Pili ste kefír - cmar v tehotenstve?
Ahojte,☺
chcem sa opýtať pila ste niektorá počas celého tehu acido- kefír??Ja ho pijem denne cca 2-3 dcl ,(som len na zač tehu)chcem sa tak vyhnúť kvasinkam a iným zenskym neprijemnostiam,len neviem či je to dobré piť každý deň celé tehu?mám pocit,že ma z toho dosť nafukuje,ale tak čo nespravím pre správne ph v tele,že ??😉.
ps: poprosím len žienky,ktoré máte skúsenosti s nim
Asi som to celé inak zformulovala,zaujímal ma viacmenej nazor či je tu niektora, ktora ho pila a teda vďaka tomu, tie kvasinky sa jej vyhli v tehu😉
@snehuuulienka Kyslomliečne výrobky sú mimoriadne prospešné pre zdravie ale obávam sa, že ani ich denná konzumácia ti nezaručí, že kvasinky mať nebudeš. Navyše, uvedené má vplyv predovšetkým na črevnú mikroflóru.
@lorela
@stanulienkat
Dievčata to všetko mi je davno známe,zaujímajú ma naozaj ale skusenosti žien,ktoré ho pili alebo pijú v tehu
@snehuuulienka Naozaj radím zväčša z vlastnej skúsenosti 🙂. Takže jedla som živé jogurty alebo Acidko, Zakysanku a pod. v podstate denne a ku koncu tehu som spomínaný problém mala.
tak toto sa veu nedá presne odsledovať, každá je iná, má inú životosprávu a vysledovať len kefír versus kvasinky - to nie je možné. to by nemohli jesť a piť absolútne nič iné, len kefír a to nejde. pomôcť k rovnováhe si môžeš, ale nikto ti nezaručí ako bud efungovať u teba
@snehuuulienka nepila; kvasinkove problemy som nemala a pochybujem, ze to ma nejaky "zazracny" anti-kvasinkovy vplyv. Skor treba poriadne (ale nie prehnane!) dbat o hygienu (su na mydla so "spravnym" ph) a na to, aby si tam dole nemala mokro (napriklad v lete od potu; alebo z vytoku).
To myslíš teraz vážne???? 😁😂😁 @maslenka47 .....ale nie,nemyslíš,však???
Ver tomu,že ak by si mala niekedy kvasinky taketo rady sú Ti na nič, a ženy ktoré mali alebo majú kvasinky vedia,že bavlnené prádlo a intímne mydla nepomáhajú.Je to vnútorny problem,u niekoho slabá imunita,u niekoho zlá životospráva :
nadmerný stres,múčne jedlá,sladké atd
Asi sme sa nepochopili...že?
-ja im chcem teraz predísť pitím KEFIRU, momentálne ich nemám,ale pri 2 tehu som nimi trpela,preto si zisťujem tieto veci.
Niektoré komentare sú smiešne,ale poviem Ti... EXCELUJES!!!😁
@snehuuulienka No to sa dost mylis, ze bavlnene pradlo je hovadina. Ved ked si das umele nepriedusne pradlo, tak ti to tak urobi sklenikovy efekt, co kvasinky miluju-teplo a vlhko. Bavlne je priedusna, saje pot a urcite hygienickejsia. Takisto tie mydla intimne. Nehovorim, ze su super, ale ja ked sa umyjem nejakym hnusom od Palmolive-uplne mi to narusi mikrofloru a do tyzdna mam kvasinky. Preto som taketo parfumovane agresivne mydla vylucila.
@stanulienkat a kto napisal,že bavlnené prádlo a intímne mydla sú hovadina???????????
ja som nikdy nenosila umelé spodné prádlo,roky nosím a kupujem len 100% bavlnené biele spodné prádlo,napísala som,že nie je všetko dať si bavlnené nohavičky,a umývať sa intímn.mydlom......napriek tomu,som mala tento problém v tehu
@snehuuulienka presne ja tak isto, nosim iba bavlnene, hygienu dodrziavam detto, pila som v tehotenstve vela kysleho mlieka ale proste tento problem som stale mala. musim si vsak zaklopat, ze po porode je to uz akosi ok 🙂
@snehuuulienka pila som, mala som. Ale toto tehotenstvo ja mám celé zlé. Pri prvom som nejak extra nepila a nebolo mi nič.

A preco by si nemohla? Ja som zas jedla kazdy den cestoviny s tvarohom. Mozes vsetko,ale s mierou.