Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
zoe, mia, lara, zara, aurora mne sa najviac páčia tieto
No tak asi: ja som mala vybraté:
Melissa Sienna , Ale nakoniec mám dvoch chlapcov.
Takže pekné sú:
Melissa, Sienna, Patrice, Valentína, Michaele
Mne sa paci Debora, Rebeka, Noema
mne sa páči Alžbeta, Bianka, Izabela, Margaréta, Klaudia
My máme Sáru a Noemi 🙂
my mame doma Viktoriu...a paci sa mi este Vivien.Sára..Nina..Emma..Nella...ak by sa podaril chlapcek tak Adam.,Filip.,Erik
mi máme doma Sofiu a Alicu. Ale páčia sa mi aj Rút alebo Ráchel čo som aj chcela len to r čo sa deti ťažko učia alebo niektoré aj račkujú 😝
mne sa strasne zacali pacit mena Karolinka a Sarlotka 🙂
Evelyn, Estelle 🙂
Mne sa veľmi páči Greta. Ale manžel mi to zatrhol🙂)
My mame Chiara))) ale bojovali tieto:Melissa,Ela,Stela
Mne sa páči Eliška, Alžbeta, Hanah, Anna, Barbora,
Len nie Sofia a Olivia lebo to uz skoro kazde druhe dievca sa tak vola! 😝 😝
Nasa je Chiara Maria ;)
Vladka, Klára, Terezka, Juliana, Eliška, Natália, Liliana - Lili, Hanka
my budeme mať Karolínku 😉
Zoja, Lujza, Ema 🙂
mne sa paci napriklad meno Jessika 🙂
My sme dali meno Mia...volame ju mijka, miuska, mius.
prvej babulke sme dali meno Natalia, uz je teraz hrozne casto pouzivane, tak sme vybrali pre druhu babulku meno Kamilka, ktore znie dobre aj pre dospelu pani. A kazdopadne sme zvazovali i to, ci sa hodi k priezvisku.... 🙂
Naše dievčatá sa volajú Ninka a Lilianka a voláme ich NINI a LILI 😀
My keby sme mali dievca, tak by sa volala Arianna. Talianske meno a talianske priezvisko. Zo slov. sa mi paci Tamarka alebo Tanicka. Uz len cakat, ze sa zadari dievcatko 🙂
eliska, magdalenka, dorotka, adelka, margaretka, sonicka, alica, alzbetka, hanka, karolinka....joooj, velmi vela sa mi ich paci...aj samej by sa mi tazko vyberalo (:
Ja mám Elišku a Lenku.
neznasam vsetky sofie, zary, sarahy, ci jak to sklonuju...hnusne je to, ked sa povie lilly neviemaka s koncovkou ova este. dost trapas. akoby mali komplexy z maleho slovenska. fakt radsej tradicne meno, len nie ziadne tie zahranicne.
Hermenegilda - cudzie, nezvycajne a urcite bude jedina s takym menom v porodnic, na pieskovisku, v skolke, skolke
To si nevies vybrat meno pre dieta s manzelom, to musi o mene hlasovat MK. Ako sa potom vyhodnotia nominacie a co dostane vitaz ako odmenu 😉
my mame Vivien , volame ju Vivi, Vivka ,Vivuska a ak ma neposlucha Viviena 😀 😀 😀
mám Timeu .... a na cete je ďalšia baba 😀 páči sa mi Tea, Elin, Zoe, Zaira, Ella, Zara, Nellie, Leonie a tiež sa nevieme rozhodnúť ale ešte máme čas 😀 😀 😀 😀
Ja mám Lujzu 🙂

u nás Olívia 🙂