Otehotneli ste na prvý raz?
Máte takú skúsenost?
Nie, pri mojej diagnoze by to bol doslova zázrak... podarilo sa po dlhšom boji, ale podarilo sa
ano na prvy sup a hned som vedela ze som v tom take tusenie. 🙂 manzel neveril ked som mu povedala ze som ale bola som.dokonca som vedela ,ze je to chlapec.mam asi zmysel navyse. 😵 😵 😵
pri oboch detoch na prvy pokus a to doslova, kedze bol v tom cykle len jediny 🙂 pamatzam si aj datumy :-!)
Nám sa to tiež podarilo na prvý "šup", vysadili sme antiku a dalšia mrcha už neprišla 🙂
ja si pamatám presne den kedy som otehotnela , teda noc 😅 aj ked to nebolo na prvý šup , pred tým sme to skúsili asi 3x naplno , a nevyšlo to ..tak sme to nechali tak a o par mesiacov som si našla // 🙂
kocky, strasne vela optimizmu ste mi dodali :DD my sme prave po prvom cykle a dufame, ze ms uz nepride :D potom dam vediet
áno prvé máme na prvý krát, druhé akurát čakáme a bolo splodené na druhý krát (mesiac snaženia) 🙂
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.
na prvý pokus, dokonca dva krát 🙂 Teda pri obydvoch deťoch
po dvoch mesiacoch snazilkovania sa zadarilo aj pri prvom aj pry druhom dietatku 🙂
vždy sme mali to šťastie a otehotnela som na prvýkrát. Raz som sice v 7tt potratila ale zas bolo to ľahšie keďže sme sa dlho nesnažili. Držím palce
aj my sme mali tolko stastia, ze sa obidve deti podarili na prvy krat 😵 K druhemu nam staci jediny styk,takze uplne presne viem,kedy sme pocali. Kiez by to takto vyslo kazdemu kto po dietatku tuzi 😉
Nám sa to tiež podarilo na prvý šup.
Aj presne viem kedy to bolo 😀 (ale to si nechám pre seba) 😉 😉 😉
mne to trvalo 5 mesiacov intenzivneho snazenia sa, bez akejkolvek liekovej (alebo inej) podpory, na vek 38 rokov podla mna dost dobre skore 😀 Mozno by to trvalo aj kratsie, ale nezistila som skor, ze ovulaciu mam o par dni skor nez som si myslela, ked som to zistila, tak to vyslo hned
prvý krát na prvý šup - plánovane, druhý krát až po dvoch rokoch úmorného snaženia 😀
Ano mame.. a hned 3x.. 😀 aj ked ten prvykrat to neskoncilo stastlivo.. Ale aj taky je zivot..
Tri tehu a vzdy na prvy pokus.. 😉
Prvé po dvoch rokoch ale mala som hormonálny problém.A druhé po roku.Muž chodil na týždňovky takže boli sme trocha obmedzený.A švagriná hneď ako si naplánovala. 🙂 🙂 🙂 🙂

nie, prvy chrustik na 4 pokus a teraz pracujeme na dalsom a zatial 2x nic, teraz cakam ci sa zadarilo 🙂