Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
baby idem Vám urobiť chute 😎 práve maškrtím vanilkovú zmrzlinku s orieškami, do toho som šupla čerstvé maliny a černice na vrchu so šľahačkou a ešte posypané čokoládovými hovienkami 😀 😀 😀 tak čo? už Vám tečú sliny? 😀
@pufa ahoj, ja by som mala byt dnes 7tt+0, ale kedze sa to rata podla mrchy a ja som mala ovulaciu na 16DC, tak neviem, ci sa to o tie 2 dni posuva alebo nie.... takze cca 7tt.
@obedwix no asi ma ta fazulka taka byt, ale zistila som, ze si nie som ista, ci mi hovoril 8,2mm alebo 6,3mm - plodik 😀 normalne vaham! lebo tak sa mi to zlialo s tym 6+2tt, ze uz ani neviem 😀 ale je mi to jedno, je tam a bije mu srdiecko, nech je rozmeru akehokolvek 😉 hlavne, ze pekne rastie 😵
@kajuska09 veru, sestricka mi tam zacala vypisovat knizku, normalne ma to prekvapilo 🙂 vobec som to necakala, ze tak skoro, najma ked ma hodili od dva tyzdne nizsie 😎 duphaston mam uzivat az do 12tt, teda v podstate az do tej dalsej kontroly, co idem 9.9 na NT.. Ale uz len 2x denne 😉
@kajuska09 aha, no tak jasne, ak utz nerobil mares 🙂 nabuduce urcite dostanes 😉 inak nebola som dnes na velkom utz, lebo nejako mal prehadzany program, tak som bola len normalne v ambulancii u neho. A chudak, uz mi nariekal, ze to je strasne, ze ma totalne najviac pacientov a travi tam denne hodiny a hodiny nadcasov.. Inak Demecko tam mal dvere dokoran, furt sa sestricky pytali, ci niekto caka k nemu a nic.. Fakt lutujem, mohla som si mozno radsej jeho dat, ani mi nenapadlo, ze Mares to bude mat az take sialene! 😒 ale je zlaty, v pohode 🙂
@micikatka len videla.. taka som bola osprostena, ze mi ani nenapadlo si pytat foto ci zvuk ☹ sme sa len s manzelom skerili na ten monitor a boli sme najstastnejsi 🙂 lekar si fotku vytlacil a zalozil, ale mne nedal, asi davaju len ak si clovek vypyta 😒 on je chudak asi najvytazenejsi v celej nemocnici, ma milion pacientiek, tak asi uz tiez nemysli na to, ze fotky davat 😖 skoda 😕
@usacek79 To je uplna hroza, pri mne je dr tak velmi presvedcena za je vsetko o.k, ze druhe sono mi dala AZ 10.8 ked budem v 10tom tyzdni.A ja by som tam najradsej chodila kazdy tyzden. 😉 Prve bolo 5+3, tam este nebolo nic len dutinka, neviem ako dovtedy vydrzim! Ale aj ked s udajmi o srdiecku meskam, co sa tyka veku tam teda zatial vediem Baby priznajte sa, ktore ste starsie ako ja?!

baby dakujem krasne,kukla som tabulku a mate uz vela srdiecok a dokonca pohlavie,mrzi ma ze uz k vam nepatrim,snad sa nam coskoro podari mimi,musime verit.Drzte sa