Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Matias (Matias, Matiasko, Matija, Mates, Matesko...)
Tobias (Tobias, Tobiasko, Toby, Tobinko...)
Leo (Leo, Lei, Leinko)
Sebastián a ták.
mne sa paci aj Adrian:o)
...Bystrik.......
Mne sa páčia: Tobias, Mathias, Lucas, Rafael, Damián, Fabián, Bastian určite by som vybrala niečo z tohto 🙂
kamoska dala nedavno Benett, velmi sa mi paci
moje naj su Alex a Christian
urcite nieco co sa hodi k slovenskemu priezvisku (ak jeden z vas nie je z inej krajiny a nemate ine priezvisko) nic nie je smiesnejsie ako Kevin pripadne Leonardo Novak, Kovac a pod..... to uz rovno Winetou
nie ze by som sa s tych mien smiala, aby pochopil kazdy, len sa nehodia k nasim priezviskam 🙂
Matej
Mne sa páči meno Sebastian...
Mne sa veľmi páčia mená Alexej, Maximilián, Zachariáš a Félix. Navyše majú nádherné významy 🙂
Moji chlapci Denis, Miloš
Oskar...nase slniecko😘
Poradite moderne meno pre chlapceka ?dakujeem
@1987andrejka Maximilian Teodor
@1987andrejka Ahoj mne sa veľmi páči Šimon 🙂
Moj syncek sa vola Alex Gabriel...ma dve mena plus priezvisko. Pacili sa mi obe ,ale nechvela som aby malemu kazili meno a hovorili mu "gabo" 😝 tak pre mna je Gabriel a pre ostatnych Alexik ☺
Ale paci sa mi aj meno Michael,Michal pri mojuskani je to take nezne....Miško môj ☺
A aj Gabriel a aj Michael boli archanieli....
Jozef.. Jozko, Jojko, Jojenko atd... A daldi bude Karol, Kalik ☺ stare kralovske mena za ktore sa v detstve ani v dospelosti nebudu musiet hanbit
Velmi sa mi paci Sebastian avsak je dlhe k priezvisku a nie som si ista ci sa hodi. Tak sme zvolili krasne slovanske meno Bystrik. Dnes je asi len 360 nositelov tohto mena na slovensku.cize malinko.
klasicke slovenske: Jakub , Matej, Michal ... a s "cudzineckych" Henrik ( to sa aj nastastie neda ani nijako hrozne zozdrobnelikovt... )
Môj syn sa volá Alexander hovoríme mu alex alexik ajo
Vyber si, aké sa ti páči, ale nezabudni pozrieť význam mena, lebo si ho ponesie celý zivot 🙂
@mfmf to ze si dieta ponesie meno cely zivot myslim ze to je kazdej zene jasne 🙂 ibaze nerozumiem preco je taky dolezity vyznam mena. Myslis ze v zivote pri zamestnani alebo neviem kde inde sa ludia pozeraju na to co koho meno znamena? myslim ze vsetkym ostatnym ludom je to srdecne jedno, ci? 🙂
moji synovia su Daniel a Dominik a treti netusim ako sa bude volat ...
Mne sa páči Tristan ale každý ma odhovára vraj sa mu budú smiať. Mňe to príde ako krásne meno, čo vy na to?
Tristan je zaujimave a pekne meno,okolie si nan zvykne,len potom na zdrobneninky😉
Lukáš, Roman, Martin 😉
@alenapiestany zalezi aj od priezviska ako sa k nemu bude hodit.ja by som take meno nedala ale je to velmi subjektivne.v sucasnej dobe sa uz medze nekladu...
my sme dali mena deti po starych rodicoch Šarlota a Palko. ale v poslednom case sa mi velmi paci Krišpín

D O M I N I K