Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
Jűlia
Tamara ❤ (Tamara, Tamarka, Taminka, Tami, Tamika, Tamka, Tamuška...)
Sabínka, Sonička, Sofinka, Rebeka, Zarka... 🙂
Tak pozeram, ze ja som dala poriadne "netradicne meno" 🙂 Mame Rachelku a ak bude nas treti pokladik dievcatko, tak zvazujem Noemi, Ester, Anetku alebo Sabinku.
My mame Dominiku a druha bude Jasmin Maria 🙂
Mne sa paci vela krasnych mien pre dievcatko uz sa len rozhodnut pre nejake z nich 🙂 🙂 😉 napr.Laura,Sara,Sabina,Karina a sestra ma teraz mesacnu Carlu 😝
🙂 mne sa paci Ema a Karolina..
hana
Olívia, Vaneska, Dáška, Ninka
Simona, Sabina, Viktoria, Olivia 😉
Ja mam dcerku Chanelle Jasmine 🙂
Eliška
Zara Zoe Vivien Melisa.. Aj ked je ten prispevok stary prispejem preco nie?😁😀
@kristinaaa Aj mne sa velmi paci meno amira ale neviem ci by mi to zapisali na matrike 😕
@erika1520
Ahoj, u nás susedkyna malá sa volá Amira a narodila sa v Komárne 😊
ja som chcela pre dievcatko meno Markétka, ale mam chlapca 🙂 tak mozno sa aj tebe toto meno zapaci 🙂
Sofia,Tamara,Ela,Alana .
Sama som Kornelia a je super mat ine meno ako 5 dalsich v triede...
Ruth vedie u mna ak to bude dievcatko ak chlapcek tak Lucián , doma mame uz chlapceka Cyrila
Mne sa paci Melory
Eliška,Alžbetka,Veronika a Helen.
@kristinaaa To ma velmi tesi aspon viem ze to meno existuje na Sk .. Dakujem 😍
@kristinaaa Ta susedka nema nahodou dvojicky Taru a Amiru? 😉
Vidím, že to už nie sú odpovede na pôvodnú otázku, ale vlastne zoznam. tak prikladám aj ja. my máme Amálku a z takých zvláštnejších dievčenských mien v našej blízkosti - Melody.
A ďalšia naša by bola Eliška, ale máme dvoch chlapčekov krásnych 🙂
Loriána, Olívia, Karolínka,Zoja,
My máme Nelku, ale strašne sa mi teraz páči Noemi 🙂
Mne sa velmi páčia mená- Emily,Sandra a Sára . 😊
Baby,paci sa vam meno Kvetoslava-Kvetka?
@cuculiatko88 Mne sa paci krasne meno 😉
@cuculiatko88 také zaujímavé meno to je
Hana, Zoja, Zoe, Laura, Noemi, Melory, Olivia, Nadin ?

Mne sa pacia mena pri kt.sa da pouzit zdrobnelina... Niekedy pocujem take skomoleniny...napr. Saruska, Sarinka, Emuska, Eluska, Rebekuska...a pod. Mne sa tieto mena pacia ako zakladne, ale dietatku casto hovoris zdrobneninou...
U mna fici Hana, Zuzana, Michaela, Lenka, Terezia
@iniga77. Mam znamych a ty maju mena deti Michal a Michaela... miska a misko 😀
@loulou02811 ak by ste zili v zahranici kde sa nezdrobnuje tak je to krasne meno...lenze uz to pocujem Avuska... 😒