temu, co ta nezaujima 😉 hmm? 😉

lenka3007
25. okt 2011

@winipega zjavila sa ako andel z cisteho neba, bez pozdravu a podakovania tym ochotnym zenam, ktore sa jej snazili pomoct, hned zacala pisat a stavim sa ze tak isto rychlo sa aj vytrati.... zjavenie? vila amalka?
Alebo sa mylim a po precitani mojho prispevku sa zenam konecne aj pozdravi a podakuje 😀

sirinka
25. okt 2011

@julianka777 fakt? ja som ju citala v porodnici a docitala som ju len preto, ze som sa tam nudila a nic ine som nemala po ruke... 😝

habibi78
25. okt 2011

@traktor preco lezies do temy, ktora ta nezaujima?????? 😕

julianka777
25. okt 2011

@sirinka tak teraz si ma urazila 😀 fakt ma ta kniha dost zaujala a asi to bola aj jedina normalna co som kedy citala

winipega
25. okt 2011

@katka888 praveze zaujima,ani nevies ako,ja cakam na to dramaticke rozuzlenie 😉

winipega
25. okt 2011

@lenka3007 presne tak...

minuska8882
25. okt 2011

@lenka3007 ja to tu tiež sledujem od začiatku ako mrtvy chrobák a ako nemám slov... ale najviac ma dorazilo to s tým psíkom... 😀

lenka3007
25. okt 2011

@julianka777 aj mna, dokonca musel mm varit, lebo ja som s tou knihou chodila aj na terasu si zapalit a kym som ju neprecitala, tak som ju nepustila 😉

traktor
25. okt 2011

@habibi78 nazov temy ma zaujal..clovek chcel poradit, pomôct, podporit..ale ostal len nazov..cela tema bola o inom a mimo..a môzem vojst, vyjst do ktorej temy chcem..kedze je verejna, nie sukromna..aj ja mam svoj nazor..tak ako hociktora tu.. 😉

briana
autor
25. okt 2011

jasne, dam vam teda ešte vediet ak vas to zaujima, aj ako sa moj "mily" dnes ešte vyjadril
dakujem vam zatial velmi pekne
idem to s nim skusiť doriešiť 😒

winipega
25. okt 2011

ozaj,co bude zo psíkom??? hadam ho nenecha u toho idiota!!!

lenka3007
25. okt 2011

@minuska8882 este do deviatej sa to tu mohlo tahat, nech sa nenudim 😉

martinjasen
25. okt 2011

Temu uzamykam na ziadost zakladatela.

Asmira Team

Strana
z39