icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

c1nky
29. okt 2012

Ahoj, pred 8.rokmi, keď sa nám narodil syn, mali sme vybrané meno pre princeznú, mala byť Sophia, no bol Samko. Pred 4.rokmi sme boli znova v radostnom očakávaní a keďže sa mala narodiť malá princezná, chceli sme meno, ktoré je pekné, no nie veľmi používané, tak sme sa rozhodli pre Stellku. Voláme ju Stellinka, Steggy, ešte som zvažovala Alicu, no neviem si predstaviť, aby sa volala inak. 🙂 🙂 🙂

issiq
2. nov 2012

Gloria 🙂

lejamave
2. nov 2012

Ahoj, my mame Leilinku vyberal muž zo synom a poviem ti že som rada lebo hned ako mi ju prvý krát doniesli som jej ináč ani povedať nevedela. Nedá sa povedať ani škaredo mi ju volame Leila, leili, leilinka, leiluška, leika a ked jeduje tak aj leilica 🙂 ja som tiež nevedela vybrať so slovenských, lebo na každe som volačo vedela škaredo povedať a to sa mi nepáčilo som rada že v dnešnej dobe možme vyberať aj z iných mien a dokonca je aj v niektorých kalendároch a možeš ju písať ako ty chceš bud Leila alebo Lejla ...

alien2603
2. nov 2012

Hana 🙂

laurinka145
2. nov 2012

Sofia alebo Nela

macko1002
2. nov 2012

megi sandra natasa podla mna 🙂

janulka188
2. nov 2012

Eliška 🙂)alebo Aurelia 🙂)

juliankaj
2. nov 2012

My mame Julianku 🙂

luciasveckova
2. nov 2012

TIEZ JE PEKNE DOMINKA,LAURA,ZUZANA

berry59
26. nov 2012

Ja chcem Lindu ale manžel s tym vôbec nesuhlasi neviem čo robiť :D

kikimon
26. nov 2012

ja mam nelinku🙂

veronika426
26. nov 2012

Ja mam doma Sandru, to je pekne meno stále a nedá sa ani mrzko povedať 😉 my ju volame Sandra, prip. Sandruška, Sandrička, Sandruš 😀

gabuska36
26. nov 2012

ahoj ja mam krasnu Alicu

dadala
26. nov 2012

Mne sa paci: Dominika, Viktoria, Tamara, Ema 😉

ita78
26. nov 2012

Ja mám Bronislavu a Michelle (Mišel),a mojej sestre sa teraz narodila Katka. 😉

julinkaz
26. nov 2012

aj my čakáme dievčatko a máme vybraté meno Ninka 🙂 neviem si predstaviť iné meno pre našu dcéru, ako je toto 🙂 aj manželovi sa páči a komu sa nepáči, nech sa dá vypchať 🙂 uvažovali sme ešte nad Nelkou 🙂 moje sestričky majú dievčatká Karina, Sabrina, Alexandra, Natália, Klaudia, švagrinky majú Alexandra, Vanesa, kmotra má Sofiu 🙂 už len rozhodnúť sa správne 🙂

marusjacika
26. nov 2012

My mame doma Violu, volame ju Violka, alebo Vivi 🙂 Chceli sme s manzelom dat meno, ktore je neobvykle, no napriek tomu je v nasom kalendari, a tak volba padla na Violu a nelutujeme 😉

minnie30
26. nov 2012

moja dcérka sa volá Patrícia naša Paťuš-Paťka , ale páči sa mi aj Paulínka a Adelka

simonecka145
27. dec 2012

Tamara, Zara, Nina, Marína, Amélia, Zoja 🙂

prasiatko30
27. dec 2012

Mercedes, Belen, Inmaculada, Amancia, America, Africa, India, Pilar, Begoňa, Reyes, Llanos, Nieves, Soledad, Almudena, Lourdes- a existuje este plno originalnych a neotrepanych:DDDDDDD

lenara
27. dec 2012

@marusjacika Viola sa aj mne veľmi páči, krásne meno. 🙂
Ja mám Jasmínku a pri druhom som uvažovala nad menom Viola, ale podaril sa chlapček. 😉

andiekens
27. dec 2012

emily 😀

dominika311
27. dec 2012

My máme doma Rebeku 🙂 Voláme ju Rebi,Rebuska,Rebonka,Beki... Ale tiež sa mi veľmi páči Zara,Zoja,Mia...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
nikusiak
27. dec 2012

my mame Cynthia.....cita sa s "S" kto by nevedel🙂)))))))aj to sa nam stava.volame ju Cynti,Cyntuska.

cayar
27. dec 2012

My mame Angelinu Timeu . Paci sa mi aj Linda, Sarah, Lilian , Grace, Ena, Lina...

aninka30
27. dec 2012

Marek 😀 😉

itwasajoke
27. dec 2012

heidi ;) -adela finsky 😉
bianka
lexus 🙂
celesta 🙂
danaila-daniela bulharsky 😉
dita
ida

MAREK 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nesa12
27. dec 2012

My máme Vanesku 🙂 nad inym menom som ani neuvazovala....od zaciatku som bola rozhodnuta iba pren 🙂

matusiatko
27. dec 2012

Emka, Simonka