Pomýlil sa doktor pri určení pohlavia na 3D sone v 20 týždni?
Urcili mi na 90% chlapca ale ja mam stale pocit ze to bude dievca
@penelope1 no vraj vsetko zalezi na tom, ako je natocene. Len z krvi ti to urcia na 100%, ale to sa mi zdalo drahe, tak ja som nato nesla. Ale pytala som sa priamo doktora, a ze gulky sa nemaju s cim pomylit, ze niekedy zostupuju neskor a tak to u niektorych vyzera ako dievcatko.
Aj ja som povodne chcela dievcatko, ale ked uz mam teraz kupene niake modre veci, tak uz by som nechcela aby sa to zmenilo. Ale je to nase prve dietatko, tak sa budeme tesit aj z dievcatka v modrom kociku 🙂
@nufini A kolko stojí to vyšetrenie z krvi? To mi mozu aj teraz urobiť ? A kde mozem o to požiadať?
My máme už kupený fialovy kocik, takže chlapček bude vo fialovom... Oblečenie ešte moc nekupujem, že ak by sa náhodou ešte doktor mylil, ale asi sa nemylil, ked videl aj pipíka, aj guľky !!!No ja neviem... Ja som bola presvedčena, že bude dievčatko... A ked mi povedal chlapček, tak šok!!! Manžel sa však potešil 😉
@penelope1 Robi to firma Geneton, myslim, ze je to geneton.sk (cena je tam myslim nieco cez 80 eur), ale robia to aj niektore nemocnice. Mne na Antolskej ponukli kontakt na niaku lekarku a tam to stoji okolo 59 eur. Skus sa opytat, ked pojdes na poradnu. A to je tvoje prve dietatko? Aj moj manzel sa potesil 🙂
@nufini Aha, díky! No tá cena je dosť vysoká za ten odber 😖 Asi sa nechám prekvapiť do pôrodu, či to bude ozaj ten chlapec 😀 Ja mám už doma takú staršiu dcérku 😉 A druhú som chcela preto, lebo by mala krásne hracky a oblečenie po prvej a myslím si, že baby majú k sebe bližšie... Ja som nikdy netúžila mať párik... Mne sa páčia bud dve baby alebo dvaja chalani... 😉
@nostalgia03 ahoj...je to chlapcek ,LUKASKO ale vies co je to fuk je uzasny...drzim ti palce...
ahojte, tak ja som tiez momentalne na pochybach....mame doma dievcatko a teraz sme v 21 tt a na morfo nam povedali, ze asi znova dievcatko. lekar to nevedel na 100%, lebo babatko malo nozicky stale spolu, ale vraj podla neho je to asi dievcatko. tak som zvedava, pretoze tehotenstvo mam uplne ine ako pri prvej dcerke a vsetci znami hovoria, ze to podla bruska vyzera na chlapca...tak neviem, zmylili sa vam niektorej z vas na morfo?
@marijja hlavne,že je to zdravučke.a kedy sa narodil Lukaško?ja mam termin koncom novembra,uvidim,čo to bude.az tak velmi ultrazvukom neverim.hlavne sa myliapri dievčatoch.no,za necele 2 mesiace ma termin,tak uvidim,že čito bude naozaj dievčatko ako ukazal ultrazvuk 🙂, tešim sa na to malinke 🙂
@nostalgia03 lukasko sa narodil 1. augusta o 16.25.je to uzasne dietatko...
Mne doktorka povedala v 20 týždni ,že to asi bude chlapček ale nebola si na 100% ista lebo nebolo dobre vidno ale mne sa tomu nechce verit ved od začiatku mám pocit , že to bude dievatko tak veľmi po nom túžim....Dúfam sa mýli a ked nie hlavne nech je zdrave ale túžba je túžba....
no neviem baby ci ste si vsimli, ale za poslednu dobu, dost kratky cas, som sa stretla uz s niekolkymi pripadmi, ked lekari urcili pohlavie na 3D na 100% a nakoniec sa pomylili...
nam sa pri dcerke trafili, sama som videla pohlavie v 20 tt na 3D, takze pochybnosti som nemala, teraz pohlavie vediet nechcem, takze neriesim... no manzel vie, tak som zvedava, ci ho urcili spravne, ale to sa dozviem az po porode... 🙂
@penelope1 Ja mám doma chlapca a dievča a je to v pohode 🙂 každý má svoje hračky, svoje oblečko proste majú veci rozdelené na "toto je moje" a toto je spoločné.... kamoška má 2baby a musia mať na 100% všetko rovnaké inak sa bijú a pištia a neviem čo žiarlia.. tak nie, že dedia, ale musí kupovať všetko 2x len inú veľkosť čo je niekedy dosť ťažké... ja som tiež chcela prvé dievča, narodil sa chlapec.. potom som si povedala fajn nech aj druhé je chlapec aspoň podedí a narodilo sa dievča no tomu proste nerozkážeš... nakoniec som happy, lebo "veľký brat" a malá sestrička 🙂 spolu robia zle, vymýšľajú, krpec je čertík, malá princezná je to zlaté niekedy na nervy, ale nemenila by som 😀
caute baby, ono je to take diskutabilne. poznam rodinku, ktorej celu dobu hovorili, ze to bude chlapec a narodilo sa dievcatko, mojej svagrinke naznacovali dievcatko a je z toho maly Risko 🙂 ale podla mna, ak to potvrdi viac sono, tak je to istejsie🙂
Ahojte prosim o radu...dnes som 13+2 tt a bola som na ult... Mame doma chlapceka moc sme tuzili po princeznicke...dr mi robil aj 3D a bolo medzi nozkami videt pipika...ja som tam hned zbadala a ja ze pipik a dr sa smial ze my zeny vsade vidime pipikov xi,no ale moj vnutorny pocit stale od zac je ze dievca,byva mi hrozne zle to pri malom nebolo....takze dr pov ze "pracovne"je to chlapcek....
Myslite ze je nejaka sanca ze by to mohlo byt dievca????
@ernuska296 ahoj, ako tu mozes citat, lekari sa vedia pomylit, dokonca aj pri 3D a 4D sone, dokonca si mozu pomylit dievca s chlapcom i chlapca s dievcatom.... cize istotu budeme mat az pri porode, alebo potom pri krvynch testoch, ci odbere plodovej vody... (ale to ked zena skutocne "nemusi" absolvovat, nech do toho nejde)... ak si precitas diskusiu, su tu zeny, ktore citili, robili si vypocty a nakoniec to bolo inak.... cize odpoved na tvoju otazku je, ano, z ne/ocakavaneho chlapca moze byt ne/ocakavane pri porode dievca a naopak 😀
@adrianka22 na urcenie pohlavia je vzdy lepsie 2d sono nam sa na zaciatku dr zmylila vraj chlapec neverila som vo vnutfi som itila ze to bude dievca.a tak aj je dalsie ultrazvuky ukazali ze je to dievcatko.neda sa ti ta foto este raz odfotit lepsie.?
Ja mam 3 chlapcov a pri 4 som bola na 4d sone ked nam doktor povedal ze to bude dievcatko sme nemohli tomu uverit stale do okola sme sa pyzali ci sa nepomylil a on ze sa nemyli.este dalsich doktorov som sa pytala v nemocnici aj ty potvrdili dievcatko a naozaj nasa princezna bude mat za chvilu 3 mesiaciky.

nam v 19 tt povedal lekar, ze to bude chlapec, ze vidno gulky a tie gulky sa nemaju s cim pomylit, ale ties je to vraj na 90%. No vsak uvidime, ci sa to nezmeni, za tyzden idem na dalsie sono to budem v 22tt, tak dufam, ze sa to uz nezmeni, lebo uz som niake vecicky nakupila