icon

Poradíte krásne chlapčenské meno?

szzuzka
29. sep 2012

neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.

vivinka26
25. okt 2013

daj po ockovi 😉

nelly912
25. okt 2013

Richard

cinkatko
25. okt 2013

Valentyn, Ronald, Leon, Patrik, Robert, Daniel, Gabriel, Jiri, Vladko - Vladimir, Alexandr - Sasa, Teodor - Teo 😉 Rid se svym srdcem 🙂

lamianka
29. okt 2013

Nedali sme mena po mamicke a oteckovi 🙂 Kazdy z nas je iny, tak som za to, aby mal svoje vlastne original meno len pre seba 🙂)
Ja mam 5 deticiek , ale ked by som si pri menach chcela prist na svoje, musela by som ich mat najmenej 20 🙂
Volam sa Laura - v 80tich rokoch som bola jedina Laura v okoli 🙂. Manzel je Milan, dedko je Milan, pradedko, atd.....takze som eru Milanovcov stopla.
Najstarsia sa vola Anna Maria, potom Katarina ( pri nej sme sa nevedeli dohodnut, ale odvtedy som uz manzelovi neustupila),
treti je syn Filip Jan - ma 2 mena ako spomienku na mojho milovaneho dedka, ale oslovujeme ho Filip, stvrta je Maria Lujza - jaj jej hovorim Lujza a vsetky mozne skratky 🙂 a nakoniec Peter - manzel chcel Jakuba, ale kedze dennodenne kricim po detoch "ty Kubo jeden", tak som nevahala nad Petrom.
Pre mna je Peter dostojne meno, ktore ma svoju vaznost a kedze v okoli je to samy Simon, oprasili sme klasiku 🙂

Mena , nad ktorymi som este uvazovala:
Jakub
Leonard
Ľudovít
Ondrej
Rastislav
Tadeáš

Pacil sa mi aj Samuel, ale odkedy na nasom sidlisku maminy kricia Samo, Samo, tak sa mi prestalo pacit.

luciana555
10. dec 2013

Aurel....Ajo......🙂 ma uz sedem rokov a cakam druheho chalana, ale meno este rozmyslame......

lucicuska
20. dec 2013

ahoj podla mna su pekne mena aj samanta a sabina ja chcem dat take ked budem mat dievca a chlapcovi kevin,leo alebo tomaš🙂

andreasiskova3
22. jan 2014

pre mňa je najkrajšie meno jednoznačne Samuel a Dávid a ešte Adam, ale celkom pekné sú aj napr. Patrik, Alex, Oliver...zober kalendár a vyberaj 😉

erikakaduk
15. feb 2014

Ja som chcela Tadeáša a nakoniec bude Teo doma nas bude cakat dcérke Bára

livia341
15. feb 2014

Synček sa vola Leonard a páčia sa mi Tobias, Šimon, Matthias a Lucas. Všetko záleži aké je priezvisko.A podla toho sa vyberá.

hemetre
15. feb 2014

Viktor, Frederik, Felix, William, Levi, Milo 😉

dadus38
15. feb 2014

DOMINIK,RENE,SEBASTIAN,SAMUEL-SAMKO

tinus27
15. feb 2014

Ja budem mat v aprili a rozhodujem sa medzi Damianom, Patrikom a Kevinom 🙂

heiny
4. mar 2014

Prosim poradte. Ma sa nam narodit onedlho syncek a otecko chce aby sa volal po nom. Proti tradiciam nemam nic ale otecko sa vola frantisek. Prosim vyjadrite sa mi na toto meno ci v zlom ci v dobrom. Chcem pocut uprimny nazor na toto meno v dnesnej dobe. Dakujem

lucka127
6. mar 2014

@heiny a tebe sa paci ci nie? ved ho vies potom volat aj v skratke Franco😉 podla mna je to v pohode,mi mame v rodine Anton-toto sa mi az tak velmi nepacilo volaju ho Tonko a moja mama mu hovori Banderas:D:D tak to je uz uplne chutne pre mna chi🙂
ale je to na vas na com sa zhodnete😉

imanuel
6. mar 2014

Janík, Jurko, Petrík, Šimonko. 🙂 🙂 🙂

tatianka79
6. mar 2014

My mame Alexejka 🙂 Takze Alexej,ale aj Alex,Alexko,Alexik 🙂 este sa mi paci Leonard, takze Leo,alebo este Maxim

hwiezdinka
7. mar 2014

Mne sa paci Alex, Benajmin, Viktor a take netradicnejsie Christian 🙂

sono2
7. mar 2014

Momentálne že Frederik

samronka
7. mar 2014

U mňa je víťazom krstného mena pre chlapčeka jednoznačne Radoslav - Radko. 🙂 😉 🙂

ter123
7. mar 2014

Patrik - Paťko, alebo Dominik 🙂

bmimuska
7. mar 2014

Ak mate v priezvisko r, vyberajte aj meno, kde bude r. Kazdemu sa paci nieco ine, radit nejdem, len mozno inspirujem, my mame ALEXA a uz si neviem ani predstavit, zeby sa volal inac. Pekne memo je aj Felix, Max.

kkubekova
7. mar 2014

Mne sa paci Richard a Andrej 😉

laleal
10. mar 2014

Alexej,Markus,Mateo,Leonard,Leon,Jakub,Liam..

25daniela
10. mar 2014

Daniel 😀

kubkatka
10. mar 2014

@heiny ak sa páči tebe, tak neváhaj, Ferko nie je škaredé, ani Feri a Františkom ho dlho nikto nebude nazývať, možno až v škole. Mne sa páčia slovenské mená, ani Juraj sa mi veľmi nepáčilo, napriek tomu, že môj otec bol Juraj, ale muž sa do toho mena zamiloval a nakoniec som rada, že máme Ďuriho 🙂 ja som chcela Miška, ale som nadmieru spokojná. Priznám sa, že nad Františkom by som už asi váhala, ale stále lepšie než Liam, či Dean, ako je to teraz akosi v móde 😝

andrylm
10. mar 2014

mame vela peknych mien,Oliver,Matus,Viliam,Risko,Misko 😀

erickam
10. mar 2014

Matúš

andrema
10. mar 2014

Roman, Branislav, Lubomir

nikitkad
10. mar 2014

Alan,Artur,Maximilián

lennka2
10. mar 2014

Náš sa volá Dárius 🙂 a ja milujem tie jeho tvary: Dárko, Daro, Darušik a pod. On sám sa volá Dado 🙂 a široko ďaleko žiadneho iného nepoznáme 🙂