icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

grenadinka
4. júl 2012

ja som zastanca klasickych, slovenskym mien . ale Rebeca je uplne uzasne :D
😀

cimage
4. júl 2012

My sme mali vybrane Viktoria, ale v poslednej dobe sa mi strasne paci Dorota. Aj ked niekoho moze napadnut blazniva Dora, ale kazde meno sa da s niecim spojit.

saranikol
12. aug 2012

aj mne sa pacia take mena ako Sara (aj ked vela ludi tvrdi ze je to skor pre psa)..Natalia ..ale uz ich ma tolko ludi ..ze to uz ubera na vynimocnosti mena a Vanesa ..Sofia uz ani nehovorim sa mi zhnusili ..lebo tak sa hadam vola polovica Slovenskych dievcatok...a hlavne baby nie je nic horsie ako nejake exoticke americke meno ku typickemu slovenskemu priezvisku ..to je smiesne az trapne ...ja si myslim ze najkrajsie meno je SABINA...je vynimocne tym ze je moderne a hlavne take netypicke ..nema ho kazdy ...skoda ze moja svgrinka ma dceru menom sabinka ..to bolo moje vysnivane 😢

marung
5. okt 2012

Ahojte, ja si nedam k priezvisku manzela -ova, pre dievcatko sa nam najviac hodi k priezvisku Barbora, alebo Margaret - tieto mena sa mi aj velmi pacia 🙂 aj Elena je pekne meno a uz ho takmer nepocut.

ranya
5. okt 2012

my mame tereza

s1m.one
5. okt 2012

my sme si to uz davno dohodli s mm takto, ja vyberam pre chlapc a on pre dievca, obom sa nam paci co sme vybrali 🙂 plus ja mam priezvisko bez ova, takze aj dievca by som chcela, aby bola bez ova, dufam, ze sa to da a teda ak raz nahodou bude druhe a bude to dievca, tak super, mame vybrane uplne tradicne slovenske meno, no z tych menej tradicnych sa mi celkom paci wanda 🙂 co ty na to? 🙂

patrikmisko
5. okt 2012

Ja mam dcerku Veroniku, ale páči sa mi aj meno Mia 😉

mysiatko
5. okt 2012

my mame Leu...som zvedava co to bude ked je teraz Lea aj v serialy pod povrchom 🙂

nicky182
5. okt 2012

ahoj, ja mam dcerku SIMONKU, mozes meno "pofrancuzstit" a mas SIMÓNE 🙂 krasne meno je aj Nelka, Lea, Alexandra (Saska), Viktoria, Karolinka ...zalezi, ake mate priezvisko ....stastnu volbu, pa

sweetsuzi
5. okt 2012

U nas som ja vyberala pre syna meno a manzel povedal ze ked bude druhe dievcatko, tak chce Valentinku 🙂

evinka400
5. okt 2012

Ja mám troch synov, ale keby som mala dcéru, tak sa určite volá Eliana alebo Sabina 🙂 ale je fakt, že dosť záleží na priezvisku, aby to pasovalo. Pekné je aj Salome, Rút, Ester...

janka3a
5. okt 2012

Katarína , ale dnes uz sú u mamiek modernejšie tie zahraničné, ako Sofia, Vanessa

monikkak
5. okt 2012

my máme Melániu...je to pekné meno 🙂

kusni
5. okt 2012

my mame Timeu..

janaal
5. okt 2012

My mame Karolinku. A krasne je Helen tiez.

dudduli
5. okt 2012

my by sme mali Karin 🙂

lenuska6666
26. okt 2012

My máme doma Dianku a kedy bolo ešte jedno dievčatko tak sa bude volať Nella alebo Nina 😀

chovancova27
26. okt 2012

Tak ja raz budem mať Haničku alebo Jasmínku🙂 už sa na ne teším🙂

typa
26. okt 2012

ja chcem ester alebo liviu😉

mamiedi
26. okt 2012

@marthinna7 Moje srdiečko sa volá Edina... Voláme ju Edinka, Edi. Pre mňa je toto najkrajšie meno! 😉

slniecko41
26. okt 2012

Nellie, Zara, Allya........

adona71
26. okt 2012

my mame Miu..vybrali ju moje dievcata..je to odvodene od Marie..ale pacilo sa nam aj Ella,Sara,volame ju Miuska 🙂

slavik
26. okt 2012

My máme Dorotku 🙂

kuriatko84
26. okt 2012

táto téma je už v pase nie? veď autorka/zakladateľka témy má už skoro 7 mesačného syna Mareka 😲 😕

admira
26. okt 2012

my máme dcérku Adrianku

simolena26
26. okt 2012

Viktoria 🙂 Preklad mena znamená víťazstvo 🙂

beatrice28
26. okt 2012

Sofia

lillyanne
26. okt 2012

ja mam Sandru..Sandriku a druha je Lilly Anne,ale volame ju iba Lillynka