icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

alaniska
27. júl 2011

baby dakujem krasne,kukla som tabulku a mate uz vela srdiecok a dokonca pohlavie,mrzi ma ze uz k vam nepatrim,snad sa nam coskoro podari mimi,musime verit.Drzte sa

micikatka
27. júl 2011

@alaniska moja zlata neboj sa podari sa to, teraz si trosku oddychnes, nazbieras sily aby si bola poriadne pripravena na babatko. drzim palceky

barbyes
27. júl 2011

baby idem Vám urobiť chute 😎 práve maškrtím vanilkovú zmrzlinku s orieškami, do toho som šupla čerstvé maliny a černice na vrchu so šľahačkou a ešte posypané čokoládovými hovienkami 😀 😀 😀 tak čo? už Vám tečú sliny? 😀

barbyes
27. júl 2011

@alaniska a čo sa stalo? 😕 mooc ma mrzí, že si o bábätko prišla 😢 a zároveň Ti moc držím pršteky aby Ti to nabudúce vyšlo a dočkala sa svojho vytúženého bábätka 😉 je mi to naozaj veľmi ľúto, drž sa

kajuska09
27. júl 2011

@micikatka dnes by som mala byt 6tt+6 🙂

miumia
autor
27. júl 2011

@alaniska velmi ma to mrzi :(( suhlasim s nazorom ze lepsie teraz a takto ako neskor a bolestnejsie tak sa daj rychlo dokopy nech mozte vo vyrobe pokracovat.. Velmi drzim palce!!!

sasena033
27. júl 2011

@tigriatko jejej opravujem sa uz som to nasla blondina :O))

kajuska09
27. júl 2011

@ejka3 ja mam mat poradnu az 31.8., ale zajtra si idem pre recept na lieky a asi aj poprosim doktora nech ma pozrie, lebo uz par dni trosku spinim...

micikatka
27. júl 2011

@kajuska09 tak to mas tak ako ja :o)))) a mas fotku?

kajuska09
27. júl 2011

@barbyes cha aj ja mam v mraznicke zmrzku a maliny, takze ked chcem vytiahnem a mozem zachvilu papat 😀

micikatka
27. júl 2011

@kajuska09 a preco mas ze si osmy tyzden? ked si siedmy?

kajuska09
27. júl 2011

@micikatka no,len ja som posunuta, ako som to uz vyssie spominala, podla ms by som mala byt uz 9+1 🙂 fotku nemam, minule mi nedal, len tyzden predtym a vtedy nebolo skoro nic vidiet....

ask
27. júl 2011

@barbyes no do pecenych zemiacikov v supke s cesnakovou omackou + zakysankou sa mi voslo uz len par kuskov cokolady a tu zmrzku uz naozaj nemam kam dat 🙄 😀 😀 😀

kajuska09
27. júl 2011

@micikatka zajtra by som mala zacat 8.tt, a to som si musela dat ze som mala ms akoze 9.6., tak neviem ci som to dobre vypocitala 😀 ked to admini opravia, tak si to posuniem o ten jeden den...

micikatka
27. júl 2011

@kajuska09 no podla MS by som mala byt tiez tak a tiez som posunuta. tak super, aspon sa mozeme porovnavat, ze ci sa nam rovnako dari. :o)

micikatka
27. júl 2011

@ask wau ty si mas teda dobru veceru aj ja chcem :o))) ja sa prave napchvam melonom. :o))))

zubrienocka
27. júl 2011

@pufa ahoj, ja by som mala byt dnes 7tt+0, ale kedze sa to rata podla mrchy a ja som mala ovulaciu na 16DC, tak neviem, ci sa to o tie 2 dni posuva alebo nie.... takze cca 7tt.

usacek79
27. júl 2011

@obedwix no asi ma ta fazulka taka byt, ale zistila som, ze si nie som ista, ci mi hovoril 8,2mm alebo 6,3mm - plodik 😀 normalne vaham! lebo tak sa mi to zlialo s tym 6+2tt, ze uz ani neviem 😀 ale je mi to jedno, je tam a bije mu srdiecko, nech je rozmeru akehokolvek 😉 hlavne, ze pekne rastie 😵

usacek79
27. júl 2011

@kajuska09 veru, sestricka mi tam zacala vypisovat knizku, normalne ma to prekvapilo 🙂 vobec som to necakala, ze tak skoro, najma ked ma hodili od dva tyzdne nizsie 😎 duphaston mam uzivat az do 12tt, teda v podstate az do tej dalsej kontroly, co idem 9.9 na NT.. Ale uz len 2x denne 😉

micikatka
27. júl 2011

@usacek79 a mas fotocku?

tigriatko
27. júl 2011

@gabi.k plus znamena srdiecko... si v pravom stlpci, lebo nemam o tebe komplet info, ked mi ix posles, nabuduce budes vlavo

kajuska09
27. júl 2011

@usacek79 mne asi preto este nedal knizku, lebo ten kontrolny ultrazvuk mi robil Ditte a Mares mi potom len predpisal lieky a o knizke nic nehovoril...

usacek79
27. júl 2011

@micikatka nemaaaaam, lebo som deges! 😅 taka som bola vo vytrzeni zo srdiecka, ze som si zabudla foto vypytat! aach jo, je mi to luto, ale tak co uz.. v septrembri to bude mat uz aj tvar "cloveka", tak potom nezabudnem 😉

usacek79
27. júl 2011

@kajuska09 aha, no tak jasne, ak utz nerobil mares 🙂 nabuduce urcite dostanes 😉 inak nebola som dnes na velkom utz, lebo nejako mal prehadzany program, tak som bola len normalne v ambulancii u neho. A chudak, uz mi nariekal, ze to je strasne, ze ma totalne najviac pacientov a travi tam denne hodiny a hodiny nadcasov.. Inak Demecko tam mal dvere dokoran, furt sa sestricky pytali, ci niekto caka k nemu a nic.. Fakt lutujem, mohla som si mozno radsej jeho dat, ani mi nenapadlo, ze Mares to bude mat az take sialene! 😒 ale je zlaty, v pohode 🙂

micikatka
27. júl 2011

@usacek79 a videla si ho alebo si pocula? ja som fotku dostala aj ked som si nepytala :o)))

usacek79
27. júl 2011

@micikatka len videla.. taka som bola osprostena, ze mi ani nenapadlo si pytat foto ci zvuk ☹ sme sa len s manzelom skerili na ten monitor a boli sme najstastnejsi 🙂 lekar si fotku vytlacil a zalozil, ale mne nedal, asi davaju len ak si clovek vypyta 😒 on je chudak asi najvytazenejsi v celej nemocnici, ma milion pacientiek, tak asi uz tiez nemysli na to, ze fotky davat 😖 skoda 😕

usacek79
27. júl 2011

@ask a kde je tvoje srdiecko? kedy ides na kontrolu? si jedina "medzera" v tabulke 😉

micikatka
27. júl 2011

@usacek79 neboj moja nabuduce ti da. :o) to ides aj na odbery?

ask
27. júl 2011

@usacek79 To je uplna hroza, pri mne je dr tak velmi presvedcena za je vsetko o.k, ze druhe sono mi dala AZ 10.8 ked budem v 10tom tyzdni.A ja by som tam najradsej chodila kazdy tyzden. 😉 Prve bolo 5+3, tam este nebolo nic len dutinka, neviem ako dovtedy vydrzim! Ale aj ked s udajmi o srdiecku meskam, co sa tyka veku tam teda zatial vediem Baby priznajte sa, ktore ste starsie ako ja?!

usacek79
27. júl 2011

@micikatka odbery mam komplet urobene 🙂 nabuduce uz idem na NT - to uz budem 12tt 😉