Pomýlil sa doktor pri určení pohlavia na 3D sone v 20 týždni?
Urcili mi na 90% chlapca ale ja mam stale pocit ze to bude dievca
Poznam ten pocit tiez mi dr povedala ze chlapec a ja jej nato uvidiye to sa este zmeni a stale som mala pocit ze dievca tak som mabstivila este ineho dr cca v 20tyzdni a on ze dievcatko nic som vsak mojej dr nwpovedala a na dalsej poradni unej som sa jej spytal ci nepozrie este raz pohlavie a ona mi vravi neviem co som vam povedala minule ale teraz na 100percent dievcatko.takze podla mna zalezi aj v ktorom tr si to davate pozerat cca v16tyzdi su pohlavne organy babetiek rovnake aj dievcatko ma akobi penis ale poatupne sa straca vela som otom nastudovala a mam dievcatko
@lenochch jasne ze sme chceli aj dievcatko ale tak keby to bol znova aj chlapcek tak by sme boli stastny hlavne aby bolo zdrave.nam sa to podarilo asi tym ze to bolo len raz a tak sice chlapcenske boli rychle ale nebolo do coho sa splodit a dievcatko si pekne pockalo vydrzalo na ten velky den.keby sa snazime isto by to bol znova chlapcek.ale u nas sme chceli 4 deti takze tymto poctom aj koncime.
Tak gratulujem....my tetaz tiez len jediny raz a vidite.mizno casom po rokoch skusime este stastie🙂
Holka🙂
My ed sme boli na 3d ci 4d ci co to bolo. Tak ked pozeral hlavicku tak podla mozgu povedal ze to bude baba. Potom samzrejme nasiel aj to co bolo treba. 😂 a vyslo to na 100% aj s terminom porodu.
@nikaella mne bolo toto iste povedané 😂 že dievčatka majú rozum v hlavičke a chlapci tam dole takže jasná baba 😂
Co sa vam nakoniec narodilo?
@littlebaby tak sa rýchlo prestav, lebo to može mať na neho psychické dosledky, on všetko vníma cez teba , ak je chlapec, nech je z neho poriadny chlap, nie že mu sposobíš nejaké pochybnosti v budúcnosti či už o jeho mužskosti alebo niečo podobné, prečítaj si o tom niečo
@littlebaby Dobry, co sa vam nakpniec narodilo?
Inak ako sa Vam nakoniec podarila babika aj ja chcem dievcatko poradte kludne aj do spravy dik
@littlebaby ahoj uz je zo davno ale ako chlapcek ci dievatko?

@marijja dobry den co sa. Vam nakoniec narodilo?