icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejka3
6. júl 2011

Tak ja sa zatiaľ lúčim, musím uložiť potomstvo a potom ešte nakuknem 😀

humba
6. júl 2011

@ejka3 no a ver mi ze to tak doslova je, ja sa od neho drzim co najdalej, my si vsetko riesime na SK ked sme doma. rodit asi tu, lebo to bude v zime teda tu bude este sneh tak by sa zle cestovalo na sk. muzovi maju vyberat platinucku po operacii zlomenej nohy tak nam to vychadza tak ze sa mozno stretneme na operacnych salach 😉

dadak
6. júl 2011

@humba ty kokso, gratulujeeeeeeeeeem....tesim sa s tebou...parada...pomohlo mysliet na teba...hehe
@mimi024 ahoooooooooooj jasne, sak my sme tu vsetky take mile dobre a prijmame kazdeho kto ma rad nas...hihi...takze vitaj
@jancamad jani tak ja som ani ducha nemala pred mrchou, az 4 den, duch a kazdy den to stupnovalo, a prsia tiez ma az tak neboleli, iba na dotyk....takze verim, ze sa pridas kk nam...jupiiiiiiiiii

mimi024
6. júl 2011

@dadak
tak to je super.... baby vás kedy objednaj lekár na prvý utrazvuk? V ktorý týždeň?

kajuska09
6. júl 2011

@humba jasne, tak nech je vsetko v poriadku 🙂 a verim ze zdravotnictvo je v Norsku na dobrej urovni, ved platite aj pekne vysoke dane kazdy mesiac 🙂

akinorev87
6. júl 2011

@ask
@dadak
@sasena033
Dievčatá.....už sa potichučky teším, trochu hlasnejšie ako dovtedy,ale.......no začnem: Dr mi potvrdil tehu, je tam 14x7mm vačok, terčík plodu 1mm, žltkový váčik 2mm! ale zatiaľ bez akcie 😒 dalšia kontrola 18.6. takže, dal potvrdenie do práce, a povedala som, že idem k obvodnej, aby mi dala PNku dovtedy!!! takže tak......ale som štastná, že je na dobrom mieste, ako má byť, len treba počkať 😅

innka09
6. júl 2011

Ahojte dievcata, aj ja by som sa k vam chcela pridat...zatial sa len potichucky tesim, este to nemam potvrdene od doktora... 🙂 ale ak to vyjde, budem sa veeeelmi tesit 🙂

usacek79
6. júl 2011

@mimi024 vitaj mimi, no ty budes mat podla vsetkeho termin niekedy koncom marca 🙂 kedy si mala prvy den poslednej menstruacie? ja som uz teraz v 6 tyzdni a teda 4.augusta uz budem v desiatom 🙂 uz sa neviem dockat 😉 ja idem nabuduci tyzden 15.7 prvy krat na gyndu (to budem 7tyzden) a rovno aj sono si dam urobit, lebo zhruba ad 6-7 tyzdna uz fazulku vidno 😉

a baby, ako vam je?
mne je teda miestami velmi biedne, uplne bez energie, ako pri chripke 😀
mam tiez vytok, taky biely kremovej konzistencie, ale ked veeeelmi tlacim (na velkej napr) tak aj taky ruzovy vytlacim. Ale je to vraj uuuplne v norme, dokonca aj slaba menstruacia by bolo este v norme 🙂
no a ako ma bolia melony, koniec 😀
a tiez mam stale take slabucke tlaky v brusku, akoby predmenstruacne, to je ale tiez tak, ako ma byt 🙂

stale si to inak celkom neuvedomujem, akoby som nemohla uverit.. Totiz pri mojich problemoch s vajecnikom, milion krat opakovanym zapalom mechura atd, a v neposlednom rade veku, som ani v najtajnejsich snoch neverila, ze to dame na prvy pokus!! 😵 zaaaazrak!

ask
6. júl 2011

@humba Pani, tak to je bomba, strsne drzim palce aby to vyslo 😵

ask
6. júl 2011

@mimi024 zda sa ze urcite ano, tak srdecne vitaj 🙂

sasena033
6. júl 2011

@akinorev87 moja gratulujem..no mne nic nehovoril o zltom vaciku len z evacok mal 5,8 mmm v 4-5tt ale super na srdiecko est eskoro to az 7tt..tesim sa s tebou kontrolu mas 18,7 vsak?? na moje narodky 🙂

ask
6. júl 2011

@akinorev87 fiiiiha, to je kopec informacii, tak bufam ze aj tie po dalsej kontrole budu pozitivne, gratulujem 🙂 🙂 🙂

ask
6. júl 2011

@innka09 tesime sa ze sa zacinas tesit 🙂 🙂 🙂

ask
6. júl 2011

@usacek79 ja som nastastie aj doteraz tehotenstva prezivala ako najkrajsie obdobia bez nepohodlnych priznakov, bez vracania ci opuchania..... Tak len dufam ze aj toto tretie bude u mna na navsteve take mile 😉 Ale fakt strasne sa tesim na kopanie 😀

sundance
6. júl 2011

ahojte,

ja idem zajtra k lekárovi, som veľmi zvedavá...strašne by som bola rada, keby sme počuli srdiečko...

ask
6. júl 2011

@sundance aj ja som objednana na 13.30 ....porovname vysledky? 😉

ejka3
6. júl 2011

Ajajáj a kto počká na mňa? Ide niekto k doktorovi aj v pondelok??? 🙄

sundance
6. júl 2011

no ja som na 11:15, môžme potom porovnať, aj ti povedal lekár čo a ako? ja vôbec neviem čo sa bude diať a či je šanca počuť srdiečko😀

neviete kedy sa má oznamiť zamestnavateľovi, že ste tehotná?

ejka3
6. júl 2011

@sundance Ja som obidve oznámila až keď to začalo byť na mne naozaj vidno 🙂 Moc skoro som nechcela ( čo ak sa náhodou niečo stane ) a príliš neskoro tiež nie. Považovala som za nevhodné, že sa to riaditeľ dozvie napr. od kolegýň 😉 Asi treba vystihnúť ten správny čas 🙂

sundance
6. júl 2011

@ejka3 no prave toho sa nebojím, my to ešte nikomu nehovoríme, ja som ešte týžden v robotke, potom dva tyzdne volno, a na konci augusta by som to oznamila,..no ale ked to bude namne vidieť tak treba skorej 😖

inak už si absolvovala prvu prehliadku? baby čo sa tam deje 🙂

ejka3
6. júl 2011

@ask A aké máš vlastne detičky? Spomínala si myslím chlapca a dievča??? Ja som našťastie tiež ani raz nezvracala... len som bola napr. moc ľútostivá. Plakala som vždy a všade 😀 A naozaj mi stačilo keď sa na mňa niekto škaredo pozrie a ja už slzy ako hrachy 🙂
A kopkanie bábätka- nezabudnuteľný pocit 😵

ejka3
6. júl 2011

@sundance
Tak to určite až po 1. trimestri! A treba ešte pozerať aj na to, čo vlastne robíš... kto pôjde na tvoje miesto, či vyhlásia konkurz na nového alebo niekto z firmy a či budeš ešte aj zaúčať 😉
Mňa čaká 1.. prehliadka až v pondelok. Ak si dobre pamätám, tak mi zobral krv, sono bolo odspodu a pozrel či je všetko na svojom mieste 🙂 Spýtal sa na problémy a to je asi všetko 🙂

kajuska09
6. júl 2011

@sundance urcite to neoznamuj zamestnavatelovi ze si tehotna pred 12.tt, ja som to tak spravila v 10.tt a o dva tyzdne na to som potratila...Radsej nos take volnejsie veci. Aj ked cokolvek sa moze stat aj neskor, ale prvy trimester je najrizikovejsi...

sundance
6. júl 2011

@ejka3 no ved vychádza mi skončenie 1trisemestra na 29.8. , takže som to tak mala aj napláne, skorej určite nie, lebo človek nikdy nevie.....

ask
6. júl 2011

@ejka3 ferko ma uz 13 a Valentinka 11.Prve som cakala v skoro 23och rokoch a vzdy som si hovorila ze posledne mi staci ako mojej mame v 38. Ale ze sa to splni doslova 🙂 Sice mamina ich stihla 5 a ja "len" 3 ale aj za tie panboh zaplat. Jaj, ved vlastne este len dve, ale ja uz s nim ratam ako s hotovym, aj ked mam este dlhu cestu pred sebou 🙂 🙂 🙂

ask
6. júl 2011

@sundance ja vlastne idem len na preventivne sono co mam raz rocne a takto to vyslo 😉 Pred mesiacom som bola u dr zrusit antikoncepciu a aj ked mi vtedy hovorila aj o pripadoch ze otehotneli hned, neverila som jej. A predsa 🙂 ta sa bude smiat 😀

humba
6. júl 2011

baby kliknite sem na tento prispevok ze paci sa mi to, ktore to sme vlastne tehotne, nech si to spocitame a mame prehlad 🙂

ejka3
6. júl 2011

@ask Ja tiež beriem toho malého chrobáka ako keby už bol medzi nami 🙂 Strašne sa tešíííííím. Tak to už máš aj pubertu za sebou. Barborka bude mať ešte len 9, ale už má teda také maniére že len kukám a nestačím sa diviť 😲

ask
6. júl 2011

@ejka3 ten uchan zacal s pubertou uz v brusku a este sa nechysta s nou skoncit 😀 Je to radioaktivne dieta, lebo hyperaktivita je slaby pojem, ale dcerku mam pravy opak tak sa to vyvazuje. 🙂 A tesim sa ze az blbnem: uz som si nakupila zimne tehotenske veci tu na bazare a novorodenecku supravu, ale len jednu. 🙂 Viem ze po sestrach sa mi vrati kopa veci.

ejka3
6. júl 2011

@ask Jajáj, deti dajú zabrať 😀 Tak to si ma potešila!!!! Ja som myslela, že len mne haraší, keď kukám po kočiarikoch, postieľkach 😀 Po Sabínke sme mali také chvíľkové obdobie, že 2 deti stačia. Tak som všetko popredala 😒
A potom som zas začala snívať o bábätku... Tak ma čaká nákup zhruba na celý prvý rok!!!! Hurááááá! To najmenšie, najkrajšie, najmilšie oblečko 🙂 🙂
Ale ak to bude chlapček, v nákupoch budem pokračovať ďalej. Pre chlapčeka nemám po dcérkach nič.