icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

hencidlo
4. jan 2014

Timea, Emily, Rebeka, Alexandra ....

dilino
4. jan 2014

my mame doma tiež Alicku ale mali sme aj mena Zina,Zoja, Perla ale ja som otvorila kalendar a povedala som že sa bude volať Alica a bolo aj Viola je pekne ja mam nj kamošku Violu a je to super ženska davaju aj takrto mena ale každy rodičia sa musia zhodnuť sami. 😀

tulipan25
4. jan 2014

Ema, Karolínka, Hanka 🙂

slavka1307
4. jan 2014

Agáta

lindacabanova
4. jan 2014

My mame chlapca Alexa a teraz cakame Lujzu Elizabeth

keram3053
4. jan 2014

ja by som si na tvojom mieste zobral kalendar a vypisal vsetky mena ktore sa ti pacia. A potom vyclenil z toho ktore sa pacia aj tebe aj muzovi, atd az ti ostane 1,2,3 a znich sa mozno uz pre nejake lahko rozhodnes.My sme to tak urobili.

jadinka
4. jan 2014

Jasmína 🙂

hanka_xy
4. jan 2014

My máme Petronelku 🙂 neviem prečo, ale vždy sa mi to meno páčilo...

zuzka_puska
4. jan 2014

Nam sa pacila Karolinka...alebo Michaela, Andrea. Nakoniec mame Nelu 🙂

jaroska
4. jan 2014

My máme Zoe-to som sa rozhodla dávno predtým,než som ostala tehotná 😀 Teraz sa mi páči aj Molli,Nela.

hviezdicka111
4. jan 2014

No myslim, ze pytat radu od inych mamin je zbytocne... to, ake das meno, zavisi kusok aj od priezviska, aby to meno v suvislosti s priezviskom nevyznelo nejak zvlastne, pripadne az smiesne 🙂 my sme to robili tak, ako mas aj kusok vyssie napisane...zobrat kalendar, vypisat spolocne s manzelom/priatelom mena, ktore sa obom pacia...potom vybrat z toho tie naj...dat to meno k priezvisku a uvidis, ktora kombinacia sa vam bude pozdavat najlepsie...
My mame napr. Lujzu...vyberali sme podla toho, ze sme nechceli meno, ktore ma kazde druhe dievca a samozrejme sme sa to snazili zladit s priezviskom....
Tak drzim palce pri vybere 🙂

majca1581
4. jan 2014

Rebeka :D

11vlasta11
4. jan 2014

a co vlasticka??

mylittleone
4. jan 2014

my máme polročnú Adelku a každý nám meno chváli 🙂

kika050
4. jan 2014

My máme Adelku a Karin. A ak by sme mali dievčatko tak uvažujem o Zoe, a strašne sa mi páči meno Izabela,že by bola Bella ale to neprešlo:-/

m_ij_ka
4. jan 2014

ja mám doma Zoe a Miu, ešte sa mi páči Noémi, Aurora, Lara, Zara, Zoá, Agatha

nuficka
4. jan 2014

Emma, Nina, Nella - tie zdvojene pismena v menach ich podla mna tak ozvlastnia. A este som nedávno nasla Myla (citaj Maila) - meno Federerovej dcéry, ale to si nie som istá, či sa u nás dá zapísať do matriky...

ivetkabab
4. jan 2014

My cakame teraz dievcatko NADINE (Nadin) a chlapceka mame Nathana (Natan)

jankaba1
4. jan 2014

Ahoj, my sme dali meno Karin, zamenili sme ho na Karina- co je v podstate to iste. Obdivujem maminy co davaju mena ako:
Zoe, Zara, Bella- kedy maju vobec meniny??., ved mame tolko peknych mien. Mne osobne sa paci Helenka-Hela, Lenka, Tamara, Michaela, Tatiana, Vanda

plavko
4. jan 2014

Nam manzel vymyslel Bibianku 🙂 tak uvidime.. nechceme meno ktore ma kazdy. Minule som mala taku skusenost, ze mamicka v obchode zavolala meno a otocili sa 3 deti 😀

bombaa
4. jan 2014

Kazde meno je pekne ked sa pekne povie,ale myslim si,ze nieje nad klasicke mena.My mame Michaelu a Nataliu.🙂

nicole89
4. jan 2014

Čakáme chlapčeka, ale pre dievčatko sme tiež mali vybraté, obom sa nám veľmi páči Chloé...žijeme v Belgicku a dieťaťko bude mať francúzske priezvisko po ockovi, takže preto také meno (to pre rýpalky) 😀 Ale zo slovenských mien som už od strednej školy túžila mať malú Amálku. Volala by som ju skrátene Mia a v dospelosti Amélia (alebo aj Amália) je krásne meno...také vznešené, neotrepané a pritom slovanské. 🙂

baruskas
4. jan 2014

Eliška je pekné meno...doma máme jednu velkú slečnu Elišku

sakura
4. jan 2014

My mame doma Ellu a Laru 🙂

mykaellle
4. jan 2014

my máme Grétku. A páči sa mi Miška, po mne, ale to mi neprešlo..

mimake
4. jan 2014

Moje top boli Zuzanka, Anna, ale manzel nechcel ani pocut tak sme sa rozhodli ze pre chlapca vyberiem ja a pre dievca on a nakoniec mame Stellu. S priezviskom tom sedi super a kedze Stella znamena hviezda tak si tu svoju stastnu hviezdicku nosi stale pri sebe 😉 Ale musim priznat ze strasne tazko sa mi zvykalo na toto meno, kedze som ho dovtedy pocula len zopar krat

michelle35
4. jan 2014

Mne sa páči Miška a Melánia 🙂) Tieto sú u mňa top 🙂

dadulkadanulka
4. jan 2014

ja mam Danielku a tiez si neviem predstavit,ze by sa volala inak 🙂 a teraz cakam druhe dievcatko a jednohlasne sme schvalili MIU 🙂

kattulienka
4. jan 2014

Mi ak budeme mat dievcatko urcite bude Kristinka. Mne sa paci aj Lejla ale drahy nechce ani pocut 🙂

dankariska
4. jan 2014

Elena (Ela,Elka) 🙂