Nespavosť v tehotenstve
ahojte tehuľky. Hĺadám niekoho kto by sa so mno pozdieľal o nespavosti v tehotenstve, ak niekto taký je...Ja som doteraz spala celkom dobre chvála Bohu, ale teraz od 28 týždna tehotenstva som ako zombie...Nespím mám totálny blok, v noci keď rodina spí, ja sa nudím a chcem strašne spať, ale nejde to...Skúšam aj lieky, co mi doktor predpísal diazepan, ale nezaberá. 😀 Takže ho nechám tak, a budem v noci ako sova kukať do pc, čítať a cez deň dúfam zaspím...Moja dcérka však chúďatko nebude zo mňa veľa mať...Najhoršie je ke´d sa veĺmi súsetredím na spánok, tak vtedy vôbec neprichádza...NO hrôza. Máte niekto niečo podobné?
@janka_pn ahojte babi prosim moste mi pomoct? nemozem otehotniet us 9 rokov som zos partnerom a ejak sa mi nedari on ma spomalene spermie ale us stvrty den nemozem spat as nad ranom okol 5,6 zaspim a dnes vnoci ket som sa chcela otocit lavu stranu silno ma zapichlo pri maternici boze co to je hm hm pomoste mi vi skusenejsi ja mam len 24 rokov
este stálenespíš? xi no ja vlastne tiež moc nie, ale k malej vstáva vacsinou už manžel pretože má nenáročnejšiu prácu...🙂)))
@martina_mg práve sedím na gauči 😂😨hruza posledné týždne mam pocit že to nedám omg.....
Ja už si nato zvykám už viem ,že padne moja hodina v noci a nespime))... A idem spať kedy sa mi dá cez deň dospim..)

@macuka jasne,v pohode ked sa ti bude dat napis 🙂 a oddychuj vela 🙂