icon

Poradíte krásne chlapčenské meno?

szzuzka
29. sep 2012

neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.

ejuska79
29. jún 2013

my máme TADEÁŠKA, takže pre mňa je to najkrajšie chlapčenské meno, iné som ani nemala vybraté, toto sa mi páčilo velmi dlho..potom sa mi ešte páči Šimon, Jonáš, Kryštof...

eriiika
29. jún 2013

Theo sa mi velmi paci, ale asi by mi doma nepresiel

espri25
29. jún 2013

Mame doma Tadeáška nik v nasom okoli sa tak nevola a v skolke je jediny Tadeas 🙂

siska53
4. júl 2013

My mame Filipka, pacil sa mi i Samko a teraz sa mi paci Florian alebo Valer. Kebyze mame druheho chlapceka, namiesto dievcatka, volal by sa Vincent, v tom case sme mali pripravene to meno pre istotu 🙂
Len zas.. Krstne musi sediet k priezvisku, preto dakedy je tazke poradit, ked nepozname priezvisko.. Len dat do pozornosti, ci nebude pasovat 🙂)

mirmillka
4. júl 2013

My máme Marco a Franco.

ervenka
4. júl 2013

My mame Daniela. LEbo v rodine este take meno nebolo, a aj vyznam je zaujimavy a medzinarodne meno. http://www.behindthename.com/name/daniel

olifcek
4. júl 2013

Oliver

maminka21
4. júl 2013

Priatel sa vola Libor a mne sa to meno velmi paci,ale on by chcel Martina.Mne sa paci dlho Roman,Andrej ci Michal ale nic mi nepreslo🙂 Je vela peknych slovenskych mien,aj ked kopa je ich v rozsirenom kalendari ako ten Libor,da sa vybrat a hlavne musi vam to meno nieco hovorit,byt sympaticke uz na pohlad.Ja by som si skusila vybrane meno vzdy napisat s priezviskom a nahlas povedat ako to znie.Ja vela moznosti nemam,lebo zatial sme sa doma zhodli iba na mene Martina pre dceru,nic mi neprechadza.Pekne su aj Boris,Ondrej,Dominik,Gabriel,ale aj Janko,Stano,Tibor,Peter,Radovan,.....a tiez suhlasim ze Samkov,Adamkov,Lukaskov,Jakubkov a Matejov je uz vazne vela,aspon tu u nas.

monci8888
4. júl 2013

teda, ja osobne by som v zivote nedala jakub, filip, samuel, oliver, adam... bonus su tobias, kristian a a tie, ked zakricim na neho a pribehne polovica deti 😀 ale ani take tie extra exoticke ako anglicke vselijake kraviny, kde kazdemu treba vysvetlovat, ako sa to vyslovuje spravne 😖

arpisko
4. júl 2013

My máme Christiána, meno vybrala dcera a všetkým sa paradoxne zapáčilo 😀 😀

aredhel
4. júl 2013

Nicolas, Damián, Alex, Viktor 🙂 tieto mená sa mi pacia najviac 🙂 ked raz budem mat chlapca urcite mu dam jedno z tychto mien 🙂 len treba vybrat ktore 🙂 alebo to nejako skombinovat ;)

hartipka
16. aug 2013

my mame dievcatko, ale v zalohe som mala meno Matus, Adam, su to pekne mena a nezneju tak divne ako tie zahranicne 🙂

mojsap
16. aug 2013

Juraj, Michal, Patrik a Gorazd 🙂

zuzik231
16. aug 2013

mne sa velmi paci Lukáš, Filip, Oliver a Šimon ... ale budem mat dievčatko... 🙂

eitsirch
16. aug 2013

My mame prveho syna Jakuba, teraz druhy bude Daniel. Otecko je Vladimir. Takze vsetci mame nejaky sviatok koncom jula 🙂 vyberali sme podla toho.

tanduliatko
16. aug 2013

Oliver

ursulienka1
16. aug 2013

adam, lukas, matus, patrik,filip, jakub

fetinko
9. sep 2013

Emil, Šimon alebo Erik

m_ij_ka
9. sep 2013

Max, Alex, Zoran,

dadka28
9. sep 2013

mne sa páčia slovenské mená...Martin Matúš,Richard,Jakub....Matej,Patrik... 🙂 🙂

diusik
9. sep 2013

mne sa paci Aaron,alebo teda Áron,ale uz to ma pol dediny,takze nic 😒

blackcat8885
12. sep 2013

Pre mňa najjj Nicolas ale aj Leo,Leonard je pekné

zuzanadringus
13. sep 2013

My s manželom sme rozmýšľali nad Dárius alebo Damián - vyhralo meno Damián a od vtedy, aj keď ešte nie je na svete, ho tak už každý volá.

patrikmisko
13. sep 2013

môj prvý synček Patrik, druhý synček Michael 🙂 😉

zewa11
13. sep 2013

Tadeas,Nikolas...tak ako moji chalani🙂

sekina
13. sep 2013

My máme Marka🙂

motovidlo
13. sep 2013

My máme Vladka a to som si myslela, že budeme jediní široko-ďaleko. A ejha, odkedy sa narodil, spoznala som okrem nášho ešte ďalších troch malých Vladkov 😀
Okrem toho, nech dáš akékoľvek meno, bude sa ti spájať s tým tvojim prckom, takže aj tak bude najkrajšie na svete 🙂

janesilver
13. sep 2013

mne sa strasne paci Sebastian, manzel je Dalibor a rozmyslali sme aj nad Oliverom

davidka27
13. sep 2013

Nicolasko, Michael, David

jarmila1977
13. sep 2013

jednoznacne V I K T O R 🙂