Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
to je otazka.....ku rodinnym slavnostiam...och
my mame gregora 🙂
ja mám Mateja a Matúša a dcéru Moniku. neviem,ale Matej sa mi veľmi páči aj po rokoch.a sú to veľmi kludné deti a rozumné a športovo nadané./čo poznám z okolia Matejov/
Lukas a David. My mame Lukaska 🙂
U mňa je favorit Lukáš. Dá sa aj zdrobniť na Lukáško a pre teenagera Luky 🙂
Ja mám Tomáša - malý Tomi, Tomáško a ked bude starší Tomáš - škaredo sa ani nedá 😎 je to fajn meno aj pre malého aj pre velkeho
Teodor, Tadeaš
my máme termín v apríli, a mená vyberal síce manžel ale s mojím súhlasom 🙂 Maxim, Michal, Noel, Alex, uvidíme na čo sa dohodneme 🙂
Matej
Matej, Tomas, Jakub a zacalo sa mi pacit Jergus 🙂
Teo
mne najviac-Janko,Marko,Markus,Alexander,Dalibor,Damian
uplne chapem pani co polozila tuto otazku.my momentalne prezivame to iste.mame Jakubka a keby ze sa mam rozhodnut teraz uz jakubka nedam.zavolam na ihrisku Jakub a otocia sa traja.teraz cakame druheho chlapca a vobec sa nevieme rozhodnut.vieme len to ze nechceme ziadneho samka,lukasa,matuska,tomasa,olivera,adamka lebo je ich neskutocne vela.su to krasne mena ale chceme nieco neobvykle...chapem zakladatelku uplne.my sme tiez otvoreni roznym napadom a hladame niake jedinecne meno.u nas vyhrava Hugo (aj ked rodina nieje moc za,len z dovodu toho ze ako mu poviem pekne...) ale je to nase rozhodnutie a paci sa nam.ale este sme to neuzavreli,do septembra este mame niaky cas 😉
klasika Tomas ,Peter
my sme dali meno Titus🙂
Erik a Alex 🙂
Miroslav, Viktor, Eduard 🙂
Ja mam Filipka, ale ak by som mala mat dalsie a bol by to chlapcek tak to bude bud: Sebastian, Sˇimon alebo Lucas 🙂
ja dam jednoznacne ked to bude chlapec Sebastian, ale pekne mena su Michael, Damian, Leonard, Florian,
Jonas,Natan,Jakub
ja mám od 14 vybraté meno Simon, je krásne, medzinárodné, no nemá chybu
Z chlapčenských mien sa mi páči napr.: Lucas, Nicolas, Patrik, Mário. 🙂
Alexander sa páči mne , Kristián, Jerguš, Gregor, Richard, Leonard, Daniel, Marek , Adrian su krásne
Pre mňa Adam
Patrik
Lukaško
Davidko, Sebastian, erik sa mi strasne paci aj robert sa mi velmi paci , ale mi mame csabu a davida 🙂
keby mám chlapca tak ja by som sa rozhodovala medzi menami Alex, Noel, Zac,
My mame Tobiasa, keby bol druhy chlapec, tak by bol Florian

my máme Mateja 😉