Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
my sme vyberali meno veeeelmi dlho ... cakali sme, ze to bude dievcatko, ale ... 🙂 zobrali sme si knihu s menami ... vypisali sme vsetky, ktore sa nam pacili ... a postupne sme skrtali ... a nakoniec sme dali meno DORIAN ... takze mame maleho Dorka 🙂 nie je sice v slovenskom kalendari, ale snad ho tam casom daju, tak ako Rebeku (nasa dcera) ...
Nicolas,Fabián 🙂
my sme sa dlho nevedeli rozhodnúť ☹ nakoniec sa mi veľmi zapáčilo meno Kristián 🙂 je veľa pekných mien a určite si aj ty nájdeš to najvhodnejšie pre ktoré budeš nakoniec pevne rozhodnutá 😉
Oliver
čím dlhšie vyberáš- tým je to ťažšie. Podľa mňa by si mala dať také meno, aké už bolo v rodine- aké mal dedo, pradedo. Na mene naozaj nezáleží, ak ho budete vychovávať s láskou .......
Denis
viktor
my mame Filipa a priezvysko na Š 🙂
Denis
a manzel hovori Erik
mne sa paci meno marek, matej, michal...proste pekne slovenske mena...ale to najkrajsie pre vasho maleho musis vybrat ty sama... 🙂
jednoznacne Alan 🙂
My mame Martina ale veeeelmi som chcela Gregor alebo Jergus...drahy nesuhlasil 😒
ja som za slobodna na S s dlhyyyyym priezviskom a jeden z mijich bratov je Gabriel a dodnes sa mi to strasne paci. A hlavne by si ich nemala v triede potom styroch..... ako sa teraz bezne stava ;)
Mne sa pacilo meno Alexej ale darhemu nie ☹ aj tak mame dievcatko 🙂
Matej, Michal a Lukáš
Andreas,Branislav,Nathaniel,Josua,Franco,Jesus 🙂
Treba si zobrať kalendár do rúk a skúmať, čo sa hodí 🙂 😉 ...alebo ak také, čo nie je v kalendári, tak to už len z počutia, že niekomu sa narodil Arem...jééj, to je super meno! 🙂
U mňa osobne zabodoval JAKUB...ale tých je už teraz ako maku... 🙂...potom sa mi páči Matúš, Adam, Aurel, Andrej...a to je asi tak vsjo
Peter 🙂 Ako som uz viackrat pisala, kazdy dava teraz cudzie mena, takze obycajne slovenske sa stavaju jedinecnymi 🙂
denis, maxim tiez zaciname na Š. niekto povie, ze su nove, moderne, ale v skutku su to stare mena.
..u mňa Tadeáš,Ľuboš,Timotej,Vincent..
ja som sa rozhodla na sale ked mi maleho ukazali nemala som napisane meno a ked sa narodil sestricka sa spytala ake mu ma napisat meno ja som pozrela na maleho a meno spontanne vyletelo pozrela som na manzela a on sa len usmial a povedal napiste ho je to Kristian.
janíčko šimonko a paťko
Alexander
Moji chlapci Roderik a Dominik 🙂
Juraj .. Jurko, Juri, Juráš, Ďuri ;) ...
Matej
Janík, janko, janíček 🙂
Benjamin, Oliver, Boris, Raffael, Maxim, Leonard, Alexej - mne sa páčia tieto 🙂
Ja mam syna Krispina, ale velmi sa mi paci Jonas a Felix.

my máme Dáriusa, no stále som chcela Borisa alebo Alexa 🙂