Novembrové tehuľky. Už to viem
Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3
@triniti1979 aj ja cakam kedy pride manzel z fitka dam mu maleho a idem spat na dnes mam fakt dost ☹
@lucinkao este ze mam tie dve deti co su xoma take zlate ♡ dcera 10r. Pomohla s ulohami 7rocnemu bratovi. Milujem ich♥
@triniti1979 no tak to mas super takych sikuliakov doma
a dnes nespime od 3,30 lebo nam je na grrrrc 😖
Ahojte. Ja som si spravila svoj prvy test v zivote :D. Vcera. Menstruacia mi meškala od pondelka a teraz je to potvrdené. Pred mesiacom sme si povedali, že si nejdeme dávať pozor a necháme to na osud a dnes je to realita 🙂. Strašne sa teším, ale zároveň sa bojím, aby bolo všetko ok. A zároveň som zvedavá ale aj mám strach z tých všetkých zmien, ktoré nás čakajú 🙂. Kedy je vhodné ísť k lekárovi? A kedy to povedat rodičom?
Tak bola som u lekara a povedal,ze by som mala byt na konci 5tt,ale oni to pocitaju inak som som na konci 6tt. Ale este nic na sone nevidel tak mi zobral krv a podla krvi som tehotna.Je mozne,ze tam nic nevidel ked som citala,ze v 6tt uz by malo byt nieco vidno.A ako to doktori pocitaju lebo mne to vyslo na taky 3 alebo 4tt moze on pripocitat az dva tyzdne?
@beatapittnerova Ahoj, počítajú od poslednej menštruácie.. mne v 6tt videli len ten gestačný vak a žĺtkový.. a srdiečko videli biť až v 7tt..
martina0220 Ahoj, no len mne tam vobec nic nevidel.Preto mi potom bral aj krv. Aj sa bojim aby som nepotratila alebo aby to nebolo mimomaternicove tehotenstvo.Mam ist znovu o tyzden na ultrazvuk.
@beatapittnerova aha, no chápem tvoje obavy.. Viem ako sa môžeš cítiť, moje tehu bohužiaľ nedopadlo dobre.. Dúfam, že o týždeň budeš mať len dobré správy, daj potom vedieť ako si dopadla.. Za týždeň sa môže veľa zmeniť 😉
Joj baby hlasim ze vysledky z krvi su pozitivne a 25 idem na sono tak dufam ze bude vsetko ok
Babenky,ja som dnes mala na teste // a som šťastná 🙂 kedy mam ísť k dr???
ahojte, pridavam sa k Vam. v pondelok sme mali ducha, v utorok digi potvrdene 1-2, v stvrtok uz na klasike dve ciarky, druha este taka slabsia. vcera dnes mala prist mrcha, zatial nic. Je to nase prve. Uplnou nahodou som uz asi 3 mesiace objednana v stvrtok k lekarovi, lebo pred 3 mesiacmi ked som u neho bola, vyslovil obavy o mojej plodnosti bez pomoci. Tak uvidime co uvidime. Inak beriem kyselinu listovu uz vela mesiacov, aj 5 mesiacov asi.
Ahojte baby 🙂 Práve som sa registrovala, my čakáme prvé, najskôr 2 pozitívne testy a včera mi to dr potvrdil s krvi. Už len čakám na 25. kedy mám ísť k dr.
@danka1603 ja som v pondelok zistila, že som tehotná, posledná menš. 10.10. k dr. pôjdem možno o dva týždne, teraz by asi ešte veľa nebolo vidieť /skúsenosti z minulosti/ . Berem to tak, že ešte nie je dobre, aby ma v takomto skorom štádiu vyšetroval /2x som potratila/. Aj keď viem, že by bolo dobré isť aby sa vylúčilo mimomaternicové tehotenstvo, ale ja radšej počkám. Pocity mám zmiešané, raz radosť, potom strach, ale to je asi normálne. Snažím sa naladiť pozitívne. Držím Ti /aj sebe/ palce aby bolo všetko ok 🙂
Ahojte, pripájam sa k vám. Tento týždeň som mala tri pozitívne testy, v utorok skočím k doktorovi 🙂 Verím, že to vyšlo 🙂
Ahojte pridávam sa aj ja k Vám MS meškala mesias tak som si robila 1.11.test-pozitívny a opakovane 3.11 tiež pozitívny 🙂 tak som zašla k lekárke a potvrdila 7 týžden už bolo vidno aj srdiečko v stredu idem na odbery a vystaví mi aj knižku ja som taká štastná 🙂 aj ked mi je 24 hodín denne zle uplne na zemretí 😀 nevadí hádam to do jula prejde 😀
neboj to dame
u naas to je prve a ja budem mat presne za mesiac 33

Baby ukrutne som unavena...... :'(