Orgazmus v tehotenstve

20. nov 2020

Čaute baby.. Ako to máte tie ktoré máte od Dr zákaz mať sex? My už mesiac nič nebolo, včera prišie na mňa chtíč, tak som sa sama spravila. Môjmu mužovi sa samozrejme venujem ručne 😅 no a orgazmus neškodí bábätku?.. Neukamenujte ma, čakám prvé bábätko tak neviem.

pininka1
20. nov 2020

Tak prave tie stahy pri orgazme mozu byt nebezpecne, ale zas ked si to nerobis trikrat za den tak je to podla mna ok

andrea_82
20. nov 2020

my sme tiež mali zakázané a príroda to vyriešila sama - také erotické sny ako počas tehu som nikdy nemávala. 😀 Takže som to nijako nemohla ovplyvniť.

anjelicek26
20. nov 2020

Orgazmus je prirodzena vec a v tehu uplne v poriadku. Ked mas zakazany sex, tak preco? Slaby krcok ci kontrakcie? Tam ide predovsetkym o to, aby tam partner nezavliekol nejaku infekciu a nenarazal intenzivne do krcka penisom, preto zakaz sexu... nie kvoli orgazmu... ved tie stahy nei su o tolko intenzivnejsie, ako obcas - cinnost criev v okoli maternice... blbe porovnanie, ale chapes...

ckatka
20. nov 2020

Medzinárodná literatúra sa zhoduje ze sex ako taký a rovnako orgazmus...zdravému tehotenstvu neškodia.
Pokiaľ je nejaký problém, treba sa poradiť s lekárom a chvíľu to vydržať.
Tie stahy maternice po orgazme pôrod nevyvolaju...ale uvoľňuje sa veľa oxytocinu, ktorý môže. Hlavne vo vyšších štádiách. Preto sa sex používa na vyvolanie pôrodu (plus prostaglandiny v ejakulate).
Úprimne...ja nemám od lekára zakázané nič, a užívam si takmer každý deň. 34tt a všetko luxusne v pohode.

tianna
20. nov 2020

Práve orgazmus môže škodiť.. Ide o tie stahy, ja som po orgazme (nie po styku) začala silno krvácať.. 😑 chvalabohu drobček sa udržal, ale teda orgazmus v tehu nikdy viac (ak by som ešte tehotná bola).

lellla
20. nov 2020

Podľa toho prečo vám dr zakázal ..či kôli krvácaniu,štábom alebo krčku ....ja som mala zákaz lebo som krvácala keď som sa.namahala ale po 12 týždni bolo všetko v poriadku vlastne už pred tým a tak sme skúsili pretože som mala neskutočnú chuť ale išli sme na to opatrne pomaly a potom sme čakali dva dni čo sa bude diať a nič všetko v poriadku aj bábätko je v poriadku ..pokiaľ by si ale mala kôli stahom tak by som.nefoporucovala orgazmus ....ale inak si myslím že sa ti nestane nič dokonca som čítala že orgazmus ti spôsobuje malé sťahy maternice a tým sa maternica lespie pripraví na pôrod 🙈či aj to pravda netuším ale poznám ten pocit ktorý musíš ukojiť ,😋😂😂

tianna
20. nov 2020

@anjelicek26 ono záleží aj od konkrétnej ženy, ja mávam orgazmy strašne silné a dlhé s intenzívnymi stahmi, teda u mňa totálne blbý nápad mať orgazmus v tehotenstve..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre