Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
@olivienka28 tak mena ani nie su na to ze musia byt silou mocou kreativne... hoci pri niektorych menach v sucasnosti mam pocit ze prave to je pointa... hlavne byt kreativny za kazdu cenu 😒
Ja mam Matuska, priezvisko S...
Henrich,Eduard to boli moje top ,ale mame 2 baby
My máme Tadeáška...a kebyže sa nám ako tretí narodil chlapček,bol by Eliáško.... Ale narodilo sa nám dievčatko....
Dominik...mal byt nas treti ale manzel chcel Mateja 🙂
Matej, Teofil?
Ľubko 🙂
Kenan. Nathan. Liam
Gabriel 🙂
@domculik tak my sme postkomunisticky narod kde sme boli zvyknuti, ze nam nadiktovali par mien ktore sa tu tocia dookola a smejeme sa tym, ktori si dovolia dat meno ine. Podla mna je prirodzene davat mena podla toho ake sa nam paci , co pekne to v nas vyvolava a nie podla toho co povedia druhi.
@olivienka28 nie celkom suhlasim. to ze niekto chce dat meno po sebe vobec neznamena ze sme postkomunisticky narod ktory je zvyknuty na 4 mena, ani to ked chcem dat dietatu meno anicka alebo marienka to nedokazuje, jednoducho sa mi moze to meno pacit. hlavne sme vsak slovansky, slovensky narod a ked sa raz volam haluška, nedam svojmu dietatu meno jeanette-isabelle.
praveze sa mi zda ze niektori sa silno snazia zbavit toho pocitu postkomunistickosti davanim uuuzasnyyyyych svetovych mien aby sa moli pysit aki su svetovi - to mi usmevne pride 🙂. mne sa napriklad slovenske mena pacia a to absolutne neznamena ze nie som kreativna, iba nemam potrebu sa nasilu globalizovat so vsetkym a vo vsetkom. asi tak 🙂
Ja mam Andreja a Mateja🙂
Myslim,ze nase slovenske mena su pekne a prisposobene hlavne nasim koncinam dat dietatu "kreativne,krkolomne meno" a potom nevediet ako mu povedat milsie a silit to komoleninami je somarina podla mna ale 100 ludi,100 chuti. Ja som hladala meno aby som vedela povedat dietatku aj pekne,aj milo aj normalne atd🙂
@olivienka28 praveze to je syndrom postkomunistickych krajin davat nevkusne a smiesne mena typu Kevin, Nathaniel Chanel a pod.
Richard, Michal, Daniel .... slovenske a predsa svetove 🙂
@olivienka28 nieje nic trapnejsie ako vymysliet super krkolomne meno a potom ho zhovadit nasimi slovenskymi zdrobneninami. Napr zo sebastiana je sebko, z denisa je denko, z mathea je matko.... deeeees. Tak kto je potom mimo?!? Radsej slovenska klasika ako zbytocne vystrednosti. A to nehovorim o zdvojovani. Otrasne. Emma, vanessa, nella, ..... uz aj sestrickam na porodnom z toho preskakuje. Potvrdilo sa mi to ked sa mna spytali, ci michaela s jednym L alebo s dvoma?? Akoze.... ?!? Sa spamatajte!
za mna Martin, Juraj, Ivo, Erik, Tibor, Andrej
Ja mám doma Matyáša.
@nika1104 chceš byť iná potom napr Loris,Evan z nášho kalendára Henrich,Tadeaš,Filip, Leonard
@suelop - aj ja som sa smiala na porodnici.My mame Lujzu a sestricka sa pyta ze ako to budeme pisat,ze co to je za meno? Ze ci Loisse??? No koneeec.Pritom je to normalne meno ,100 rokov v kalendari,len sa nepouziva.Pacilo sa mi od mala,ja som sa tak chcela volat.Ale ked vidia uz tieto vymysly ,uz chudery nevedia😀.Vsak uz sa Anna nedava,ale Hana.Zacjvilu bude v kalendari aj dalsie meno Duro.
@stanulienkat vobec nie. Mne sa tie mena pacia. Kazde meno ma svoj vyznam. A ja viem preco sa mi pacia. Mam doma Keranku a viem co to meno znamena a preco som dcerke to meno dala. Aj ja mam nezvycajne meno a viem preco mi ho mama dala.
Nas je Ivanko a nemenila by som za svet, moj maly Ivusko 🙂
Za mna Julius, ako moj syn. Nasiroko nadakeko ziadny iny, pritom meno tradicne.
My mame synov Leonard a Šimon a za dcéru by som zvolila Lívia.
Ja mám synov Pavol a Šimon ale môj životný favorit je Medard ale žiaľ na to meno manžela nikdy nenahovorim tak sme aspoň svadbu mali na Medarda 😀
@suelop neviem co je na tom nenormalne. Sme v otvorenom svete tak nech sa naucia , ze ludia maju proste viac na vyber. Slovaci su velmi netolerantni
Náš prvý syn sa volá Marko a teraz máme druhého a dali sme mu meno Damián🙂
Mne sa vzdy pacil Vincent alebo Hubert. Take vznesene.

@mattkapd vy teda nie ste moc kreativni 😂😂😉