Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@marcela1992 tak to je naozaj OK, ja som spinila veselo tyzden svetlohnedym vytokom a vsetko je OK 😉
dakujem :D si ma potesila.po prvom potrate sa strasne bojim ze sa to stane znovu.
no ženy tak vas dočitavať tak na to treba celý den. usacek79....blahoželám k srdiečku!!!! konečne si sa dočkala! no zvlaštne že ťa zase posunul. a počuj...ta fazulka už ma byt taka velká na ten tyýden čo ti dal že 6+4? tigriatko...držim palce, na teba som taktiež zvedava
@tigriatko ta tabulka je cim dalej tym krajsia.......si velmi sikovna....🙂
@zuzanka7117 skor cim dalej, tym vacsia.... sa riadne rozrastame... a je to tym menej viditelne, aj ked zvecsujem pismo, nevidno to... takze pockam, kym budeme vsetky a hodim to do dvox stlpcov...
zienky všimli ste si kolko nas tu je nad 30? 😉
ako sa mate? ja sa citim ako prvorodička 🙂 ....brucho mam ako balon. ak to tak pojde dalej tak to už dlho neutajím. ale tak nezda sa mi aby sa už tak skoro dalo pribrať...či?
jej dadak!!! ty si sa dnes bola toto? tak už ked sa tu zo všetkeho vytešujeme tak sa tešme aj z toho ne 😀
kajuska09...no ked si spomeniem že pri prvom tehu skoro do 5mes. malokto vedel že som tehu tak terazky to bude vediet kazdy velmi skoro
@tigriatko ☹ To je uplna hroza, pri mne je dr tak velmi presvedcena za je vsetko o.k, ze druhe sono mi dala AZ 10.8 😠 A ja by som tam najradsej chodila kazdy tyzden. Prve bolo 5+3, tam este nebolo nic len dutinka, neviem ako dovtedy vydrzim! Ale aj ked s udajmi o srdiecku meskam, co sa tyka veku tam teda zatial vediem 😀 Baby priznajte sa, ktore ste starsie ako ja?! 😉
@ask Ja pôjdem deň pred tebou!!!!! Už sa teším 🙂 U mňa tiež doktor počíta s tým, že je všetko OK. 2 deti bez problémov, nebude vraj problém ani teraz... To teda dúfam!
Ale už mi spomenul amniocentézu. Vybehol za mnou a vraj už by som mohla na ňu ísť... vek vraj na to už mám 😉 Tebe nič nespomenuli? 😖
@ejka3 dr. mi o tom povedala hned na prvej navsteve, ale ked som sa spytala ci musim, s usmevom povedala ze nie.Je to len moznost, nie povinnost. A ked som videla sestrinu zdravu Mariu, pricom sestra ma o rok a pol viac ako ja a tiez nebola... 🙂 Asi mam vecsi strach z toho vysetrenia a aj z toho aby malinkemu pchali do domceka ihlu, ze hadam radsej nepojdem. Inak este nemam vysledky krvi a ze aj tam sa ma ukazat ci nieco nieje v poriadku, mozno podla toho by som este pouvazovala, ale dufam, ze to bude o.k. Jeej, tak Ty si ho uvidis az o 24 hodin skor 😀
@ask To bola tiež moja prvá otázka- či je to povinné. Aj on to povedal takým tónom, že by to určite malo byť v pohode. Ale teda dosť ma to zaskočilo 😒
Ono tie výsledky, tam niekde tiež vychádzajú z rôznych štatistík... Už si presne nepamätám, ale s vekom je spojený myslím Downow syndróm a ja už keď som čakala Sabínku- to som mala 32 už som mala tie koef. v karte zvýšené s poznámkou: vek matky. Keď som sa doktora pýtala čo to znamená, tak povedal že si to nemám všímať, že to vyskakuje automaticky 😖
Tiež som presvedčená, že to bude v poriadku a skôr nepôjdem ako áno 😒
baby uzivate niektora ascorutin????

@tigriatko 20.juna som mala poslednu menstruaciu