Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
My sme sa rozhodli pre Hanu - jednoduché a existuje vo všetkých jazykoch takže vlastne medzinárodné.... 🙂 Pred 7 rokmi ked sa narodil syn som chcela Ninu ale teraz ked je to meno viac než frekventované sme sa rozhosli pre Hanku - v porodnici na sále ked som nadiktovala meno - tak reakcie že "no konečne" nejaké pekné jednoduché ........ Ale mne sa páči aj Anne-Marie teraz vraj frčí aj Melánia "Melanie"
my mame Elišku 🙂 a chceli vy sme este Julianku
My máme Margarétku 😵
My mame Vanesku 😵
Jmena spoluzacek a znamych mych deti...
jen bych k tomu rada podotkla: kazde z techto jmen ma i "odpovidajici" prijmeni 😉
Perla , Elisa, Bianca, Mia, Rebecca, Annalisa, MariaStella, Liliana, Viviana, Susanna, Nina, Jasmin, Claudia, Margherita, Federica, Fabiola, Renàta, Michaela, Mia, Joy, Azzurra, Celeste, Alba, Chiara, Jole, Luciana, Carola, Carolina, Simonetta, Erica, Ilaria, Lara, Marika, Maddalena, Luisa, Luna, Katia-Katya, Monica, Alessandra, Giorgia, Giulia, Pina, Corra, Lena, Marilena,
ja som tiez za to, troska sa drzat na uzde pokial zijes na sk, lebo co pride tebe cool o par rokov moze dieta celkom potrapit🙂lebo vela mamiciek da Hannah, Elisabeth, na sk to posobi zvlastne a nikdy jej tu nik nenapise spravne meno...my davame Paulinku
my mame Barborku a Terezu -Barborka to sa pačilo strašne mne a Tereza zase manželovi, ešte sa mi pači aj Maria ale nech ju tak aj volaju nie majka, marika a pod...
Moja dcérka sa volá Tara. Ale páči sa mi aj Vikinka, Anetka prípadne Paulínka. Pôvodne sme chceli Nelu, ale tak sa volala polovica pôrodnice🙂 Ja som ležala za pobyt s dvoma mamičkami a obe mali Nelu🙂
Ja uz davno snivam o mene Hana a Adelka 🙂 A veru,aj mne sa uz zacina pacit meno Anna...Ale ziadna Anicka,Anca,pekne len Anna
Ahojky, my máme doma Lilianu 😉 a aj tu tak voláme celým menom. Sem tam Lili, alebo Liluša. 😎
my mame Ninku ale ja som chcela Annu alebo Anetku alebo Adelku .. nieco na A, ale nepreslo mi to doma { ja som anna 5 ta v poradi.. } tak som si mohla aspon dat ninku , vzdy sa mi to meno pacilo .. jednoduche, pekne, dobre sa ho naucia aj malinke deti , ak by nejakym zazrakom bolo druhe { o com veelmi pochybujem } tak si mozno nieco na A presadim. heheheh
Olivia, Teresa, Isabell, Anabell, Karolína, Zoja, Leonie,Ellisa...
mozno neviete ale slovenskych mien je straaasne vela najdete ich na
http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku
ja mam dvojicky a dievcatko je Zita, slovenske ale pritom neobvykle 😉
Mi mame Timejku,ale pekne je aj Tamarka a Zara 🙂
mne sa páči leonie alebo juliana, aj berenika je pekne meno
ahoj my mame Nikol ale sa nam pacila aj Nela,a Natalia a muzovi strasne Lucia a Tamarka
Nina
ahoj ja mam doma Nelku a paci sa mi este Elisa, Amy, Elin
meno pre dieta si musite vybrat sama. aby sa vam hodilo aj k priezvisku, aby nebolo hanlive, aby sa z neho nedali urobit skarede, hanlive nadavky a hlavne, co sa paci vam. a mne sa paci, ked surodenci maju nema, co k sebe pasuju, lebo napr Jozko a Eufrozina je hrozna kombinacia. ked slovenske, tak slovenske, ked ruzke, tak ruske a pod.
mi mame kamilku. 🙂
My mame Melánku ... a druhé by sme chceli : Terazka, Kristínka, Michaela alebo Amálku
máme Bianku a Timeu, a chcela som aby sa druhá volala Ria, ale to mi doma neprešlo... 😅
Ahoj ... moj nazor .. k dlhym priezviskam kratke meno, ku kratkym priezviskam meno dlhe .... lepsie potom vsetko "ukaze" 😀 😀 😀 a moje oblubene mena su: Tamara, Mia, Nina, Cloe, Amanda 😀 😀 😀
My mame Karin a Ester
my máme susedku a volá sa Jessica, strasne sa mi to meno páči 🙂
Ja som Paulína aj dcérke som to meno dala, aj keď som ho neznášala ako decko, lebo sa tak nik iný v mojom okolí nevolal. Ale už sa mi páči, dúfam, že mi nebude nadávať 😀 A staršia je Henika, Henrieta. A keby náš Rišuldo bol dievčatko, tak je Miriam 😎
použite kalendár, aspoň sa nebudete nudiť a písať sem takéto otázky 😎 veď predsa každá žena má dané byť matkou..a už ako pubertáčky sme si vyberali mená pre svoje deti., veď to predsa musíte cítiť 🙂
naš tatko rozhodol,že budeme mat Klaudinku 🙂

my mame Ivanku a tužim po Katarinke ale to bude niekedy už len vnučka 😉