Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Bambule co si myslite o mene Enrico pre chlapca s manzelom sa nam celkom paci ale nevieme sa rozhodnut !,,, pomooooc 😀 pre chlapca meno najst je umenie ach jaj
Mne sa páči Filip, Leonard
Kristián 🙂
Juraj.
Roderik.
Ahoj, my sme tiež na S, nechceli sme dávať nejaké hyper moderné mená, dali sme meno Marek (znamená: bojovník), a Matúš (znamená: dar Boží), páči sa mi aj, že sa im v podstate nedá povedať škaredo. Ešte sme uvažovali nad Matejom.
Ako veľa je teraz Teov 🙂. Moji synovia sú Martin (po prvom mužovi) Teodor (tiež po mužovi, ale aj tak by som ho dala, vždy sa mi pacilo meno Teo) a Krištof som si konečne mohla dat podľa seba, voláme ho Kiko.
máme Mathiasa,voláme ho Matýsek..dnes som počula na kopci že jeden chlapček sa volal Nathan 😉
Mne sa strasne paci Dominik,,,,ked bude druhy chlapec tak urcite toto meno,,,,pekne vyberanie prajem
Ja mám Artura 🙂
moj je Tomi,tak aj v rodnom liste🙂
My mame Alexika a ked panbozko da a druhe bude chlapcek ,tak bude Mathiasko a ked dievcatko ,tak Lianka 🙂 🙂
Myslím, že Joshua alebo Jakub sú kráse mena 🙂)
Matej,Simon,Klaudio,Michael,Damian,Alex
Ja mam v brušku: Niko Arthur - 2 mena pre 1 chlapceka
Niet krajšieho mena,
ako je Janíček,
akoby vykvitol
v záhrade hrebíček.
Niet krajšieho mena,
ako je Ondrejko,
akoby vykrojil
z orecha jadierko.
Jurinko 🙂
Jurinko a Markusko🙂
Sebastian,Kristián,Patrik, Martin, Eduard, Dominik, JJakub,Tobias 🙂
Mne sa páči Timotej.. Slovenské meno, v slovenských kalendároch a predsa celkom moderné. Najdôležitejšie...nedá sa škaredo povedať. Volala by som ho tak, ako je v originálnom znení, alebo Timy.
u nás bude (ak sa podarí) Janko...vždy sa mi to meno páčilo, aj keď si tu mnohé isto hneď poviete, že aké staromódne 🙂
Mathias,Nicolas,Justin
Artur, teo, filip, patrik, damian,dalibor,oliver, erik, dominik.mne sa pacia tieto,noo a urcite mu DAm aspon 2 ztoho.priezvisko nemame dlhee. 😉
Oliver, alebo Matej :D príp. Šimon
My mame Matejka a velmi sa mi to paci 🙂 ved som to vyberala 🙂
OSKAR🙂 celkom sa mi zapacilo, a to len nedávno, bol by ako slniecko, 🙂
Šimon

Aj nas syn sa bude volat Félix-uz za nejaky tyzden je tu.Bude to nase ŠŤASTIE 🙂