Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
No tak asi: ja som mala vybraté:
Melissa Sienna , Ale nakoniec mám dvoch chlapcov.
Takže pekné sú:
Melissa, Sienna, Patrice, Valentína, Michaele
my mame doma Viktoriu...a paci sa mi este Vivien.Sára..Nina..Emma..Nella...ak by sa podaril chlapcek tak Adam.,Filip.,Erik
mi máme doma Sofiu a Alicu. Ale páčia sa mi aj Rút alebo Ráchel čo som aj chcela len to r čo sa deti ťažko učia alebo niektoré aj račkujú 😝
prvej babulke sme dali meno Natalia, uz je teraz hrozne casto pouzivane, tak sme vybrali pre druhu babulku meno Kamilka, ktore znie dobre aj pre dospelu pani. A kazdopadne sme zvazovali i to, ci sa hodi k priezvisku.... 🙂
My keby sme mali dievca, tak by sa volala Arianna. Talianske meno a talianske priezvisko. Zo slov. sa mi paci Tamarka alebo Tanicka. Uz len cakat, ze sa zadari dievcatko 🙂
eliska, magdalenka, dorotka, adelka, margaretka, sonicka, alica, alzbetka, hanka, karolinka....joooj, velmi vela sa mi ich paci...aj samej by sa mi tazko vyberalo (:
neznasam vsetky sofie, zary, sarahy, ci jak to sklonuju...hnusne je to, ked sa povie lilly neviemaka s koncovkou ova este. dost trapas. akoby mali komplexy z maleho slovenska. fakt radsej tradicne meno, len nie ziadne tie zahranicne.
Hermenegilda - cudzie, nezvycajne a urcite bude jedina s takym menom v porodnic, na pieskovisku, v skolke, skolke
To si nevies vybrat meno pre dieta s manzelom, to musi o mene hlasovat MK. Ako sa potom vyhodnotia nominacie a co dostane vitaz ako odmenu 😉
my mame Vivien , volame ju Vivi, Vivka ,Vivuska a ak ma neposlucha Viviena 😀 😀 😀
mám Timeu .... a na cete je ďalšia baba 😀 páči sa mi Tea, Elin, Zoe, Zaira, Ella, Zara, Nellie, Leonie a tiež sa nevieme rozhodnúť ale ešte máme čas 😀 😀 😀 😀

u nás Olívia 🙂