Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
Gloria 🙂
Ahoj, my mame Leilinku vyberal muž zo synom a poviem ti že som rada lebo hned ako mi ju prvý krát doniesli som jej ináč ani povedať nevedela. Nedá sa povedať ani škaredo mi ju volame Leila, leili, leilinka, leiluška, leika a ked jeduje tak aj leilica 🙂 ja som tiež nevedela vybrať so slovenských, lebo na každe som volačo vedela škaredo povedať a to sa mi nepáčilo som rada že v dnešnej dobe možme vyberať aj z iných mien a dokonca je aj v niektorých kalendároch a možeš ju písať ako ty chceš bud Leila alebo Lejla ...
Hana 🙂
Sofia alebo Nela
megi sandra natasa podla mna 🙂
Eliška 🙂)alebo Aurelia 🙂)
My mame Julianku 🙂
TIEZ JE PEKNE DOMINKA,LAURA,ZUZANA
Ja chcem Lindu ale manžel s tym vôbec nesuhlasi neviem čo robiť :D
ja mam nelinku🙂
Ja mam doma Sandru, to je pekne meno stále a nedá sa ani mrzko povedať 😉 my ju volame Sandra, prip. Sandruška, Sandrička, Sandruš 😀
ahoj ja mam krasnu Alicu
Mne sa paci: Dominika, Viktoria, Tamara, Ema 😉
Ja mám Bronislavu a Michelle (Mišel),a mojej sestre sa teraz narodila Katka. 😉
aj my čakáme dievčatko a máme vybraté meno Ninka 🙂 neviem si predstaviť iné meno pre našu dcéru, ako je toto 🙂 aj manželovi sa páči a komu sa nepáči, nech sa dá vypchať 🙂 uvažovali sme ešte nad Nelkou 🙂 moje sestričky majú dievčatká Karina, Sabrina, Alexandra, Natália, Klaudia, švagrinky majú Alexandra, Vanesa, kmotra má Sofiu 🙂 už len rozhodnúť sa správne 🙂
My mame doma Violu, volame ju Violka, alebo Vivi 🙂 Chceli sme s manzelom dat meno, ktore je neobvykle, no napriek tomu je v nasom kalendari, a tak volba padla na Violu a nelutujeme 😉
moja dcérka sa volá Patrícia naša Paťuš-Paťka , ale páči sa mi aj Paulínka a Adelka
Tamara, Zara, Nina, Marína, Amélia, Zoja 🙂
Mercedes, Belen, Inmaculada, Amancia, America, Africa, India, Pilar, Begoňa, Reyes, Llanos, Nieves, Soledad, Almudena, Lourdes- a existuje este plno originalnych a neotrepanych:DDDDDDD
@marusjacika Viola sa aj mne veľmi páči, krásne meno. 🙂
Ja mám Jasmínku a pri druhom som uvažovala nad menom Viola, ale podaril sa chlapček. 😉
emily 😀
My máme doma Rebeku 🙂 Voláme ju Rebi,Rebuska,Rebonka,Beki... Ale tiež sa mi veľmi páči Zara,Zoja,Mia...
my mame Cynthia.....cita sa s "S" kto by nevedel🙂)))))))aj to sa nam stava.volame ju Cynti,Cyntuska.
My mame Angelinu Timeu . Paci sa mi aj Linda, Sarah, Lilian , Grace, Ena, Lina...
Marek 😀 😉
heidi ;) -adela finsky 😉
bianka
lexus 🙂
celesta 🙂
danaila-daniela bulharsky 😉
dita
ida
MAREK 😀 😀 😀 😀 😀 😀
My máme Vanesku 🙂 nad inym menom som ani neuvazovala....od zaciatku som bola rozhodnuta iba pren 🙂
Emka, Simonka

Ahoj, pred 8.rokmi, keď sa nám narodil syn, mali sme vybrané meno pre princeznú, mala byť Sophia, no bol Samko. Pred 4.rokmi sme boli znova v radostnom očakávaní a keďže sa mala narodiť malá princezná, chceli sme meno, ktoré je pekné, no nie veľmi používané, tak sme sa rozhodli pre Stellku. Voláme ju Stellinka, Steggy, ešte som zvažovala Alicu, no neviem si predstaviť, aby sa volala inak. 🙂 🙂 🙂