icon

Nevoľnosti a zvracanie ako príznaky pohlavia dieťatka

truskawka
11. júl 2013

Ahojte žienky, chcem sa opýtať mamičiek: Čítala som na jednej stránke, že ak je žene počas tehotenstva zle a zvracia, je to spravidla príznakom toho, že bude mať dievčatko. Máte niekto takého skúsenosti. Ďakujem. 🙂

Strana
z2
evarak
12. júl 2013

tak to si rozhodne nemyslim,ja mam tri dcery a teraz cakam dvojicky chlapcov a vobec som nezvracala 😉

asar15
12. júl 2013

mám dievča aj chlapca rovnaké príznaky od 4 týždńa som grcala aj 5 krát za deň a spala na každom rohu takže je to hlúposť

aneet112
24. júl 2013

mam syna a dievča pri synovi nič a pri dcere som grcala do 4 mes..... 😵

mimikas
24. júl 2013

@truskawka podla mna hlupost, ja som zvracala od pocatia az po porod aspon 5x do dna a mam chlapca

tunylyk
24. júl 2013

keby ta povera platila,tak mam doma 3baby a v brusku stvrtu 😀

sevi
24. júl 2013

myslim ze to vymysel.mam dievca aj chlapca a nezvracala som ani pri jednom.akurat som mala ine chute na jedlo a pitie pri dcere skor sladke a pri synovi slane a stiplave a hlavne rybacie! 😀

tehula
24. júl 2013

mam 2 dievcata, pri prvej som nevracala, pri druhej som do konca 4mesiaca vracala viackrat denne

diusik
24. júl 2013

@cawes ja som zas pocula,ze prave pri dievcatku sa vracia,kvoli estrogenom,ja neviem ja mam dvoch chlapcov a pri oboch mi bolo strasne zle do 4.mes a teraz neviem co cakam ale je mi tiez velmi velmi zle v kuse,podla mna je to individualne,robi to homon HCG,zalezi kto nanho ako reaguje... ja evidentne zle :o(

vepaga
24. júl 2013

nie je to pravda, každá žena to zvláda individuálne. Ja mám prvého chlapca, vôbec mi nebolo zle a druhé mám dievčatko, a tiež mi nebývalo zle.

charllotte
24. júl 2013

ja som mala prveho syna a teda Vam poviem, byvalo mi strasne zle, ani som nejedla, len co som si spomenula na jedlo uz som aj isla 😀 a druhu mam dceru a pri tej mi aaaaabsolutne nic nebolo, uplne pohodove tehu 😀

vroni
24. júl 2013

Ja som bola pri oboch tehotensvach prve styri meisiace v totalnom strese, lebo mi den nestacil na vracanie a spanie. Prva bola baba, druhy bude chalan, tehotenstva identicke (nikdy viac!!!)

Strana
z2