Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
My máme staršiu Ninku, teraz čakáme druhé dievčatko a vybrali sme meno Lucka, páči sa mi aj Miška ale tie máme v rodine už tri , takže smola
Kristína, Karin, Barbora, Michaela, Hana, Paulína, Adela, Aneta, Kamila, Beáta, Andrea
z týchto budem raz vyberať ja
My máme doma Sabrinku, mne sa to meno sprvu nepáčilo, tak som dala dve mená,Sabrina-Emma, ale všetci jej hovorím Sabri, ešte sme nestretli menovkyňu tu na Slovensku, ešte tak Sabinku.
ja cakam Elisku ale rozhodovala som sa este nad Karolinkou ale skratka od Eli je omnoho krajsia ;)
my máme prvú Táliu a druhú Lilien 😵
Dänika, Danika. Vsetky priezviska -a aj -ova posobia normalne, aj napriek cudziemu povodu mena
Ahoj, my máme doma Annu, Martu a Danielu. 😉 Pavlíkové. Tieto mená sa mi páčia aj v tejto podobe, dievčence však voláme aj Anika, Maťka a Danka, tak myslím, že v puberte nebude problém, že by mali pocit, že majú archaické mená. 🙂 Skôr sa stretávam s priaznivou reakciou okolia.... 😵 😵 😵
Mne osobne sa páči aj Adélka, Lýdia, Zuzana a Katka. Zuzka ani Katka mi v šak u manžela neprešli. Ale nevadí, dokázali sme sa dohodnúť a to je dobre. 😀
Je milé sledovať v škôlke a škole, ako pani učiteľky, tety upratovačky či kuchárky sú práve kvôli menám ústretové našim dievčatám. 😀 😀 😀
My mame Celine Marie (zijeme v zahranici) a paci sa nam aj Loriana Ella , Laureen , Cathalea ... vsetko zahranicne a sedia nam k priezvisku 😉
my po troch chlapcoch budeme mať dievčatko a neviem sa rozhodnuť medzi Chloe a Noemi a za chvylu mam termin 😀 😀 😀
Ja ked budem mat raz dcerenku bude sa volat Leóni.
aj ja som skor za take obycajnejsie ako Lenka, Hanka, Danka, Zuzka, dokonca aj Vierka sa nam paci, ale kedze druhy bude zas chlapec tak mame skor problem s chlapcenskym, dievcenske meno sa lahsie vybera si myslim 🙂
🙂 Zoe
Lara,Zoe,Elizabeth 😉
čudujem sa, že tu nebola vôbec spomenutá Chantal 🙂
Samá Nela, Nina, Simona, Sofia a Laura...
ja tiež neviem aké Slovenské meno Emília - dá sa volať ako Milka, Mia, Lia, emka)
potom rozmýšľame nad Monikou
a ešte prichádza do úvahy Martina
My mame Ester 🙂
Paci sa mi este Miriam a Gretka
my máme Melániu 🙂
my máme doma Patríciu 🙂
my čakáme Sarah, a ďalšia bude ak bude dievčatko Rebeka 🙂
my chceme natalku uvidime či nezmenim 🙂
Doma máme Alžbetku a Lianku a zvažovali sme: Anita, Tamara 🙂
mne sa paci Zina
Ivana 🙂
Alžbetka, Hanka 🙂 🙂 🙂
Karolina
My čakáme Alexiu, ale uvažovali sme nad Karolínkou, Edinou a Noemi. Mojej mamine sa páči Lukrécia, sestre Júlia. 🙂
Mia, Lea, Zoe, Zara, Natália
ja mám dcerku Sabínku (pôvodne mala byť Kristína)...syn je Martin....manžel má z 1.manželstva 3 dcery Lenku,Hanku a Janku...pre spoločné dieťaťko máme zatiaľ vybrané Simonka,Miško,Jakubko možno Alexandra.
Baby a co hovorite na meno Amélia?
mne sa strasne nepacia Sara, sofia, ema, rebeka, vivien...mi rpide zvlastne take mena davat ku slovenskemu priezvisku proste znie mi to smiesne a tiez ta frekvencia tychto mien je pre man odpudzujuca....ale vec vkusu asi... ...ale co tu pisali baby tak amalka, sabinka, dorotka, su slvoenske mena a predsa menej tradicne a hlavne originalne a to sa mi paci ..ze napr v skole , skolke v triede bude jedna ....a ked s apovie dorotka tak sa bude vediet ze ide o tu moju a nie o jednu zo styroch ......sama dcerku nemam a enviem ake meno by som vybrala ;)) a tiez pri mojich chalanoch som chcela urobit radist manzelovi ...byt po mojom volaju sa inak , ale nevadi hlavne ze sme vsetci stastni ;
a zdravi ;D ;D ;D

Jozefína