icon

Poradíte krásne chlapčenské meno?

szzuzka
29. sep 2012

neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.

daduska666
8. nov 2016

My mame Dario a Damijan

vanmar
8. nov 2016

My máme Mário a Sebastian

socinka
8. nov 2016

My mame Maximka a ine by som nedala.Aj keď manzel velmi chcel Vladka juniora 🙂

marienka1829
17. nov 2016

Xander

nanika11
9. jan 2017

Moji favoriti: Arthur, David a Matej

nanika11
9. jan 2017

@alenapiestany Nejde o to či sú deti z dvoch mien v chaose, oni si časom vyberú to, ktoré im viac vyhovuje. Skôr sa hovorí, že rodičia, ktorí dávajú dve krstné mená dieťaťu sú nevyrovnané osobnosti. Prepáč, nie je to nič osobné...

alicka850
9. jan 2017

@kvetka18 Bruno je krasne meno ☺ Mne sa paci velmi teraz Teo, Daniel, Gabriel, Pavol a Juraj.

domculik
9. jan 2017

@radka168 a volate timka makko a la "ťimoťej" alebo tvrdo a la "tymotej" ? bo som uz pocula aj tak aj tak 🙂

radka168
9. jan 2017

@domculik Volame ho tvrdo

marienka1829
16. jan 2017

Ja som chcela Xander neni slovenskeee ale rozhodla som sa pre Martinka.bude po tatinkovi je to jednoduche a obicajne 🙂 a keby nahodou ze by to bola holcicka tak to bude Irenka po babicke 🙂

ivanka63
23. jan 2017

Aky názor mate nato keď chcem dať meno synovy po jeho otcovi? ☺☺☺

katriona1
23. jan 2017

@ivanka63 tak můj brat se jmenuje po otcovi a často hlavně poštačka neví komu nese dopis 🙂 a v rodině se to opakuje celkem často, takže i můj 40-ti letý bratranec je stále Péta, protože strýko je Petr a dokonce další strýko má po sobě pojmenovaného syna i vnuka a to už vůbec nevím o kom se bavíme, to už je tak Pavel, Pavlík a Pavlíček 🙂 takže já tomu moc nefandím, když tak ještě dát po dědovi/babičce, ale po sobě a sourozencích bych nedala, ale je to jenom můj názor, někdo to vidí třeba jinak 🙂

susedka
24. jan 2017

My sme vybrali Gregor 🙂

lucuja
24. jan 2017

RADKO!!!!!!!!

sm23
24. jan 2017

Favorit: Alex, Artur a Teodor 😊

robinotina
24. jan 2017

Za mna jednoznacne Simeon 🙂

mattkapd
24. jan 2017

@ivanka63 ja dam synovi meno po manzelovi.. Staršia sestra má dcérku a meno dala po sebe.. Mladšia sestra má dcérku a meno dala po sebe.. Keby som čakala dievčatko dam meno po sebe.. Sama mám meno po mamine ..

adrianazs
24. jan 2017

ahoj mne sa paci kristian chcela som pre syna to meno no nakoniec doktor vravel ze cakame dievcatko tak sme uz nehladali chlapcenske meno aj tak mame syna no nakoniec je peter manzel chcel petka tak mame petka ale ja ho volam peter mne sa nepaci zdrobnenina petko , petrik samozrejme moja mamka ho vola petko aj manzel ale ja peter aj v skole ho volaju len peter a jemu sa tiez nepaci ked ho volaju petko tak chlapcenske meno ako som pisala kristian peter a aj samuel ale nie samko a samik ako vola kamoska syn ale samuel prajem ti pekny vyber mena a vsetko dobre

marosinecko
24. jan 2017

My máme Sebastiána.

alchemilkazltozelena
24. jan 2017

@ivanka63 neuznavam..tolko inych mien existuje..a dalsi syn sa moze citit ukrivdene

domculik
25. jan 2017

@ivanka63 preco nie ? 🙂
@alchemilkazltozelena nesuhlasim, preco davat ine meno ked sa mi paci po tatinkovi 🙂 a dalsi syn moze mat po maminke ! 🙂

alchemilkazltozelena
25. jan 2017

@domculik a pereco davat to iste meno ked je dalsich 400 na vyber?

nell77
25. jan 2017

Alan, je jediny siroko daleko,
doma volame Ali...Alanko....ale aj Alan

jlp
25. jan 2017

My mame Mateja a Timoteja. Cakame tretie mimi, tak pokial bude chlapec, bude Tadeaš

ellie13
25. jan 2017

@ivanka63 my sme pri ani jednom nevedeli co cakame,lebo sme to nechceli vediet.tada aspon ja.Moj muz pri oboch tehotenstvach kazdemu vravel,ze cakame Josefa (Pepícka) pretoze on je Pepik aj jeho otec bol a dedko.... nasi sa chytali za hlavu,ze som sa zblaznila...vyriesila som to po svojom.prve sme mali dievcatko a je Pia Josephin a druhy je chlapec a je William Joseph 😀 ale Jozka samotneho by som nikdy nedala uz len preto,ze jeden Pepa mi dola staci😀

domculik
25. jan 2017

@alchemilkazltozelena tvrdenie proti tvrdeniu. kazdy ma to svoje a preto si mozeme vsetci slobodne vybrat. mne uprimne povedane by bolo srdecne jedno co si tu kto o tom mysli 🙂

ancika27
25. jan 2017

Ja som spokojna s nasimi Michal Sebastian, Jakub Florian, Julia Anna
Ale pacia sa mi mena Cyprian a Gabriel 🙂

nika1104
20. júl 2017

Nooo a vybrať meno po tretú krát je naročné. Nepači sa mi žiadne chlapčenské ☹
...
Prvý syn sa volá Nicolas (po mne ja som Nikola)
Druhý syn je Jakub (po svojom otcovi)
A do tretice neviem ...
Nech je to dievča prosím!
Ale znama zo zahraničia ma chlapca s menom Nisan. Pekné meno ale vola sa tak aj značka auta :-/

nell77
20. júl 2017

Alan, vsade je sam... v triede.. v skole... v sporte...realne meniny 8.3:slight_smile:
domacky Ali, maly mu ovori Alinko.....

stanka_s
20. júl 2017

Pre nás je to meno Simon (nie Šimon). Netuctové, má meniny a rovnako sa mi páči aj po 10 rokoch 🙂