icon

Oznámenie tehotenstva v práci

danka56
17. sep 2017

Čaute baby, chcem sa spýtať, kedy ste oznámili tehotenstvo v práci?
Ďakujem za odpovede 😉

ukulela
17. sep 2017

@danka56 mala by si mat uz tehotensku knizku - a potom uz zalezi len na tebe. ak ti nevadi, ze to budu vsetci vediet, tak hned po obdrzani tehotenskej knizky - lebo vlastne od vtedy si "chranena" 🙂 ja som mala dobre vztahy a neformalne som oznamila sefovi skor, s tym, ze to moze byt dovod, pre ktory nebudem moct niektore ulohy robit. mam specificke zamestnanie a nebol s tym problem ...

eeffka
17. sep 2017

@danka56 kto kedy chce. Ja napr v 5m.
Mam kancel.pracu zmluvu na neurcito v podstate by nebol dovod vobec 😂
ale uz by si asi vsimli ze som sa nejak vyjedla.
Su zeny co oznamuju v 10tom dni 😂. Cize zvaz svoje pomery a prac napln a zariad sa podla seba. Najskor to vies ofic. oznamit s lekarskym potvrdenim cize tak okolo 10teho tyzdna

janinah
17. sep 2017

skoro hned ústne,mám rizikovú prácu.....

sticker
patka0001
17. sep 2017

To zavisi na tom aky mas druh prace . Ja som to oznamila na konci 5 mesiaca kedze to na mne nebolo vidiet . Robim v kancelarii takze som nepotrebovala ziadne ulavy . V kazdom pripade si povazovana za "chranenu" a podla zakona v pracovnopravnom vztahu tehotnu az od chvile ked to oznamis zamestnavatelovi . Takze je to na tebe

candii
17. sep 2017

V 8tt

mata1001
17. sep 2017

V cca 10tt a hned som isla na pn.

hettinka
17. sep 2017

Po prvom trimestri.

danka56
autor
17. sep 2017

Ďakujem dievčatá za odpovede. Teraz pôjdem k doktorovi, som v 12tt, tak rozmýšľam, že keď povie, že je všetko v poriadku, tak oznámim už aj v práci.