icon

Poradíte krásne chlapčenské meno?

szzuzka
29. sep 2012

neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.

bajuska21
21. júl 2017

Henrich a Frederik

katkalubkova
21. júl 2017

Juraj 🙂

altaya
Autor odpoveď zmazal
vikusss
21. júl 2017

Tomáško a Lukáško 🙂

nika1104
22. júl 2017

@adrianka22 manzel chce z nášho kalendára Alan ... mňa napada ešte Natan alebo Lucas ... no alebo ta klasika Adam ale tých je už veľa tiež

katyt
22. júl 2017

My máme Paťka a Filipka a princeznú Ivku, ale len skrátene Iva. Keby som mala tretieho syna tak by bol Tomáš, to sa mi páči asi najviac a dávnejšie som počula meno Timon, také nezvyčajné, ale pekné. 🙂

adrianazs
23. júl 2017

Mne sa paci kristian alebo samuel ale nie samko kiko ako pocujem po ulici u nas v tej zdrobnenine proste samuel a kristian aj som chcela no povodne sme cakali dievca mala som mat alexandru a ten sok ale mame z neho radost mame petra manzel je pavol tak maju spolu meniny

zuju2
23. júl 2017

My máme Michala, krásne slovenské meno k slovenskému priezvisku.

sasesoe
23. júl 2017

@vikusss presne moja dilema medzi tymito dvomi menami. Este chvilku mal byt i Jakub, ale finale je zatial Lukas vs. Tomas...

casperka1980
23. júl 2017

Adrián, Jakub, Matúš...

haslerka31
23. júl 2017

Mam dvoch synov-Alexej a Liam 🙂

vikusss
23. júl 2017

@sasesoe Za mňa sa mi páči viac lukáško ale osobne by som zvolila tomáško z toho dôvodu že ja čo poznám každého lukáša tak sú taký svojský no nevime môžno náhoda ale ja sa dosť riadim aj takýmito vecami 🙂

danielaaa212
2. aug 2017

@altaya je uzasne a fakt sa da volat pekne. Deti v skolke ho volaju aurel . My doma Aurelko Ajko a vsetci si zvykli . Aj tym co sa nepacilo. Ja by som nemenila..🙂 Keby sme teraz mali este jedneho ...bol by Valer 🙂..prajem pozitivnu volbu a hlavne zo srdca...nech vas nic a nikto neodradi 🙂 ..vsetci si v konecnom dosledku zvyknu a vy budete stastna 😍

iqqi
19. mar 2018

@eva423 ahoj, pisem trosku s vacsim odstupom, len ckaame druheho chlapca a tiez sa mi paci tadeas, ale nik z muzovej rodiny nechce ani pocut, bo ze je to "skarede" meno. Prveho syna mame davida, tak sa rozhodujem medzi danielom a tadeasom, len tadeas mi uplne prilnul, ale nechcem sa pak s muzom stale natahovat...
Obrovska dilema a uz o par dni rodim

willino1
19. mar 2018

pre mňa je top chlapčenské meno Viliam ... 🙂 ale každý má nejaké iné 🙂

luciola
19. mar 2018

@iqqi Ja mam Andrejka a Damianka a ak by sa mi podarilo chcela by som Tomaška
ale je to na tebe ale podla mna aj Tadeaš je pekne a muž si zvykne 🙂 vela sil a zdravia pri porode 🙂

chovancova27
19. mar 2018

ja mám synčeka s menom Juraj 🙂 najkrajšie a najmilšie meno.

kysucania
19. mar 2018

My mame Ondrej S... Veľmi variabilné, tradičné a nie časté. Malému každý len Ondrík povie, ako nástročnému skratene Oňo, Ondo a v zrelom veku dostojne Ondrej. Meno je na celý život! Niektoré prevzaté mená v skrátenej verzii znejú veľmi komicky.

d_ika
19. mar 2018

Tadeáš 👍👍👍👍

iqqi
19. mar 2018

@luciola ako ho presvedcit, ze je to pekne a hlavne slovanske meno, paci sa mi velmi aj matus, ale len v blizkom okruhu su traja

lussyita
19. mar 2018

My máme doma Samuelka, ale páčili sa nám aj mená Hugo alebo Alexander ☺

luciola
19. mar 2018

@iqqi no všetko o vzajomnej dohode lebo ja som ine meno nevedela ake tak som furt do porodu stresovala tak ustupil si zvykol proste som mu o nom hovorila a potom že dobre a teraz je spokojny treba zistiť prečo to meno nechce
moj nechcel meno Andrej lebo sa bil stale zo spolužiakom a ten sa volal Andrej

anniedan
19. mar 2018

Davidek a Tomašek

terez26
19. mar 2018

Matej😍

antonia08karabin
19. mar 2018

@willino1 najkrajsie aj pre mna 🙂 ale bohuzial nemam Viliama ☹

sewie
19. mar 2018

My sme dali Viliam 😊

nell77
19. mar 2018

ahoj nas je Alan .jedinecne doma Ali .Alanko.....

iqqi
20. mar 2018

@luciola vraj znie velmi krestansky 😉

willino1
20. mar 2018

@antonia08karabin mám šťastie a mám Viliama 🙂

evusa77
Autor odpoveď zmazal