icon

Pomýlil sa doktor pri určení pohlavia na 3D sone v 20 týždni?

littlebaby
11. feb 2012

Urcili mi na 90% chlapca ale ja mam stale pocit ze to bude dievca

Strana
z3
ejuska79
11. feb 2012

mne osobne nie, ale mojej svagrinej do 8 mesiaca vraveli, ze bude mat dievca a potom zrazu chlapec...a ruzova vybavicka nakupená 🙂

nela82
11. feb 2012

najprv tvrdili,ze to bude chlapec..potom dievca...a vysledok bol chlapec 😀

lcba
11. feb 2012

aj mne najprv tvrdili, ze dievča, chlapec, potom zase že dievča, pri poslednom pred porodom sa uz nedalo dobre vidieť a nakoniec sa narodil FILIPKO

littlebaby
autor
11. feb 2012

@ejuska79 no to moze byt ze sa neukazal ale neviem ci je to mozne aj naopak 🙂

littlebaby
autor
11. feb 2012

@lcba ale aj po 3D? moze byt stale ze budeme mat dievcatko ked nam v20 tt povedali ze na 90 % chlapec?

trnka77
11. feb 2012

mne pri prvom 3D povedali že to bude konečne dievča... 😀 😀 ..potom som sa nepýtala(veď načo)a narodila sa tretí chlapec 😉 no nič,hlavne že je zdravý 🙂 😎

littlebaby
autor
12. feb 2012

@trnka77 ved to aj mne najprv ze dievca teraz ze chlapec

ejuska79
12. feb 2012

@littlebaby vraj menej pravdepodobne opacne...mne vraveli na normalnom sone v 18 tt, ze asi dievca a aj bolo, potom o 3 tyzdne mi to aj potvrdili...a teraz bude chlapec a to mi vraveli moj dr, dr v nemocke a dr na 4 d sone...

littlebaby
autor
12. feb 2012

@ejuska79 z dievcata moze byt chlapec lebo nemusi byt vidno pipika ale z chlapca dievca asi nie ked uz vidia pipika :/

ela2710
12. feb 2012

@littlebaby niekedy sa da pipik zmylit aj s pupocnikom, ak ide babu pomedzi nozky

@littlebaby my mame v Ziari uz 4D sono, ked mi robila lekarka obycajne, povedala, ze cisty chlapcek 🙂 na 4D sone mi dvakrat povedal, ze to bude dievcatko a ze to nie je pipik ale pupocnik a ze sa moja lekarka urcite pomylila, a pred porodom na obycajnom sone mi moja doktorka zas potvrdila, ze je to chlapec a tak to aj bolo, ja som mala stale taky pocit, ze by to mal byt chlapec 🙂

littlebaby
autor
12. feb 2012

ja mam pocit ze dievca ale vrak chlapec podla 3D

nanika
12. feb 2012

Pri 20 tyzdni to bol chlapec a potom to uz nebolo dobre vidno a podla tvaricky som bola presvedcena, ze to aj druhy chlapec bude. Z minimalne 4 kg chlapca sa vyklulo 3 kg dievcatko 🙂

nanika
12. feb 2012

V kazdom pripade by som sa na to nespoliehala a kupila hlavne neutralne veci, na ruzove a vyslovene chlapcenske veci je casu vzdy dost. Ja som mala par veci aj modrych, hlavne zlte a ked po mna prisiel muz do porodnice, kupil predtym srdieckove a ruzovucke veci a saticky, popral, pozehlil, takze mala uz isla domov ako dama 🙂

littlebaby
autor
12. feb 2012

@nanika ja nebudem este kupovat mame uz chlapceka cize mam kopu chlapcenskych veci takze ak nam neskor naisto potvrdia dievca tak potom nieco ruzove kupim ale zatial radsej nie 🙂)

lenkax7
12. feb 2012

kamaratke povedali 3 doktori,ze to bude chlapcek a narodilo sa dievcatko 🙂

kacsik
12. feb 2012

aj ja som mala furt strašný pocit že to bude baba, nakúpila som si ružové vecičky a na sone pipík :D aj tak mám pocit občas že je to Ninka :D ale moja sestra mala tiež byť chlapec,mamči ešte v deň porodu vraveli podľa sona že chalan ako buk a sestra je čistokrvná baba 🙂

tomika
12. feb 2012

Ja koli pohlaviu chcem isť na 3D,aby som mohla pripraviť dopredu vecičky.Ale ked pišete že to neni na 100%,tak neviem..(pri narodeni synčeka sme mali veci požičané,teraz ale nemáme od koho,tak musime to čo zakupiť 😉 ).Ináč ked som čakala synčeka na obyčajnom sone nám hovorili že to bude dievčatko (v 23 tt),a potom bolo prekvapenie,narodil sa Tomáško 🙂

littlebaby
autor
12. feb 2012

@kacsik v podstate je to jedno ale ked uz mam chlapceka tak by som teraz chcela dievcatko 🙂

kacsik
12. feb 2012

@littlebaby párik by bol super 🙂 ale tak hlavne nech ste zdravučkí ! 🙂

nanika
12. feb 2012

Tak my sme boli v jednom vchode 3 rodiny s malymi detmi, prva vlna, chalani, u dvoch to mala byt baba, narodil sa chlapec. Druha varka - vsetko baby, z toho mali byt dvaja chalani 🙂 Chcela by som vediet, keby sa vsetci rozhodli pre tretie babo, co by bolo v tretej varke 🙂

marijja
13. feb 2012

/littlebaby/,hovoríš mi z duše ja som úplne vtakej istej situácii...bola som na 3d sono a povedal že je to chlapec .ty kokso facka máme už dvoch chalanov a ja stále cítim že to bude dievčatko,rátala so cez čínsky aj to s tou krvou aj mi býva úplne inek ako pri chalanoch.stále som nie spokojná...tak strašne som chcela dievčatko malú princeznú...aj tak dúfam že sa pomýlil.a môj muž mi vravý že mi už šibe.no ved nech už bude ako kolvek hlavne že to bude zdravé.ja som zvedavá...teraz som 16tt.držím ti palce.
😵

tinci
Autor odpoveď zmazal
abbey1
13. feb 2012

Je smutné ak lekár vysloví pohlavie a napokon sa mýli. Predstavte si, že takto "odborne a správne" posúdi aj zdravotný stav a správny vývin dieťatka. Preto je fajn radšej zveriť sono do rúk odborníkov.
Iná je situácia, keď lekár len povie, že to vyzerá na Ch či D a nedá sa to určiť spoľahlivo kvôli polohe plodu.

littlebaby
autor
14. feb 2012

@marijja no ja sa citim podobne ako pri malom len som 150 x nervoznejsia , neviem to vysvetlit pri nom som bola skor placliva a teraz by som len vrieskala 🙂) nechapem vsetko ma hned vytoci, ale pri malom som mala ten pocit ze chlapcek od zaciatku a teraz neviem sa mi to nezda ked to doktor vyslovil nejak mi to nesedelo 🙂

littlebaby
autor
14. feb 2012

@tinci no ja sa citim podobne ako pri malom len som 150 x nervoznejsia , neviem to vysvetlit pri nom som bola skor placliva a teraz by som len vrieskala ) nechapem vsetko ma hned vytoci, ale pri malom som mala ten pocit ze chlapcek od zaciatku a teraz neviem sa mi to nezda ked to doktor vyslovil nejak mi to nesedelo

anjelicek26
14. feb 2012

@littlebaby - na pocity sa spoliehat neda, ja by som bola 2x mimo. Ak ti lekar nepotvrdil pohlavie, tak to proste dobre nevidel, dietatko bolo zle ulozene a neroztiahlo nozicky, tak ti ani 3D ultrazvuk nepomoze. Pockaj si na dalsi ultrazvuk.

littlebaby
autor
14. feb 2012

@anjelicek26 ale jasne ja nic nekupujem len proste tuzim po dievcatku 🙂 nic viac

anika11
14. feb 2012

mne pri normalnych ultrazvukoch cele tehu hovoril doktor,ze dievca.v 26 tt na 3D iny doktor,ze urcite chlapec.a bol to chlapec.tiez som vtedy dufala,ze na 3D sa pomylil,lebo sme chceli dievca (jedneho chlapca sme uz mali doma).aj tehu bolo uplne ine ako to prve,takze som aj ja myslela,ze to bude baba.ale teraz som stastna,ze mam dvoch chalanov,ze su zdravi,krasni a sikovni 😀

tinci
26. mar 2012

@littlebaby no ako sa vyjadruju doktori dalej - bude to chlapcek alebo dievcatko?

nostalgia03
23. júl 2012

@marijja .tak ake babo sa nakoniec narodilo.chlapček či dievčatko?mne tiež na sone povedali,že to bude chlapec a teraz v 20 tyždni,že dievča.tak neviem čomu verit. 😖

Strana
z3