icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
27. júl 2011

@ask no ale zas na druhej strane, ked ho uvidis, budes uz vidiet viac ako nejaku neurcitu fazulku blikajucu, uz to bude mat pekne tvary 😉 a zbytocne sa tam furt rypat utz podla mne nie je uplne OK..
jaaaj no teda hotova stara baba si! 😀 sak som v tesnom zavese, tak nehorekuj 😉 najlepsiiiiii vek!! 😵

micikatka
27. júl 2011

@usacek79 hej a to preco tak skoro? ale je fajn ze to uz ma za sebou.

gabi.k
27. júl 2011

@tigriatko vek 29, predpokladany termin- 21.3. ....teraz 6tt..srdiecko... datum poslednej MS je nepodstatny .. a neda sa podla toho urcit termin lebo ja viem presne kedy bolo splodene a kedy vlozene, kedze sme toto vsetko podstupili cez IVF.. 😉 potom rodit budem vo Zvolenskej porodnici, a chceme dievcatko ... staci ti toto???

micikatka
27. júl 2011

@gabi.k este meno ak by ste mali vybrate :o))))

dominika911
27. júl 2011

Ahojte...mozem sa k vam pridat? prave som sa dozvedela,ze som tehu, bola som u gynekologa po tom co mi meska 16 dni, tak ze asi pojde o nejake cysty a ze mi pichne vyvolavacku aby sa mojej pani mrche racilo prist. On mi naoplatku ukazal dutinku a typol mi 5 tyzden tehotenstva, vraj tam este nevidi byt srdiecko, ze je to skoro. Mam prist o dva tyzdne aby sme to potvrdili. Fuha a ja som zrovna citala, ze sa neodporuca robit sono skor, nez 10 tyzden tehotenstva. no tak to ma desi.

ask
27. júl 2011

@usacek79 hej baby, sme hviezdy, ale moj manzel je uplna superstar, pretoze ma iba 🙂 o 10r viac ako ja 😀 Tak na neho sa chyta uz len Kaja Gott, ale neviem ci sa to aj jemu podarilo hned na prvy krat po rozhodnuti 😎 😎 😎

kajuska09
27. júl 2011

@usacek79 hmm tak ale potom nechapem preco ked zavolas ako novy pacient a povies ze by si chcela chodit k Maresovi, Ti povedia no dobre ale az o mesiac, nepovedia ze Mares uz neprijima nove. Tak nech si dohodnu nejaky strop, kolko pacientiek kazdy lekar zvlada a koniec. Mne osobne je to jedno, mozem ist aj k Demeckovi. Len myslis ze sa da preradit k inemu hocikedy?

gabi.k
27. júl 2011

@tigriatko a zevraj mena?? 🙂 dievcatko Gabika a chlapcek Martinko alebo Jakubko...

ask
27. júl 2011

@dominika911 neboj, viacere su tu aj s niekolkymi sonami, ja prave somrem ze sa mi ich zda malo 😉 A este, never vsetkemu co sa pise na nete 😀

ejuska79
27. júl 2011

@dominika911 no super, tak to ti gratulujem....ja som este nebola u dr. ale chystam sa zajtra alebo v piatok, mala by som byt tak 7 tt, uvidime...este som chcela pockat, ale moja dcerka dostala ovcie kiahne, tak sa musim popytat co a ako, citala som ze to moze ohrozit plod 😢 snad to bude o.k. no, mne pri prvej dcerke robili sono veeelmi casto, bola som na rizikovom, bolo to velmi vazne...a je upne v poriadku, vobec sa neboj, nemyslim, ze by to mohlo uskodit....

kajuska09
27. júl 2011

@dominika911 to kde si citala s tymi sonami? 🙂 ja som na zaciatku 8.tyzdna a mala som doteraz 4 sona...

tigriatko
27. júl 2011

@gabi.k ok, vdaka, supla som ta pred seba, v dalsej tabulke to tam bude 🙂 🙂

micikatka
27. júl 2011

@dominika911 jjeeeej super, gratulujem. to je ale prekvapenie :o))) ked ta takto prekvapil lekar.

ejuska79
27. júl 2011

kocky vy ste sa tak rozpisali, ze to nemam sancu precitat 🙂 🙂 snad ste vsetky o.k. a pozeram, ze mena??? tak to ja netusim vobec, chlapcek asi Tadeáš, a dievcatko netusim...

gabi.k
27. júl 2011

@tigriatko dakujem... 🙂

usacek79
27. júl 2011

@micikatka neviem, ci to je skoro, podla mna tie zakladne odbery, kde su testy stitnej zlazy, krvnej skupiny, virusove ochorenia, atd atd sa robia na zaciatku tehu...

@dominika911 ja som v 7tt a mam za sebou 3x sono... 🙂 hlavne netreba brat niektore nazory ako pismo svate, ale je pravda, ze sa to urcite nema prehanat s tym sonom, som rada, ze budem mat 6tyzdnovu pauzu 🙂

@kajuska09 podla mna to nemoze byt problem, Mares to urcite nebude brat osobne, mi hovoril, ze je z toho uz na gulku... 😀 na recepcii ti asi tie tety neporadia, skus sa normalne ked tak objednat k Demeckovi a povedz mu, ze by si chcela prejst, ze Dr. Mares je pretazeny a vzdy sa k nemu caka min. polhodinu...

@ask no to ti poviem, to musi byt kvalitny material, ten tvoj muzik 😉 ale pozor, ma konkurenciu v Juliovi Iglesiasovi a Anthony Quinnovi, ktori splodili dieta takmer ako 80rocni!! 😀

dominika911
27. júl 2011

@ask dakujem za povzbudenie, clovek je teraz v strachu,ktory prelina radost...uplne som zmatena co vsetko citim.... 🙂

@ejuska79 Dakujem, za gratulaciu, padla mi v hod do mojho zmateneho sveta plneho rozlicnych pocitov.....fuha kiahne? Ja som ich este nemala, aspon mama mi tvrdila, ze vraj ani ona a ani ja sme ich este nemali- asi mame imunitu- modlim sa. Lebo to by bola galiba chytit to teraz 😖

micikatka
27. júl 2011

@usacek79 nuz ja na take testy idem az okolo 15.8. a vtedy mi vypise aj knizku. preto sa cudujem.

usacek79
27. júl 2011

@micikatka mena sme rozoberali asi 7stran dozadu 😉
ja mam Marínu alebo Marka 🙂 ale som si takmer ista dievcatkom 😉

greguska
27. júl 2011

Ahojte maminky 🙂
ja sa hlásim, že žijeme, len máme toľko toho, že vás akurát večer v posteli pred spaním prečítam v mobile 😉 teším sa s novými tehuľkami a zároveň som smutná z tých nešťastných správ... držím všetkým palčeky, nech všetko ide tak ako má 🙂
Ja som bola na sone minulý týždeň a najbližšie idem až po 22.8., to budem cca 11tt. Dúfam, že dovtedy vydržím a nič neočakávané sa nestane 😅
Už mi nebýva ani tak ťažko ako predtým, dúfam, že to teraz nezakríknem. Únava už tie prechádza, ale teraz sme boli na predlžený víkend u našich a veru som aj doobeda pri telke zaspala 😀 Doma mi to drobec nedopraje...

usacek79
27. júl 2011

@micikatka nuz, tak neviem, ja som v 8+1tt podla menstruacie, tak sa im to zdalo byt uz asi dostatocne na testy..

tigriatko
27. júl 2011

dobre zienky, ja sa na dnes lucim... tie, co ste na pravej strane tabulky, ktrora je v mojom fotoblogu, mi cim skor poslite udaje, aby sme to skompletizovali ... drzte mi na zajtra palce, ozvem sa az vecer.... dobru noc vsetkym... prave som spraskala 2 kukurice, tak uz vidim, ako sa mi zase budu bludy snivat... papaa 🙂

dominika911
27. júl 2011

@usacek79 tak pekne dakujem, trochu som sa zlakla, najma toho, ze som isla za gynekologom, ze 100% niesom tehotna, lebo test mi neukazoval // ciarky, ze to bude nieco vaznejsie....potom ako mi to ukazal,ze toto je pricina preco som nedostala menstruaciu, som sa mu tam rozplakala od stastia. Najprv velmi stastna a potom strasne zmatena som zacala snorit po internete a nasla som, to co som uz pisala.

tigriatko
27. júl 2011

@greguska a ty si uz videla srdiecko?

kajuska09
27. júl 2011

@usacek79 no ved uvidim, zatial tam chodim fakt kazdy tyzden....tak ked to potom bude naozaj len raz v mesiaci tak ostanem u Maresa. Ja mu to len chcem ulahcit, chapes 😀

gabi.k
27. júl 2011

@dominika911 vies o tom ze vela citania skodi??? a ak rada citas, tak si skus tie veci trosku selektovat, lebo potom je to riadna psychiatria 😀 neber to v zlom, len ako drobulinku radu 🙂

micikatka
27. júl 2011

@usacek79 aha no tak vidis. to je uz asi dost :o))) ale aspon to mas za sebou a vsetko je ok. tak sa tesim s tebou

dominika911
27. júl 2011

@kajuska09 no ja som to citala na http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=12 a preto ma to vydesilo...ja som taky bojko 😀
@micikatka to bolo prekvapko to ti poviem...som mu neverila 😀

dominika911
27. júl 2011

@gabi.k dakujem za dobru radu, ja praveze nerada citam a preto verim prvemu zdroju, ktory najdem....som ja riadna naivka 😠 😀

usacek79
27. júl 2011

@dominika911 pocuj, hlavne NESNOR! 😀 to je uuuuuuplne najhorsie, lebo najdes 100 hrozieb a diagnoz a z toho aspon 10 smrtelnych 😀 naozaj, nic tym nevyriesis, ani nicomu nepomozes, ale zarucene budes vystresovana.. a to je posledne, co plodik potrebuje.. Ja som tiez urobila tu chybu, ze som snorila a som si tym zabezpecila kretenske stavy a depky a to bol asi tak cely ucinok novoziskanych zarucenych "vedomosti" a skusenosti inych.. Na kazde vec najdes asi 1000 nazorov a vyskumov, a tak pol na pol si protirecia 😖 kazde tehotenstvo je individualne a najma, ziadne snorenie nepomoze nic, ak sa priroda rozhodne (akokolvek sa rozhodne 😉 )
takze sa hod do pohody, nechaj ho pekne rast, zacni zobkat kyselinu listovu alebo nejaky multipripravok pre mamicky v prvom trimestri (poradia ti v lekarni) 🙂 hlavne MYSLI POZITIVNE 😵