Poradíte mi mená pre detičky
Baby už som pridala príspevok že PORADÍTE MI MENO PRE DIEVČATKO ale zistili mi že čakám trojčatá a to dve dievčatá a jedného chlapca už máme tri deti a volajú sa Stelka,Deniska,Danielko 👶👶👶
Už vopred ďakujem
@karolina38 fu, to nie je vtip? 6 detí v dnešnej dobe? Tak to myslím, ten výber mien, je asi ten najmenší problém.
Ahoj mne sa páči meno deniska
@veronika0090 sama sebe odpovedáš s druhým nickom? Bože, si trápna
@sasa1310
No tak ale ja neodpovedam sama sebe.
Ja ani neviem kto je karolina38
Mna by len zaujimalo, co za lekara si az v 35tt vsimne, ze zena caka miesto jedneho babatka rovno tri, a za dalsie, neviem, ci sa vobec trojicky nechavaju v brusku tak dlho. Uz pri jednovajecnych dvojickach byva problem s donosenim aspon do 36tt.
@bubinko1506 ani mne to nejde do hlavy, ved to musel vidiet uz skor, to kde sme, to ak keby vysetroval nejaky, co nema o tom paru ☹
@ludmilik13 skor si myslim, ze je to cele vymyslene toto. Uz dvojicky by si musel vsimnut najneskor pri morfologickom ultrazvuku (pokial teda nie je slepy a nezbadal, ze je tam viac noh a ruk)
@bubinko1506 jasné, že je to vymyslené. Neexistuje, že by si nikto nevšimol, že čaká trojicky.
@cammille
@beky1813
@sasa1310 presne a hlavne zistí že zrazu sú trojčatá ?
Mne sa marí že tu s iným nickom bola tiež nejaká téma na mená pre trojičky......a ja mám kamošku ktorá má trojičky a od 25 týždňa bola v nemocnici na sledovanie a narodili sa skôr, lebo je to risk a iné ako mať v brušku jedno dieťa.....
@lulu89 presne, sestrina byvala spoluziacka ma trojicky, zistili to asi v 16tt, dovtedy boli v tom, ze budu len dvojicky a rodila v 32tt
@bubinko1506
@lulu89 ved presne, aj moja svagrina ma trojicky a od 30tt bola hospitalizovana na pozorovanie a uz v 31-32tt porodila...
Baby sorry zle som napisala termín pôrodu ja ho mám 1.5.2018 tak si nemislite že som 13 ročná baba len si neviem vybrať meno a my máme dosť penazí aby sme uživili 6 detí
@karolina38 jasne, ako sa da pomylit termin porodu?
@karolina38 mozno odveci otazka, ale prirodzene ste spoldili trojčata? 🙂))

V poslednom case je tu nejako vela tychto novych profilov nie?