Otehotneli ste na prvý raz?
Máte takú skúsenost?
ano, po dlhych 3 rokoch snazenia, skoro denne 😀 nic az to bolo deptajuce, potom bohuzial bolo jedno MA a po tej kyretazi sme mali cakat 6 mesiacov, po 2 mesiacoch sme sa uz milovali a s tym, ze davame pozor, este nechceme a dnes sa na mna smeje moja trojmesacna dcerka 😀 😀 😀
ked ti to je sudene bude to na prvy sup
ja uz verim na zazraky
pri prvej dcerke na druhy krat,pri druhej na prvy krat a teraz tiez na prvy krat 😉
Druhe vyslo na prvy raz a tretie vlastne tiez..este ani nedorazila prva ms po porode a trafili sme ovulaciu (planovane) 🙂 Myslim, ze tu budes mat vela reakcii s pozitivnym obsahom..lebo stava sa to nie zas tak vynimocne 😉
ano, naša už skoro dvojmesačná bambula je na prvý šup 😉 A starší syn na druhý 😅
nam sa stalo oba razy na prvy sup..vzdy sme chceli "uz zacat skusat" a vzdy uz nebolo treba skusat😀
stalo druhe tehotenstvo,moja 10mesacna dcerka,pprva bola tusim na druhy krat 😅
..otehotnela som vtedy,kedy som chcela..či to bolo na prvý raz,neviem posúdiť.. 😀
Ahoj. Tato otazka tu uz pred niekolkymi dnami bola, tak skus pozriet aj tam a myslim, ze by si nasla aj starsie take iste temy 🙂. Nam sa mladsia podarila na prvy sup. Pri starsej sme zase zabudli na to, ze sa vlastne snazime 🙂
prvy syn na prvy a vlastne aj jediny sup 😀 druha dcerka sa tiez podarila hned prvy mesiac snazilkovania 🙂
áno - ja dokonca na prvý roztrhnutý kondom v mojom živote po tom čo som zo zdravotných dôvodov musela vysadiť antiku 😀 😀 😀 😀 😀
ospravedlnujem sa zakladatelke tejto otázky, ale musím reagovať, pretože s úžasom s nadšením čítam tieto príspevky, že wwwwwwwwwwwwwáááááááááááááááwwwwwwww... na prvýkrát...a tolkým kočkám to vyšlo na prvý šup!!! 😎 😎 😎 😎 😎 😎 🙂...nám sa to podarilo asi na miliontykrát, aj to insemináciou na tretí pokus 😉
prvé tehu na prvý krát - synček - druhé tehu na prvý krát - nedotahli sme do uspešneho konca a tretie tehu na druhý krát - v oktobru čakame drobčeka 😉
nie. ak to mam pocitat na cykly tak sa podarilo na 18 cyklus kazdodenneho snazilkovania sa . a druhe tehotenstvo , ktore som dotiahla do konca sa podarilo ani neviem ako.. cize na prvy cyklus od nestastneho kyretu
Neviem, či na 1. šup 🙂 pretože sme to "nerobili" iba jeden krát ale našťastie hneď ako sme mohli /po nútenej prestávke kvôli chorobe a liekom/ sa nám aj zadarilo. Bola som prekvapená, lebo kamoška v mojom veku čakala na bábko 5 rokov
Áno, na prvý raz pri prvom - okamžite po dokrvácaní po predchádzajúcom spontánnom potrate... aj pri druhom syslíkovi na prvý raz, hoci to som už mala 34 rokov a vôbec sme nečakali, že to príde tak bezproblémovo. Veď podľa OZ Bocian párom nad 30 rokov trvá počatie dieťatka v priemere tak pol roka... sme šťastní, že sa nám takto vydarili a dúfame, že sa to raz podarí aj do tretice. 🙂
Pri prvom syncekovi nie, a pri druhom az tak rychlo, ze sme sa akurat chystali zacat snazit a uz to aj bolo 😅

Áno, prvé tehu totálne neplánovane 😅