icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

mamkabeika
27. dec 2012

Ja som chcela dať meno Miriam 🙂 , ale čakáme chlapčeka 🙂

demeeri
27. dec 2012

Karolína

marioneta89
28. dec 2012

ja som chcela Nelku, ale nakoniec mam v brusku Damiána 🙂

machovalucka
28. dec 2012

my máme Barborku 🙂 voláme ju Babuška,Baruška a ked sa jej opýtame ako sa volá tak povie Baba 😀

bronia13
28. dec 2012

No my mame Emmusku a Alexandru volame ju Saska, Sasenka, Sasik,Sasul, Sasulik 😀 😎 a sem tam ale to maaaalo kedy Sasa to ale musi byt fakt zla!!!!!!!!!! 😉 😒 ale od malicka som chcela Heidy lebo som citala ako prvu knizku Heidy a to sa mi zapacilo veeelmi ale potom som po case na to nejak zabudla az nedavno som si spomenula 😝 ale mne sa aj paci Hannah (volaju to Hena s dlym e) pekne meno ale take nezvycajne tak sme ostali pri takych 😵 aj nasich aj zahranicnych 😉 no skratka ze sa to povie aj na SK aj v zahranici rovnako a mame svety pokoj... tu nemusim nikom vysvetlovat a slabikovat ich mena a na SK su tiez v kalendari....

zuzula2412
7. jan 2013

Ahojte, viete nám poradiť? Vymysleli sme si a veľmi sa nám páči dievčenské meno Vera, ale nie je ani v rozšírenom slov. kalendari...ako nám meno zapíšu na matrike? Viete niekto poradiť? Kedy by mala meniny? Dík.

macka9
8. jan 2013

Ahojte ja som dala môjmu malemu meno DEAN teraz uz je v rozšírenom kalendari ale pred 6 rokmi myslím ze nebol lebo sme si zistovali kdy ma menini , našla som toto na nete takže Vera sa používa - 24. Január Franz, Vera, Eberhard (Nemecko)
17. September Solvita Vaira Vairis Vera (Lotyšsko)
30. September Lubov, Nadezhda, Vera (Rusko)
8. December Virginia, Vera (Švédsko)

waness111
31. jan 2013

dobry den mam dceru vanesku a cakame babetko bude to dievcatko mam mesiac do porodu a stale nevieme meno poradte mi

ocko78
31. jan 2013

Lenka a Lukáško 🙂

janulka84
6. mar 2013

Vanesa Ema, Alica Jana, Veronika, Lívia, Leila, Mia...

zuzika86
5. jún 2013

Ahojte. Mne sa páči Laura a Sandra. neviem sa rozhodnúť.

monika2503
29. jún 2013

my cakame Elu......od puberty som si vymyslala mena pre svoje deticky,mala som par variant dlhe roky o ktorych som bola presvedcena ze ich budu nosit moji potomkovia ... ale ked prislo na krajanie chleba....nikdy som si nemyslela ze dam prave toto meno.... zalezi v podstate na priezvysku a k tomu partnerovemu je Ela perfektna,momentalne zijeme v zahranici takze ani tu to nebude cudzie 😵

sisqwa
29. jún 2013

Klára,Žofia

katkabac
29. jún 2013

my mame doma Katku,Karolinku a Alzbetku....ono je tazke vybrat to spravne meno a hlavne sa zhodnut s polovickou.Mne sa strasne paci Emilia(Emily),Sara(h),Hana(h),Miriam,

anda2
29. jún 2013

my sme chceli Vanesku, Sofiu, Simonu, Lindu, Lauru, Luciu, ale bude chlap

lenka142
29. jún 2013

chceli sme bud Barborku, Dominiku alebo Natalku.. nakoniec vyhrala Dominika 🙂, sestra ma Luciu

christtin
29. jún 2013

Kristínka 🙂

sonagolisova
29. jún 2013

Anna, Hana, Christina, Cristina, Valentina

anjelicek178
29. jún 2013

Mam 2 dievcatka nicol,karin
paci sa mi laura,nelka,carmen,caitlin,sherlin

lenkakrcahova
29. jún 2013

Mne sa páčia SLOVENSKÉ mená ako Lenka,Linda,Lívia 😉

bencobb
29. jún 2013

My ideme dať Karolínku, ak bude dievčatko 🙂

lusia222
29. jún 2013

Sašinka 🙂

whiterosses
29. jún 2013

my jednu doma už máme a volá sa Sofia, a ak náhodou máme vybraté dalšie mená ako napr. Emma, Zoe ..( ale asi skôr emma ) ešte sa mi páči Melania ( Melani ) Kirsten ale s takými menami by som nikam neobišla kedže môj by bol proti :D boše že tí chlapi musia do všetkého pindať :D

miriem
29. jún 2013

Treba zobrat kalendar do ruky a zacat listovat....

vajboch
29. jún 2013

Ja mam Michaelu volame ju Mimi 🙂 podla mna pekné meno, ktoré nikdy nevyjde z mody. ošiaľ mena Sofia - každé druhé dievšatko sa volá Sofinka...

katinka75
29. jún 2013

Lýdia, Lea, Lili, všetky na L 🙂

aksta
29. jún 2013

Emily 😉

janulienka83
29. jún 2013

mne sa pacia mena Bianka a Nina.

nika74
29. jún 2013

Ja mám Lianu a Karmen 😀 😀 😀

inkasofia
29. jún 2013

Aj ja mám doma Sofiu a vobec nelutujem aj ked je ich teraz naozaj dost. Ale hodí sa k malej a to meno sa mi pácilo uz dávno predtym ako sa narodila. Este sa mi páci Lilly Linda Lea Liliana Viktória Julia Juliana Anna. Nech sa hodí k priezvisku🙂