Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
Karolína
ja som chcela Nelku, ale nakoniec mam v brusku Damiána 🙂
my máme Barborku 🙂 voláme ju Babuška,Baruška a ked sa jej opýtame ako sa volá tak povie Baba 😀
No my mame Emmusku a Alexandru volame ju Saska, Sasenka, Sasik,Sasul, Sasulik 😀 😎 a sem tam ale to maaaalo kedy Sasa to ale musi byt fakt zla!!!!!!!!!! 😉 😒 ale od malicka som chcela Heidy lebo som citala ako prvu knizku Heidy a to sa mi zapacilo veeelmi ale potom som po case na to nejak zabudla az nedavno som si spomenula 😝 ale mne sa aj paci Hannah (volaju to Hena s dlym e) pekne meno ale take nezvycajne tak sme ostali pri takych 😵 aj nasich aj zahranicnych 😉 no skratka ze sa to povie aj na SK aj v zahranici rovnako a mame svety pokoj... tu nemusim nikom vysvetlovat a slabikovat ich mena a na SK su tiez v kalendari....
Ahojte, viete nám poradiť? Vymysleli sme si a veľmi sa nám páči dievčenské meno Vera, ale nie je ani v rozšírenom slov. kalendari...ako nám meno zapíšu na matrike? Viete niekto poradiť? Kedy by mala meniny? Dík.
Ahojte ja som dala môjmu malemu meno DEAN teraz uz je v rozšírenom kalendari ale pred 6 rokmi myslím ze nebol lebo sme si zistovali kdy ma menini , našla som toto na nete takže Vera sa používa - 24. Január Franz, Vera, Eberhard (Nemecko)
17. September Solvita Vaira Vairis Vera (Lotyšsko)
30. September Lubov, Nadezhda, Vera (Rusko)
8. December Virginia, Vera (Švédsko)
dobry den mam dceru vanesku a cakame babetko bude to dievcatko mam mesiac do porodu a stale nevieme meno poradte mi
Lenka a Lukáško 🙂
Vanesa Ema, Alica Jana, Veronika, Lívia, Leila, Mia...
Ahojte. Mne sa páči Laura a Sandra. neviem sa rozhodnúť.
my cakame Elu......od puberty som si vymyslala mena pre svoje deticky,mala som par variant dlhe roky o ktorych som bola presvedcena ze ich budu nosit moji potomkovia ... ale ked prislo na krajanie chleba....nikdy som si nemyslela ze dam prave toto meno.... zalezi v podstate na priezvysku a k tomu partnerovemu je Ela perfektna,momentalne zijeme v zahranici takze ani tu to nebude cudzie 😵
Klára,Žofia
my mame doma Katku,Karolinku a Alzbetku....ono je tazke vybrat to spravne meno a hlavne sa zhodnut s polovickou.Mne sa strasne paci Emilia(Emily),Sara(h),Hana(h),Miriam,
my sme chceli Vanesku, Sofiu, Simonu, Lindu, Lauru, Luciu, ale bude chlap
chceli sme bud Barborku, Dominiku alebo Natalku.. nakoniec vyhrala Dominika 🙂, sestra ma Luciu
Kristínka 🙂
Anna, Hana, Christina, Cristina, Valentina
Mam 2 dievcatka nicol,karin
paci sa mi laura,nelka,carmen,caitlin,sherlin
Mne sa páčia SLOVENSKÉ mená ako Lenka,Linda,Lívia 😉
My ideme dať Karolínku, ak bude dievčatko 🙂
Sašinka 🙂
my jednu doma už máme a volá sa Sofia, a ak náhodou máme vybraté dalšie mená ako napr. Emma, Zoe ..( ale asi skôr emma ) ešte sa mi páči Melania ( Melani ) Kirsten ale s takými menami by som nikam neobišla kedže môj by bol proti :D boše že tí chlapi musia do všetkého pindať :D
Treba zobrat kalendar do ruky a zacat listovat....
Ja mam Michaelu volame ju Mimi 🙂 podla mna pekné meno, ktoré nikdy nevyjde z mody. ošiaľ mena Sofia - každé druhé dievšatko sa volá Sofinka...
Lýdia, Lea, Lili, všetky na L 🙂
Emily 😉
mne sa pacia mena Bianka a Nina.
Ja mám Lianu a Karmen 😀 😀 😀
Aj ja mám doma Sofiu a vobec nelutujem aj ked je ich teraz naozaj dost. Ale hodí sa k malej a to meno sa mi pácilo uz dávno predtym ako sa narodila. Este sa mi páci Lilly Linda Lea Liliana Viktória Julia Juliana Anna. Nech sa hodí k priezvisku🙂

Ja som chcela dať meno Miriam 🙂 , ale čakáme chlapčeka 🙂