Pomýlila sa doktorka pri určení pohlavia bábätka?
Ahojte. V12.tt na sone mi bolo povedané že čakám chlapca, na 20.tt na morfologickom sone mi to lekárka potvrdila. Má veľmi dobré sono, cca pred rokom mala všade reklamy aké má nové kvalitné sono. Lekárka má okolo 45 rokov, dlhoročnú prax. Celkovo na sone bolo aj pre mňa ako pre laika očividné že tam je pipík a vajká. Včera (som v 24.tt) som bola kvoli krvácaniu v nemocnici. Všetko je chvalabohu v poriadku ale nechali si ma na noc v nemocnici. Včera pri príjme mi robili sono, lekár hneď hovorí, dievčatko ? Tak hovorím že nie chlapček. A on sa iba zasmial že tak toto chlapček isto nie je. Neriešila som to a popravde som ďalej verila mojej lekárke. Ale teraz ráno mi robili sono znova, len teda iný lekár, tak sa ho pýtam na pohlavie. A teda že jasné dievčatko. Čomu by ste verili ? Akože ja viem, moja chyba, ponáhľam zbytočne a že to je v podstate najmenší problém ale ja už mám aj modrý kočík objednaný 😂
tak istotou su krvne testy...
tak a čo, dievčatko sa nemôže voziť v modrom? 😏
@biba_18 jasné že môže, aj keď keby viem že je to baba nekupujem modrý... ale preto píšem že to je najmenší problém (v tehotenstve) .... 🙂
Nemala si sa ponáhľať, dost často tam je pupočná šnúra, aj dr je len človek môže sa mýliť
@anonym_cface6 tak zas 24. týždeň nie až tak skoro na kočík či ? :D ale áno, na to pohlavie som si ešte mohla počkať dlhšie
@anonym_cface6 tak zas 24. týždeň nie až tak skoro na kočík či ? :D ale áno, na to pohlavie som si ešte mohla počkať dlhšie
@anonym_autor 100% istotu mas zial az po narodeni. Niektory z tych lekarov sa zjavne pomylil. S tym nic nenarobis. Dieta budes normalne vozit v kociku, ktory si objednala. Ja mam deti uz dospele. Ale syn mal cerveny kocik (lebo taky sme zohnali z druhej ruky) a dcera zeleny, lebo sa mi pacil a bol skladom😁.
@anonym_autor ja som jednu dceru vozila v zelenom a druhu v modrom kociku. Su tu, zive a zdrave.
@anonym_autor 100% istotu mas zial az po narodeni. Niektory z tych lekarov sa zjavne pomylil. S tym nic nenarobis. Dieta budes normalne vozit v kociku, ktory si objednala. Ja mam deti uz dospele. Ale syn mal cerveny kocik (lebo taky sme zohnali z druhej ruky) a dcera zeleny, lebo sa mi pacil a bol skladom😁.
@guudy nie je pravda. Istota sa da spravit aj z nifty testov z krvi
Najlepšie kúpiť neutrálne farby a je po probléme
@anonym_autor išla by som na krv, chela by som to vedieť s istotou 🙂
@gejb no presne. Ja som teraz ukoncila 30.tt, ale 4 lekari, co ma videli a robili sono uz x krat, vsetci povedali dievca, ale drblo by ma, kebyze neviem a v takomto tyzdni, uz aj ten 20 a 24 je dost na to, aby to bolo jasne, ked su skuseni. Lebo sice mam aj modrych veci dost, po synoch, ale uz ich davam prec a viac mam po dcere a zacala som chystat, no kocik je sedy aspon.
Ale sestre jej lekar tvrdil, ze dievca, 2x, v nemocnici daki mladi doktori a ze chlapcek, chlapcek, bolo to nakoniec predsa to dievca. Rozhodla sa verit svojmu dr., ale ja by som sla na krv. Ak by bolo vsetko ok podla morfo sona, uz by som si Nifty nedala robit, len to pohlavie.
Ked chces istotu , chod na krv. Tak to uz bola tvoja volba kupit kocik ktory sa hodi viac pre chlapca. Ale ja by som neriesila
Mne by bolo jedno. Aj tak uvidíš po narodení
@biba_18 mne sa zda, ze v tejto diskusii su vypuklejsie generacne rozdiely😅. Tie mladsie posielaju na krv, nam s dospelymi detmi to bolo viac jedno🤭
@guudy bolo by mi to jedno.. ale mám občas silnú intuíciu - a to aj v tom prípade. keď sa ma pýtal gynekolog, či chcem vedieť pohlavie tak ja mu že netreba, je to chlapec. a on že odkiaľ viem? neviem odkiaľ, ale vedela som… tak sa smial že dobre, uvidíme nabudúce… a tak to pokračovalo na ultrazvukoch, potom mi povedal že no dobre, že mi dáva za pravdu 😂
@anonym_autor no keď teraz až vo vyššom štádiu "zistili" siamské dvojičky, tak mi príde úplne normálne, že v 12 týždni sa lekárka pomýli v pohlaví
@anonym_autor mne lekar tiez povedal ze chlapec a bolo to dievca :DDD na velkom sone som bola v 24tt a tam mi iny lekar.. ze no hanbliva je, ale teda za neho je to dievca na 90%. Prefnukala som si cestu domov. A aj tak bolo pri porode, je to baba samozrejme a krabicu chalanskych veci cisto novych som posunula inej mamine :D potesili sa. Kocik som kupovala az pred porodom, vlastne v den ako nas viezol chlap z porodnice ho aj bol zobrat :DD
Cez sono nikdy nemas istotu takze ano mohla sa pomylit. Na presnejsie urcenie su krvne testy ako napr babygen alebo vramci inych chorob drahsie trisomy, nifty. Pri sone vela zalezi od polohy plodu a ako dobre vidno. Ked je plod v "zlej" polohe tak velmi tazko sa urcuje aj keby neviem aky dobry pristroj mala. Ale rovnako ako dr sa mohol pomylit v nemocnici. Ak tvoja ma 3D, 4D a v nemocnici len obycajne tak verila by som skor doktorke ale istotu budes mat az po narodeni.
No ja som raz takmer a raz do porodu nevedela, co to bude, aj s 3D a 4D😃aj ked ako lekari sonom krutili, proste to nebolo vidno...🙃🙃
Ale inak, predpokladam, ze kocik je tmavomodry, k tomu sa perfektne hodi jemna pudrova farba, takze to je najmenej, decku, doplnky v pudrovej a bude to krasne vyzerat a aj, ako by to bol zamer. No a ja mam rada aj svetlunko modru s jemne ruzovou dokopy, obliekam si take kombinacie. Preco nie? Ak nemas este celu vybavu ciste chlapcensku, tak v pohode.
Inak skor oblecies dievca do modrej, ako chlapca do ruzovej, ale uprimne, za mna, ja som dievcatku nakupila potom neskor take typicke oblecko dievcenske, m e to neslo ku nej, to, co som mala po synovi...
@guudy bolo by mi to jedno.. ale mám občas silnú intuíciu - a to aj v tom prípade. keď sa ma pýtal gynekolog, či chcem vedieť pohlavie tak ja mu že netreba, je to chlapec. a on že odkiaľ viem? neviem odkiaľ, ale vedela som… tak sa smial že dobre, uvidíme nabudúce… a tak to pokračovalo na ultrazvukoch, potom mi povedal že no dobre, že mi dáva za pravdu 😂
@biba_18 ja som sa nikdy nevedela trafit s takou istotou, a to mam 2 chlapcov a 2 dievcata. Cakame tretie dievca, ale stale mam dakde vzadu cervika pochybnosti. Ale 4 doktori snad slepi nie su 😆
Písala som sem už viackrát. Na každom sone potvrdené dievčatko, tromi rôznymi lekármi v rôznom termíne. Začiatkom decembra sme kúpili bordový kočiar, k Vianociam sme podostávali rôzne dary pre malú slečnu. Posledný veľký ultrazvuk - chlapec. A tak sa syn vozil v bordovom kočiari a prvé týždne spinkal v ružovom pyžamku 😛
Písala som sem už viackrát. Na každom sone potvrdené dievčatko, tromi rôznymi lekármi v rôznom termíne. Začiatkom decembra sme kúpili bordový kočiar, k Vianociam sme podostávali rôzne dary pre malú slečnu. Posledný veľký ultrazvuk - chlapec. A tak sa syn vozil v bordovom kočiari a prvé týždne spinkal v ružovom pyžamku 😛
@anonym_7f2368 so mnou bola mamička, ktorá čakala tomáška a išla domov s táničkou 🥰
@biba_18 tiež som vedela,že je to chlapec. O to horšie bolo vysvetľovať sestrám v pôrodnici,že nemám dievčenské meno,keďže budem mať chlapca

Nemala si sa ponáhľať, dost často tam je pupočná šnúra, aj dr je len človek môže sa mýliť