icon

Otehotneli ste na prvý raz?

henrieta1121
7. máj 2012

Máte takú skúsenost?

lucikan
7. máj 2012

nie, prvy chrustik na 4 pokus a teraz pracujeme na dalsom a zatial 2x nic, teraz cakam ci sa zadarilo 🙂

nelinqua
7. máj 2012

ano, od kedy sme si povedali ze chceme babo, na prvy sup🙂

martinkatinka
7. máj 2012

Nie, pri mojej diagnoze by to bol doslova zázrak... podarilo sa po dlhšom boji, ale podarilo sa

tibinka22
7. máj 2012

ÁNO aj dátum si pamätám 😵

janusa01
8. máj 2012

ano na prvy sup a hned som vedela ze som v tom take tusenie. 🙂 manzel neveril ked som mu povedala ze som ale bola som.dokonca som vedela ,ze je to chlapec.mam asi zmysel navyse. 😵 😵 😵

happy8051
8. máj 2012

pri oboch detoch na prvy pokus a to doslova, kedze bol v tom cykle len jediny 🙂 pamatzam si aj datumy :-!)

kacsik
8. máj 2012

Nám sa to tiež podarilo na prvý "šup", vysadili sme antiku a dalšia mrcha už neprišla 🙂

blau
8. máj 2012

Pri prvom ano, pri druhom som prestala ratat 😵

adri2211
8. máj 2012

ano 🙂 takze vieme pesne kedy a kde sme malu ´namesili ´ 😀

ninimini
8. máj 2012

pri malej viem kedy to bolo a pri malom to bolo na prvý krát

baklik
8. máj 2012

nie, ale nechavali sme tomu volny priebeh... mozno 4 mes. od prvych pokusov 🙂

baramborka
8. máj 2012

ja si pamatám presne den kedy som otehotnela , teda noc 😅 aj ked to nebolo na prvý šup , pred tým sme to skúsili asi 3x naplno , a nevyšlo to ..tak sme to nechali tak a o par mesiacov som si našla // 🙂

kontesa26
8. máj 2012

no ja som sa dočkala až po 9 mesiacoch po ukončení antikoncepcie 🙂)

lejlla
8. máj 2012

ani pri prvom ani pri druhom to nebolo vtedy kedy sme chceli ☹ .

iwi9
8. máj 2012

kocky, strasne vela optimizmu ste mi dodali :DD my sme prave po prvom cykle a dufame, ze ms uz nepride :D potom dam vediet

martaniana
8. máj 2012

áno prvé máme na prvý krát, druhé akurát čakáme a bolo splodené na druhý krát (mesiac snaženia) 🙂

mirabelca
8. máj 2012

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.
na prvý pokus, dokonca dva krát 🙂 Teda pri obydvoch deťoch

salma22
8. máj 2012

po dvoch mesiacoch snazilkovania sa zadarilo aj pri prvom aj pry druhom dietatku 🙂

ludka77
8. máj 2012

vždy sme mali to šťastie a otehotnela som na prvýkrát. Raz som sice v 7tt potratila ale zas bolo to ľahšie keďže sme sa dlho nesnažili. Držím palce

sana15
8. máj 2012

aj my sme mali tolko stastia, ze sa obidve deti podarili na prvy krat 😵 K druhemu nam staci jediny styk,takze uplne presne viem,kedy sme pocali. Kiez by to takto vyslo kazdemu kto po dietatku tuzi 😉

janushka
8. máj 2012

na uplne prvy raz 😀

sampo
8. máj 2012

Ano 😉 dokonca dvakrat.. len mm sa az tak netesi, lebo chcel "vyrabat" 😀

zuzkalenka
8. máj 2012

Nám sa to tiež podarilo na prvý šup.
Aj presne viem kedy to bolo 😀 (ale to si nechám pre seba) 😉 😉 😉

strawberry17
8. máj 2012

mne to trvalo 5 mesiacov intenzivneho snazenia sa, bez akejkolvek liekovej (alebo inej) podpory, na vek 38 rokov podla mna dost dobre skore 😀 Mozno by to trvalo aj kratsie, ale nezistila som skor, ze ovulaciu mam o par dni skor nez som si myslela, ked som to zistila, tak to vyslo hned

mamavera
8. máj 2012

prvý krát na prvý šup - plánovane, druhý krát až po dvoch rokoch úmorného snaženia 😀

genialna
8. máj 2012

Ano mame.. a hned 3x.. 😀 aj ked ten prvykrat to neskoncilo stastlivo.. Ale aj taky je zivot..
Tri tehu a vzdy na prvy pokus.. 😉

graceful9
8. máj 2012

ja som otehotnela po pol ročnom vzťahu napriek metóde prerušovaného sexu :D

lutia
8. máj 2012

nesustredenim manzela 🙂)) takze neplanovane ale za to naj naj naj 🙂

ilona3
8. máj 2012

ja patrim k tym stastnym ze 3x a vzdy na prvy raz 🙂

disala
8. máj 2012

Prvé po dvoch rokoch ale mala som hormonálny problém.A druhé po roku.Muž chodil na týždňovky takže boli sme trocha obmedzený.A švagriná hneď ako si naplánovala. 🙂 🙂 🙂 🙂