icon

Poradíte krásne chlapčenské meno?

szzuzka
29. sep 2012

neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.

sandey
31. júl 2015

D O M I N I K

najviacmamka
12. aug 2015

Matias (Matias, Matiasko, Matija, Mates, Matesko...)
Tobias (Tobias, Tobiasko, Toby, Tobinko...)
Leo (Leo, Lei, Leinko)
Sebastián a ták.

baska1
18. aug 2015

mne sa paci aj Adrian:o)

triciachloebrody
4. jan 2016

...Bystrik.......

suzie_17
4. jan 2016

Mne sa páčia: Tobias, Mathias, Lucas, Rafael, Damián, Fabián, Bastian určite by som vybrala niečo z tohto 🙂

adrika_77
4. jan 2016

kamoska dala nedavno Benett, velmi sa mi paci

sofinka12345
4. jan 2016

moje naj su Alex a Christian

mici11
4. jan 2016

urcite nieco co sa hodi k slovenskemu priezvisku (ak jeden z vas nie je z inej krajiny a nemate ine priezvisko) nic nie je smiesnejsie ako Kevin pripadne Leonardo Novak, Kovac a pod..... to uz rovno Winetou

nie ze by som sa s tych mien smiala, aby pochopil kazdy, len sa nehodia k nasim priezviskam 🙂

majuskabobi
4. jan 2016

Matej

naomi5576
14. jan 2016

Mne sa páči meno Sebastian...

terki24
20. feb 2016

Mne sa veľmi páčia mená Alexej, Maximilián, Zachariáš a Félix. Navyše majú nádherné významy 🙂

lenka281
21. aug 2016

Moji chlapci Denis, Miloš

merise
22. aug 2016

Oskar...nase slniecko😘

1987andrejka
31. aug 2016

Poradite moderne meno pre chlapceka ?dakujeem

kittykat22
31. aug 2016

@1987andrejka Maximilian Teodor

macicka52
31. aug 2016

@1987andrejka Ahoj mne sa veľmi páči Šimon 🙂

lunedi
31. aug 2016

Moj syncek sa vola Alex Gabriel...ma dve mena plus priezvisko. Pacili sa mi obe ,ale nechvela som aby malemu kazili meno a hovorili mu "gabo" 😝 tak pre mna je Gabriel a pre ostatnych Alexik ☺
Ale paci sa mi aj meno Michael,Michal pri mojuskani je to take nezne....Miško môj ☺
A aj Gabriel a aj Michael boli archanieli....

matazirafa
31. aug 2016

Jozef.. Jozko, Jojko, Jojenko atd... A daldi bude Karol, Kalik ☺ stare kralovske mena za ktore sa v detstve ani v dospelosti nebudu musiet hanbit

nevestienka
22. sep 2016

Velmi sa mi paci Sebastian avsak je dlhe k priezvisku a nie som si ista ci sa hodi. Tak sme zvolili krasne slovanske meno Bystrik. Dnes je asi len 360 nositelov tohto mena na slovensku.cize malinko.

gala79
22. sep 2016

klasicke slovenske: Jakub , Matej, Michal ... a s "cudzineckych" Henrik ( to sa aj nastastie neda ani nijako hrozne zozdrobnelikovt... )

nikita1402
22. sep 2016

Môj syn sa volá Alexander hovoríme mu alex alexik ajo

mfmf
22. sep 2016

Vyber si, aké sa ti páči, ale nezabudni pozrieť význam mena, lebo si ho ponesie celý zivot 🙂

mladenca
22. sep 2016

@mfmf to ze si dieta ponesie meno cely zivot myslim ze to je kazdej zene jasne 🙂 ibaze nerozumiem preco je taky dolezity vyznam mena. Myslis ze v zivote pri zamestnani alebo neviem kde inde sa ludia pozeraju na to co koho meno znamena? myslim ze vsetkym ostatnym ludom je to srdecne jedno, ci? 🙂

monilik
22. sep 2016

moji synovia su Daniel a Dominik a treti netusim ako sa bude volat ...

alenapiestany
28. sep 2016

Mne sa páči Tristan ale každý ma odhovára vraj sa mu budú smiať. Mňe to príde ako krásne meno, čo vy na to?

merise
28. sep 2016

Tristan je zaujimave a pekne meno,okolie si nan zvykne,len potom na zdrobneninky😉

kvetakinderko
28. sep 2016

Lukáš, Roman, Martin 😉

monilik
28. sep 2016

@alenapiestany zalezi aj od priezviska ako sa k nemu bude hodit.ja by som take meno nedala ale je to velmi subjektivne.v sucasnej dobe sa uz medze nekladu...

vilica
28. sep 2016

my sme dali mena deti po starych rodicoch Šarlota a Palko. ale v poslednom case sa mi velmi paci Krišpín

ajana1
28. sep 2016

@monilik zeby Denis?