Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@tigriatko vek 29, predpokladany termin- 21.3. ....teraz 6tt..srdiecko... datum poslednej MS je nepodstatny .. a neda sa podla toho urcit termin lebo ja viem presne kedy bolo splodene a kedy vlozene, kedze sme toto vsetko podstupili cez IVF.. 😉 potom rodit budem vo Zvolenskej porodnici, a chceme dievcatko ... staci ti toto???
Ahojte...mozem sa k vam pridat? prave som sa dozvedela,ze som tehu, bola som u gynekologa po tom co mi meska 16 dni, tak ze asi pojde o nejake cysty a ze mi pichne vyvolavacku aby sa mojej pani mrche racilo prist. On mi naoplatku ukazal dutinku a typol mi 5 tyzden tehotenstva, vraj tam este nevidi byt srdiecko, ze je to skoro. Mam prist o dva tyzdne aby sme to potvrdili. Fuha a ja som zrovna citala, ze sa neodporuca robit sono skor, nez 10 tyzden tehotenstva. no tak to ma desi.
@usacek79 hmm tak ale potom nechapem preco ked zavolas ako novy pacient a povies ze by si chcela chodit k Maresovi, Ti povedia no dobre ale az o mesiac, nepovedia ze Mares uz neprijima nove. Tak nech si dohodnu nejaky strop, kolko pacientiek kazdy lekar zvlada a koniec. Mne osobne je to jedno, mozem ist aj k Demeckovi. Len myslis ze sa da preradit k inemu hocikedy?
@dominika911 neboj, viacere su tu aj s niekolkymi sonami, ja prave somrem ze sa mi ich zda malo 😉 A este, never vsetkemu co sa pise na nete 😀
@dominika911 no super, tak to ti gratulujem....ja som este nebola u dr. ale chystam sa zajtra alebo v piatok, mala by som byt tak 7 tt, uvidime...este som chcela pockat, ale moja dcerka dostala ovcie kiahne, tak sa musim popytat co a ako, citala som ze to moze ohrozit plod 😢 snad to bude o.k. no, mne pri prvej dcerke robili sono veeelmi casto, bola som na rizikovom, bolo to velmi vazne...a je upne v poriadku, vobec sa neboj, nemyslim, ze by to mohlo uskodit....
@dominika911 to kde si citala s tymi sonami? 🙂 ja som na zaciatku 8.tyzdna a mala som doteraz 4 sona...
@dominika911 jjeeeej super, gratulujem. to je ale prekvapenie :o))) ked ta takto prekvapil lekar.
kocky vy ste sa tak rozpisali, ze to nemam sancu precitat 🙂 🙂 snad ste vsetky o.k. a pozeram, ze mena??? tak to ja netusim vobec, chlapcek asi Tadeáš, a dievcatko netusim...
@micikatka neviem, ci to je skoro, podla mna tie zakladne odbery, kde su testy stitnej zlazy, krvnej skupiny, virusove ochorenia, atd atd sa robia na zaciatku tehu...
@dominika911 ja som v 7tt a mam za sebou 3x sono... 🙂 hlavne netreba brat niektore nazory ako pismo svate, ale je pravda, ze sa to urcite nema prehanat s tym sonom, som rada, ze budem mat 6tyzdnovu pauzu 🙂
@kajuska09 podla mna to nemoze byt problem, Mares to urcite nebude brat osobne, mi hovoril, ze je z toho uz na gulku... 😀 na recepcii ti asi tie tety neporadia, skus sa normalne ked tak objednat k Demeckovi a povedz mu, ze by si chcela prejst, ze Dr. Mares je pretazeny a vzdy sa k nemu caka min. polhodinu...
@ask no to ti poviem, to musi byt kvalitny material, ten tvoj muzik 😉 ale pozor, ma konkurenciu v Juliovi Iglesiasovi a Anthony Quinnovi, ktori splodili dieta takmer ako 80rocni!! 😀
@ask dakujem za povzbudenie, clovek je teraz v strachu,ktory prelina radost...uplne som zmatena co vsetko citim.... 🙂
@ejuska79 Dakujem, za gratulaciu, padla mi v hod do mojho zmateneho sveta plneho rozlicnych pocitov.....fuha kiahne? Ja som ich este nemala, aspon mama mi tvrdila, ze vraj ani ona a ani ja sme ich este nemali- asi mame imunitu- modlim sa. Lebo to by bola galiba chytit to teraz 😖
Ahojte maminky 🙂
ja sa hlásim, že žijeme, len máme toľko toho, že vás akurát večer v posteli pred spaním prečítam v mobile 😉 teším sa s novými tehuľkami a zároveň som smutná z tých nešťastných správ... držím všetkým palčeky, nech všetko ide tak ako má 🙂
Ja som bola na sone minulý týždeň a najbližšie idem až po 22.8., to budem cca 11tt. Dúfam, že dovtedy vydržím a nič neočakávané sa nestane 😅
Už mi nebýva ani tak ťažko ako predtým, dúfam, že to teraz nezakríknem. Únava už tie prechádza, ale teraz sme boli na predlžený víkend u našich a veru som aj doobeda pri telke zaspala 😀 Doma mi to drobec nedopraje...
dobre zienky, ja sa na dnes lucim... tie, co ste na pravej strane tabulky, ktrora je v mojom fotoblogu, mi cim skor poslite udaje, aby sme to skompletizovali ... drzte mi na zajtra palce, ozvem sa az vecer.... dobru noc vsetkym... prave som spraskala 2 kukurice, tak uz vidim, ako sa mi zase budu bludy snivat... papaa 🙂
@usacek79 tak pekne dakujem, trochu som sa zlakla, najma toho, ze som isla za gynekologom, ze 100% niesom tehotna, lebo test mi neukazoval // ciarky, ze to bude nieco vaznejsie....potom ako mi to ukazal,ze toto je pricina preco som nedostala menstruaciu, som sa mu tam rozplakala od stastia. Najprv velmi stastna a potom strasne zmatena som zacala snorit po internete a nasla som, to co som uz pisala.
@dominika911 vies o tom ze vela citania skodi??? a ak rada citas, tak si skus tie veci trosku selektovat, lebo potom je to riadna psychiatria 😀 neber to v zlom, len ako drobulinku radu 🙂
@kajuska09 no ja som to citala na http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=12 a preto ma to vydesilo...ja som taky bojko 😀
@micikatka to bolo prekvapko to ti poviem...som mu neverila 😀
@gabi.k dakujem za dobru radu, ja praveze nerada citam a preto verim prvemu zdroju, ktory najdem....som ja riadna naivka 😠 😀
@dominika911 pocuj, hlavne NESNOR! 😀 to je uuuuuuplne najhorsie, lebo najdes 100 hrozieb a diagnoz a z toho aspon 10 smrtelnych 😀 naozaj, nic tym nevyriesis, ani nicomu nepomozes, ale zarucene budes vystresovana.. a to je posledne, co plodik potrebuje.. Ja som tiez urobila tu chybu, ze som snorila a som si tym zabezpecila kretenske stavy a depky a to bol asi tak cely ucinok novoziskanych zarucenych "vedomosti" a skusenosti inych.. Na kazde vec najdes asi 1000 nazorov a vyskumov, a tak pol na pol si protirecia 😖 kazde tehotenstvo je individualne a najma, ziadne snorenie nepomoze nic, ak sa priroda rozhodne (akokolvek sa rozhodne 😉 )
takze sa hod do pohody, nechaj ho pekne rast, zacni zobkat kyselinu listovu alebo nejaky multipripravok pre mamicky v prvom trimestri (poradia ti v lekarni) 🙂 hlavne MYSLI POZITIVNE 😵

@ask no ale zas na druhej strane, ked ho uvidis, budes uz vidiet viac ako nejaku neurcitu fazulku blikajucu, uz to bude mat pekne tvary 😉 a zbytocne sa tam furt rypat utz podla mne nie je uplne OK..
jaaaj no teda hotova stara baba si! 😀 sak som v tesnom zavese, tak nehorekuj 😉 najlepsiiiiii vek!! 😵