Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Mne sa veľmi pači Alexej, ale to mi uz druhy krat neprešlo ☹ . MM je skor za tradičnejšie mena Michal, Peter, Tomáš, Martin takže bude boj, sama som zvedava ako sa nas drobček bude nakoniec volat
My máme dvoch chalanov, choci to mali byť baby (manžel tvrdil). Takže som bola rada, že som si dala vopred povedať čo to bude. Neviem čo by som na sále rýchlo vymyslela. Aspoň som mala čas hľadať. Takže z Nikolety bol RODERIK (13) a zo Sarity FREDERIK (7).A asi by som ani teraz nedala nič iné, stále sa mi to páči.
Marko,Kevin...Tadeas...: 🙂
Frederik, Patrik, Dominik, Roderik 😉
k dlhemu priezvisku sa hodi kratke meno..LEO 🙂
náš syn sa volá Števko 😉
My mame Petka a Palka, a este sa mi paci Daniel 🙂
naš synček sa vola Timothy, pači sa mi Damian a Izak, Zachariaš
mne sa páčia: Matej, Matúš, Samuel, Daniel, Patrik.
David, Daniel, Martin, Adam..tie chlapcenske sa vyberaju nejako tazsie...dievcenske su ovela krajsie.. 😉
My máme tiež veľmi dlhé priezvisko, aj naše krstné mená (moje a manželove sú veľmi dlhé), takže synom sme práve vyberali kratučké mená. Máme David, Adam. Bolo to veľmi dlhé rozhodovanie, lebo sme sa nemohli nejako zhodnúť. Ešte aj Alex sa nám páčil. Ale starší syn nakoniec rozhodol 🙂
My už máme doma Tobiaska ale ak by nám Pán Boh ešte jedno dietko nadelil, a ak by to bol chlapček, bude sa volať Jonas, Jonáš-ko 😉
A co hovorite na meno leonardo ??
Hladaj v tom nejaku symboliku, vyuzi intuiciu... mne tak vznikol z mien Tim a Simon co chcel moj muz a ja nie, Timon a to meno naozaj existuje a moj syncek sa vola Timon, Timco Timonko a je jedinecny...
Fedor
lukas,sebastian
Juraj,Sebastián,Maroš
...my máme Floriana, je to nezvyčajné meno, a je ho málo... 🙂 nám sa veľmi páči!!!
Máme Frederika - široko-ďaleko takého mena niet.
my mame Daniela, ale paci sa mi este 🙂 David - bozi milacik a Dominik
My mame Frederika ale chceli sme aj Benjamina 🙂
My chceme Maroška 🙂
Vincent, Gorazd, Svorad, Ilja, Simon,
Liam🙂Misko🙂Matej,Jakubko🙂
JA SOM DALA SVOJMU MENO RISKO LEBO NESKOR ASPON HO NEBUDU SKAREDO VOLAT..ROZMYSLALA SOM DOPREDU.NO MALA SOM VYBRATE VIAC MIEN AKO TOBIAS, MATUS,,,NO VYHRAL RICHARD
Lukáš, Jerguš na prvy moment je take zvlastne ale opakovanim je jedinecne 🙂

Daniel